torstai 18. maaliskuuta 2021

Blogin loppusanat

Kirjoitan tätä viestiä jokseenkin haikeana, mutta samalla helpottuneena.

Projekti on nyt ohi. Olen harrastanut seksiä, tavalla tai toisella, 100 naisen kanssa. Jotenkin ajatus tuntuu edelleenkin vieraalta, kaukaiselta.

Mitä tästä jäi käteen? Pääosin positiivisia muistoja.

Tavallaan olin hieman yllättynyt, miten vähän yli 35 -vuotiaat naiset innostuivat lähtemään mukaan kanssani. Toki tähän vaikuttaa se fakta, että suurin osa tuon ikäisistä naisista on jo vakavassa parisuhteessa, eikä tarvetta ylimääräiselle seksille enää ole. Mitä enemmän alle kolmenkympin mennään, sitä enemmän uskallusta ja intoa uusien asioiden testaamiseen vielä löytyy.

Itseäni yllätti eniten nuoremman sukupolven vaivaton asenne seksiin. Todella monelle parikymppiselle naiselle pelkkä idea seksistä riitti. Joku saattoi vilkaista kalsareihini ennen "kämpille" menoa, mutta suurin osa halusi vain pitää hauskaa ilman minkäänlaisia etukäteisvaatimuksia. Kolmenkympin päällä olevat naiset halusivat sen sijaan yleensä huomattavasti enemmän keskustelua ja lämmittelyä ennen varsinaista aktia.


Toisaalta, seksi ei ole enää vuosiin ollut pelkkää penetraation odottamista. Yksikään nainen ei edelleenkään ole vain numero. Nautin eniten tuoksuista, tunteista ja tilanteista. Ihon värinästä. Olen oppinut tarkastelemaan naisten reaktioita, enkä enää hätkähdä pienistä. Rakastan naisia ja rakastan etsiä heistä sitä asiaa, joka saa heidät syttymään. Oma nautintoni on toissijaista. Haluan saada naisen räjähtämään kiimasta.

Naiset ovat vain niin ihania.

Sitten se monta lukijaa askarruttanut kysymys. Sainko yhtään sukupuolitautia?

En. Kaksi kertaa sain hiivasienen, mutta nämä oli nopeasti hoidettu pois. Tein ainoan oikean valinnan kun päätin projektin alkupuolella että käytän kondomia kaikkien naisten kanssa, ellei nainen ole erikseen hankkinut puhdasta tulosta -kaikista- mitattavissa olevista sukupuolitaudeista, mukaan lukien suun sukupuolitaudit. Kiitokset tästä projektissani mukana olleille naisille.

Kaduinko jotain? Ehkä sitä, että niin monen kanssa tapaaminen jäi tekemättä pitkistäkin suunnitelmista huolimatta. Ehkä jossakin vaiheessa teemme vielä sen kanssasi? Unelmia on hyvä olla. Toisinaan oikea sähköposti oikeaan aikaan on saanut aikaan kolmen tunnin "pikaisen" päiväpanon. Ja kyselyjä konttorilla...

Yhtään naista en kadu. En edes epäonnistumisia. Aina ei voi seistä. Stressi syö miestä. Pieni tauko kevennyksiä, ehkä orgasmi naiselle, niin johan stressi katoaa. Osa tapaamistani naisista ei esimerkiksi ihan oikeasti tiennyt mitä ympärileikatulle penikselle voi tehdä. Nyt tietää. Nythän se varmasti jo naurattaa, mutta toivottavasti ohjeistani oli apua joillekin tulevaisuutta ajatellen.

Samoin aktin jälkeen kirjoittamieni teksien toistuvuus vähän hävettää. Alussa oli helppoa kirjoittaa uusista tunteista ja tapahtumista, mutta loppupuolella huomasin itsekin kirjoitusteni alkavan toistaa itseään. jos seksistä kirjoittaa rehellisesti, alkaa se väkisinkin toistaa itseään. Pahoittelut lukijoilleni, jos "tattini turposi äärimmilleen" yhden kerran liikaa...


Mutta nyt itse projekti on takana. Voin vihdoin siirtyä kohti uusia suunnitelmia. 

Mitä ne sitten ovat? Olen kohta 40. Kai tässä pitäisi parisuhdetta alkaa rakentamaan. Jatkanko blogin kirjoittamista? Ehkä, mutta tuskin tässä muodossa. Ehkä harrastan kuumaa seksiä blogini lukijoiden ja satunnaisten hotellituttujen kanssa kuten ennenkin. Ehkä ryhdyn selibaattiin. Ei sentään.


Kiitoksia kaikista näistä vuosista ja lukijoiden aktiivisuudesta blogini suhteen. Teidän ansiostanne jaksoin -vetää- homman loppuun asti. Vaikka kyseessä oli niinkin huvittava (ja ihana) aihe kuin seksin harrastaminen satunnaisten ihmisten kanssa, olisin todennäköisesti lopettanut homman kesken ilman lukijoideni pommitusta sähköpostiini ja blogini kommentteihin.

Voisin jatkaa tätä tekstiseinää vielä pitkään. Mutta on aika lopettaa. Viimeisen on sammutettava valot.


Vielä viimeiset sanat. Mihin tämä blogi olisi hyvä lopettaa. Mikä olisi riittävä loppukaneetti näin pitkään käynnissä olevalle blogille?

Minä tiedän. Olen sen jo kertaalleen tässä todennut. Niin yksinkertaista ja niin totta.


Olette te naiset vain niin ihania olentoja.

 


 

 

- Kristian

11 kommenttia:

 1. Voi ei, mutta kaikki ihana loppuu aikoinaan.

  Sä et muuten koskaan muistanut laittaa sitä meidän lenkkimakkaramittausta. XD

  VastaaPoista
 2. Siihen loppui tämäkin koronapaskan viihdyke.

  Tää on niiin perseestä.

  VastaaPoista
 3. Tässäkö tää oli?
  Levii nelostielle netin autosta glykoli.

  VastaaPoista
 4. Hölmöä sanoa blogista joka on ollut näinkin märkää materiaalia, mutta...

  Sinua tulee ikävä. :(

  VastaaPoista
 5. Kesän kynnyksellä luin pitkästä aikaa kirjoituksesi tapaamisestamme vanhan kämppäni keittiössä... Oih miten se sai pöksyni kostumaan ja sormet eksymään... =)

  Vieläkin muistan kuinka herkkinä paikkani olivat kaikkien niiden orkkujen jälkeen. Ja sen kuinka yritit paeta huuliltani orgasmisi lähestyessä ja kuinka pakarasi värisivät luovutettuasi otteessani vihdoin, kuuman lastin purkautuessa kurkkuuni... =P

  Edelleenkin paras seksikokemukseni. Oikeesti.

  Vuosia on jo mennyt ja oikeestaan kirjoitan kysyäkseni että olisko mahdollisuuksia uusintaan? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, huhhuh!

   Surkeita miehiä on ollut markkinoilla, jos olen edelleen paras... :D

   Laita viestiä naistako@gmail.com -osoitteeseen, niin muistellaan lisää. ;)

   - Kristian

   Poista
 6. Miehenäkin ollut näitä kiihottavaa lukea, saisikin hyvän episodileffan näistä... Älä ihmeessä poista blogia, hieno katsaus yhteen (seksi)todellisuuteen 2010-luvun Suomessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, mahtavaa että kokemukseni ovat kiinnostaneet! En poista blogia. Sen verran moni blogissa mukana ollut nainen on tykännyt lukea näitä jälkeenpäin.

   - Kristian

   Poista
 7. Mitä kuuluu Kristian?

  VastaaPoista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista