tiistai 16. maaliskuuta 2021

92: Meri ja viimeinen lasti

Kattovalon kolmesta lampusta yksi on sammunut. Hetken mietin, että tuohon pitäisi kyllä vaihtaa lamppu. Nivusteni alueella tuntuu miellyttävä, sähköinen sykähdys. Ajatukseni katoavat jonnekin.

 

Puristan hikistä, violettia lakanaa rystyset valkoisina. Sydämeni pumppaa verta hurjalla paineella. Käsivarsieni suonet pullottavat kuin kaluni vartta peilaten coituksen viimeisten metrien aikana.

Katselen 19-vuotiaan abin pään rauhallista edestakaista liikettä vyötärölläni. Välillä nainen vilkaisee minua ja hihittää. Välillä hän ottaa hieman henkeä ja kuumana sykkivä penikseni kiiltelee hänen kädessään.

Musta hiuspinni pitää enää vaivoin pitkiä vaaleita hiuksia paikallaan. Meri nuolaisee syljen sekaisen kiimatippani suuhunsa katsoen minua samalla suoraan silmiin. Mietin kuinka hölmöltä ilmeeni mahtavatkaan näyttää hänen silmissään.

Tyttö läpsyttelee kaluani poskelleen ja siirtää samalla hiuksiaan korvansa taakse. Vaalealle poskelle jää terskan muotoinen kiiltävä alue. 

Ristimme sormemme. Meri katsoo minua silmiin, hieroen samalla terskani suuaukkoa pusuasennossa oleville kiiltäville huulilleen. En osaa enää ajatella mitään järkevää. Inhimmillisyys on kadonnut, ainoastaan eläimellinen kiima on jäljellä. Merin koira hyppää sängylle, mutta Meri tönäisee sen nopeasti lattialle. Hän sanoo jotain joka menee minulta täysin ohi, ja palauttaa sitten kullini nopeasti takaisin huulilleen.

Tunnen kuinka pallini karkaavat nuoren opiskelijan käsistä. Murahdan äänekkäästi olevani juuri tulossa. Meri hymähtää ymmärtävästi ja lutkuttaa kaluni päätä yhä tiukemmin. 

Tunnen kuinka paine lähtee liikkeelle nivusistani. Se kulkee innostuneen sonnilauman raivolla pitkin kaluni vartta kohti Merin lämpimiä huulia. Puristan hampaitani yhteen ja irvistän. Pyrin estämään porttien avautumisen viimeiseen asti. Terskani kiiltelee tummanpunaisena naisen huulia vasten. Meri huohottaa ja lipoo kielellään kaluni suuaukkoa. Se on liikaa.


Ensimmäinen purskahdus räjähtää Merin huulille ja kimpoaa siitä osittain kohti napaani. Meri huokaisee ja painaa nenänsä kaluni tyveen. Kaikki kivikovat sentit katoavat näköpiiristäni kuin varkain. Tunnen purskahtelemiseni naisen nielussa. Jumalainen tunne valtaa koko vartaloni. Orgasmini syövereissä ajattelen eläimellisesti "Niele!". Kivuliaan kovalla kalullani on vaikeuksia muotoutua hänen sisustensa muotoon, mutta Meri sinnittelee taitavasti koko lastini sisäänsä. Nielentärefleksi lypsää viimeisetkin tipat kasseistani.

Meri löysää puristustaan pakaroistani ja vetäytyy. Katselen, kuinka limainen ja turvonnut kaluni ilmestyy hitaasti naisen suusta, lätsähtäen sitten laiskasti vatsaani vasten. Meri naurahtaa ilmeisen tyytyväisenä suoritukseensa. Hän suutelee sitä vielä kevyesti ja pyyhkäisee hiuksiaan hikiseltä otsaltaan sivuun. 


"Hyvä poika. Se oli ihan vitun ihanaa."

Meri pyyhkäisee huuliaan ja siirtyy viereeni sängylleen.

 "Huhhuh. Ei pysy pystyssä, jalat on ihan heikkoina."

Hän siirtää reitensä omalleni ja nojaa käteensä. Reisi tuntuu polttavan lämpimältä.

"Olinko mä nyt sitten viimeinen?" Meri kysyy mietteliäästi.

"Olet. Tämä projekti oli nyt sitten tässä."

"Mitä sä ajattelit seuraavaksi tehdä?"

Mietin hetken.

"En oikein tiedä. Minä täytän ihan näillä näppäimillä 40, eli jos vaikka aloitan blogin parisuhteen metsästämisestä seuraavaksi?"

Meri huudahtaa "Oletko sä oikeasti 40!? Ei kyllä uskoisi. Hyvin olet säilynyt!"

"Vain alasti", huomioin ja isken silmää.

Meri huokaisee myöntävästi. "Senkin höpsö!"

"Mut toi juttu kuulostaa kyllä hyvältä. Kuuluuhan siihen myös seksi?"

"No, aivan varmasti kuuluu. Nyt voin tehdä ihan mitä vain, kun tavoitteellisuus on vihdoinkin takana. Jotenkin helpottunut olo."

Naisen koira hyppää sängylle. Rapsuttelen sitä kunnes vaaleaverikkö käskee koiran pois sängystä.

Käsi kulkee rinnallani, laskeutuen sitten hitaasti kohti höyryäviä pallejani.

Meri pyörittelee miettelevästi kassejani. "Nää on tosi kivasti ajellut. Ihanat pampulat."

Hymähdän myöntyvästi. Kivekseni nousevat hiukan ylöspäin.

"Se on hassua miten paljon kivekset muuttuvat seksin aikana ja seksin jälkeen. Nämä oli tosi kiinteät ja turvonneet, mutta kun laukesit niin nytnämä ovat vähän kuin tyhjentyneet ilmapallot..."

"Hei!" Esitän loukkaantunutta. 

Meri nauraa. "Ihanat ne on."

Nainen suutelee niitä molempia vahvistaakseen viestiään.

Hän siirtyy lähemmäksi kulliani ja suutelee sen päätä nuolaisten kevyesti. Penikseni nytkähtää.

Hengitykseni kiihtyy hieman"Tämä on nyt vähän ehkä hölmö järjestys, mutta haluaisitko ehkä mennä minun kanssani kahville? Siis myöhemmin?"

"Mennään vaan. Mut mä juon vain teetä", nuori nainen nyökkää.

 "Mahtavaa", sanon ja suutelen naista huulille.

 

Suutelen hitaasti naisen huulilta kaulan kautta kohti napaa. Meri hihittää ja nytkähtelee huulieni kosketuksesta. Huuleni koskettavat kevyesti naisen sykkivää häpykumpua. Se aiheuttaa hänessä muita suuremman liikahduksen.

Otan naisen molemmista nilkoista kiinni ja levitän hänen reitensä niin, että kaikki herkut ovat tarjollani. Meri vakavoituu ja huohottaa. Laskeudun vatsalleni sängyn jalkopäähän. Nostan toisen reiden olkapäälleni ja siirrän kasvoni punertavien huulien lähelle. Lämmin höyry tuntuu huulillani vaikka en kosketa mätästä.

"Saanko luvan?" kysyn iskien silmää.

"Juu", Meri saa sanottua. Juuri ja juuri.

Kieleni laskeutuu naisen huulille. Meri huokaisee ja lukitsee reitensä pääni ympärille.


Naisen selkä kaartuu hänen pakaroidensa puristuessa käsissäni yhteen. Voihkiminen kuuluu rappukäytävään asti.


+1


100/100


        


3 kommenttia:

 1. JUUU DID IT!!! Onneaa!!! \o/

  VastaaPoista
 2. Ihanaa!

  Hetkinen, oliko tää nyt tässä?! EIkai :(

  VastaaPoista
 3. Nyt panettaa ihan jumalattomasti. Kuolaaaaaah...

  VastaaPoista