maanantai 16. marraskuuta 2020

90: Enni

"Että voi kulli maistua hyvältä!" 

Katselen vaaleanruskeiden hiusten liikkumista ylös-alas vyötäröni paikkeilla. Siirrän hiuksia hieman sivuun, ja katson kuinka tattini kuuppa kiiltelee hotellihuoneen yksittäisen lampun valossa. Punaiset huulet hyväilevät rauhallisesti sojottavan elimen pintaa. Välillä limainen kieli nuolaisee terskani herkimpiä alueita, jolloin penikseni pompahtaa refleksinomaisesti. Naista naurattaa. 

"Kiva että tykkäät", huomioin. 

34 -vuotias nainen sanoo rehellisesti mielipiteensä, ilman minkäänlaisia kiertelyjä. 

"Korona on vienyt multa mahdollisuuden kulliin pois. Nyt sitä saa", nainen hihittää. 

"Aika vaikeaksi on tosiaan mennyt tämä seuran hakeminen", huokaisen sykkeeni kiihtyessä. 

Enni päästää peniksen lerpahtamaan huuliltaan. 

"Oot sä tinderissä?" 

"En. Ei oikein istu pirtaan." 

"Kandeis! Kyllä sä sieltä seuraa saat!" 

"Nojoo, ehkä joskus tulevaisuudessa. Nyt ajattelin pysyä vielä sähköpostilinjal..." 

Ajatukseni keskytyy, kun Enni imaisee terskani takaisin suuhunsa. Katselen naisen punaisten huulien liikettä kaluni varressa. Enni ei ole ensimmäistä kertaa kyydissä. Ihmisestä tietää, milloin jotain on tullut harjoiteltua enemmän kuin vähän. 

"Toivottavasti tämä huone passaa. Sen verran pikaisesti sovittiin treffit ettei parempaa ehtinyt löytää", huokaisen nautiskellessani naisen imusta. 

"Just sopiva. Sänky vaan, niin hyvä on. Eikä se sänkykään nyt niin pakollinen ole!" 

"No hyvä. Älä lopeta. Jatka vielä", huohotan. Enni hymähtää ja lutkuttaa lujempaa. 

"Anna tulla. Tuletule", hän käskee. 

 Suljen silmäni ja nautiskelen uskomattoman hyvästä suuhoidosta. 

"Noni-iiin Hauks!" Enni imaisee oikein kunnolla. Avaan silmäni ja katson naista silmiin kaluni sykkiessä lastiaan naisen poskiin. Emmi ääntelee ja naurahtelee kaluni suussaan ja minä urahtelen nautinnosta kuin sonni laitumella. 

 

"Gulps!" Enni pyyhkäisee killtävän nesteeni huuliltaan. "Tsiisus, mikä mälli!" 

Nainen kiipeää viereeni sängylle ja taputtelee sykkivää kaluani. "Hyvä poika..." 

"Kiitos. Oli ihan helvetin hyvä orgasmi", huohotan saatuani hengitykseni jälleen keräiltyä. 

"Eipä kestä!" 

"Kiepsahdapas siihen selällesi", komennan leikkisästi. 

Enni hihittää ja hyppää makaamaan tyynylle vetäen samalla peittoa vartalonsa suojaksi. Sukellan peiton alle ja naisen hihitys kiihtyy nauruksi. Suutelen naisen rintojen alaosaa ja siirryn siitä kohta-kohdalta kohti napaa... Ja sen alle. Saavutettuani häpykummun ja sen pehmeän karvoituksen, avaan kaksin käsin naisen reidet. Kuulen, kuinka hihitys muuttuu huohotukseksi. Suutelen kevyesti lämpimiä huulia. Nainen on kosteana kuin keväinen mätäs sateen jälkeen. Suutelen uudelleen. Nainen siirtää reitensä olkapäilleni, ja hänen sormensa siirtyvät päälaelleni. Hymähdän ja nuolaisen pitkän vedon alhaalta ylös. Enni voihkaisee. Se toimii. 

Siirrän käteni naisen pakaroiden alle ja painan huuleni uudelleen naisen mättääseen. Aloitan nuolemisen, ensin kevyemmin. Testailen mistä Enni pitää, ja löydettyäni oikean rytmin alan toistaa sitä rauhalliseen mutta määrätietoiseen tahtiin. Kuulen ennin voihkivan peiton toisella puolella. Hänen vartalonsa kiemurtelee käsittelyssäni ihanan naisellisesti. Nautiskelen siitä, että saan tehdä naiselle hyvää. Reaktioista päätellen avulle on ollut tarvetta. 

"Kuuma", nainen huudahtaa ja heittää peiton pois päältään, paljastaen virnistävät kasvoni. 

"Älä naura! Jatka!" Painan pääni takaisin, ja nuolen nopeammin. Nainen puristelee tyynyä, peittoa ja päätäni sekavasti huohottaen ja voihkien. Pian hän nostaa ylävartalonsa ylös katsoen minua silmiin suu kauniisti "O":n muodossa. Naisen reidet puristuvat korviini ja kynnet päänahkaani. Sitten kuuluu kovaääninen ulvahdus. 

"Voi vittuvoiluojaaaahhh!" 

Jatkan työtäni koko ulvonnan ajan. Lopulta Enni voihkaisee "Riittää! Riittääriittääriittää..." 

Suutelen naisen pörröä vielä yhden kerran ja siirryn sitten hänen viereensä. 

"Oliko hyvä?" "No oliko niin", nainen huohottaa ja nauraa. 

"Odota hetki, niin pannaan", Enni lupaa. 

"Vieläkö sinä jaksat", hirnahdan. 

"Hei", Enni huohottaa, "Jos nainen päästää miehen kolmospesälle asti, on tasan kaksi syytä miksi nainen ei päästä miestä loppuun asti. Yksi, nainen on todennut miehen peniksen liian pieneksi. Tai kaksi, mies on todella huono sängyssä. Sinä et ole kumpaakaan." 

"Ai, hyvä tietää. No kiitos." 

"Mmmm-hmmm!" Enni tuijottaa kattoon ja huokaisee syvään määrätietoisuutta puhkuen. 

"Tuupas tänne!" Nojaan sängynpäätyyn Ennin käynnistellessä minua uudellen osaavin ottein allani. Tuijotan lehtitaulua seinällä. Pohdin, että mitähän kaikkea tämä taulu on mahtanut nähdä. Ajatukseni katkeaa, kun Enni läppää sojottavaa kaluani sivulle. 

"Noni, tules alas sieltä. Mun tekee mieli!" 

"Selvä" Kiipeän varovasti alas antaen sykkivän ja syljestä kiiltelevän penikseni laskeutua naisen litteään vatsaa pitkin häpykummulle. 

"No niin. Kumilla vai ilman", kysyn. 

"Molemmat on testattu ja pillereillä ollaan, eli hyppää rohkeasti kyytiin vaan. En mä mitään lisäpenskoja enää halua, älä huoli!" Kannatti käydä testissä viime kerran jälkeen, huokaisen mielessäni. 

Enni tarttuu kaluni varteen ja ohjaa sen sisäänsä osaavin ottein. Ensimmäiset pari työntöä tekevät tiukkaa, mutta sitten naisen vartalo antautuu varrelleni ja päästää sen kokonaan sisäänsä. Enni kietoo jalkansa ja kätensä ympärilleni ja suutelee minua kiihkeästi. Maksi-sänky natisee ja paukkuu allamme. Tunnen kaluni suonten turpoavan naisen lihasten puristuksissa. Lotina ja läiske aiheuttaa Ennissä hihitystä ja minä rankaisen tästä työntymällä syvemmälle ja lujempaa. Enni sulkee silmänsä ja huohottaa onnellisesti. Nostan naisen sääret olkapäilleni ja työnnyn naiseen uudelleen. Paukutan menemään yhä lujempaa ja nainen ulvoo vyötäröni piiskauksen tahdissa kuin huomista ei olisi lainkaan. Painan menemään kuin nuori ori ensimmäistä tammaansa laitumella, kunnes nainen avaa äkkiä silmänsä ja huohottaa 

"Just noin, mä tuun, mä tuun-MÄ TUUN". Ja sitten hän laukeaa. Hänen koko vartalonsa nytkähtelee käsissäni. Hänen lihansa imee ja hieroo kaluani sykähtelevin ottein, ja se saa minut lähes laukeamaan. Laskeuden nopeasti naista vasten, painan kaluni niin syvään kuin saan ja lopetan liikkumisen. Puristan hampaitani yhteen ja murahdan etten vain liikuta itseäni yhtään enempää. Tunnen kuinka nainen pumppaa kalustani pari sykähdystä spermaa sisäänsä. Puristan lihastani kunnes kiihtymykseni taso laskee. Huokaisen ja katson naista kosteisiin kasvoihin. Suutelemme toisiamme. 

Hän työntää minut selälleni ja siirtyy istumaan kalulleni. Hetken sovittelun jälkeen, sanomatta sanaakaan, Enni aloittaa ratsastamisen ja tuijottaa minua ehkä kiimaisimmalla katseella jota olen koskaan nähnyt. Ruskeat hiukset ovat liimaantuneet pitkin naisen kasvoja ja selkää. Kynnet pistelevät rintaani ja vatsaani välillä kivuliaastikin, mutta minä en välitä. Enni ratsastaa ja puristelee huuliaan. Välillä teen kiusaa nostamalla pakaroitani ja panemalla vastaan, mutta enni painaa minut aina takaisin ja palaa omaan rytmiinsä. 

Vaalea, kermamainen puuro lotisee kaluni varrella hänen vyötärönsä liikkeiden tahdissa. Tämä nainen tietää mistä pitää ja ottaa sen. Enni muuttaa rytmiä ja pumppaa ylös-alas tiiviillä tahdilla. Tunne on ihana. Kaluni turpoaa kosteassa ja lämpimässä vieraskodissaan äärimittoihinsa, ja tunnen kuinka korkki alkaa jälleen lähestyä irtoamista. Sieppaan naisen kaksin käsin haltuuni ja vedän hänet tiukasti itseäni vasten. Enni yrittää pumpata vielä tässäkin, mutta pysäytän oikealla kädellä hänen pakaroidensa liikkeen. Yksi-kaksi sykähdystä, ja niiden seuraamaa purskahdusta laukeaa naisen sisään. Pidän kiinni, kunnes portit sulkeutuvat uudelleen. 

Enni nousee ylös ja katselee minua pää söpösti kallellaan. Suuteleen naista ja työnnän hänet pois päältäni. Hieman spermaa tipahtaa reidelleni. Ohjaan naisen vatsalleen ja tunkeuden häneen purppurana jöpöttävällä sauvallani. Siirrän toisen käteni hänen kainalonsa alta ja painaudun tiukasti hänen pyöreitä pakaroitaan vasten. On Grand Finalen aika. Enni huokailee työntöjeni tahdissa välillä voihkaisten, välillä "inisten". Tunnen kaluni sykkivän lähellä laukaisupistettä jo 5 minuuttia ennen varsinaista laukeamista. 

"Voi vittu-oihoihoih", nainen huokailee allani. 

"Mua ei oo pantu näin ikinä", hän väittää. Otan kommentin kohteliaisuutena, vaikka en siihen uskokaan. Ennin jalka nousee ilmaan. Tyytyväisyyden merkki. Ennin pakarat punertavat jo iloisesti, kun viimein nallini lähtee liikkeelle. Tunkeudun niin syvälle kuin pääsen. 

"Anna", Enni huohottaa huomatessaan kaluni turpoavan sisällään. Murahdan äänekkäästi 

"Siinä-on-ota-koko-lasti!" 

Työnnyn jokaisella sykähdyksellä niin syvälle kuin suinkin saan itseni työnnettyä. Enni voihkaisee jokaisen liikkeeni tahdissa. Tunnen naisen imevän pumppaamani lämpimän sperman kasseistani viimeistä tippaa myöten sisälleen. Jatkan vielä parin minuutin ajan laukeamisen jälkeen, kunnes viimein työntely tuottaa enemmän kipua kuin nautintoa. Jään makaamaan naisen päälle nesteidemme valuessa kaluni varren kautta kivekseni kosteuttaen, päätyen lopulta patjalle. 

Kaluni on edelleen turvonneena hänen sisällään. Enni hyödyntää tämän liikuttamalla pakaroitaan kevyesti. Annan naisen nauttia vielä hetken ennen vetäytymistäni ulos. Kaluni jättää kostean, limaisen viivan naisen reidelle, kun siirryn hänen viereensä. Enni jää makaamaan vatsalleen limainen lätäkkö jalkojensa välissä. Hän pyyhkäiseen hiukset pois kasvoiltaan ja jää katsomaan minua silmiin. Sitten hän suutelee minua. 

"Tiedätkö, sä olet aivan ihana." "Niin sinäkin. Minä tulin käytännössä kolmesti." 

"Oikeesti? Voiko mies tulla useammin kuin kerran?" "Voi. Yleensä se, tai siis ainakin itselläni, vaatii sen että onnistuu pysäyttämään laukeamisen ennen lopullista purskahdusta." "Siis niinkuin miten? Siis ei niinku tule?" 

"Siis tulee, tulee, mutta ei päästä loppuun asti. Se niinkuin palaa takaisin alkuun." 

"Aah.. Okei. Mielenkiintoista!" 

Jutustelemme lisää. Katselen kuinka kattolampussa heiluu ohut hämähäkinseitti. 

"Eksä tuo tyttären aamulla kymmeneltä kotiin. Voinko jäädä vielä yöksi?" Nauran. 

"Totta kai. Ei tiedä, mitä me tässä vielä keksitään." Enni hihittää ja hihityksestä ei meinaa tulla loppua. 

"No, jos mä jään niin ei varmaan kannata vielä suihkussa käydä..." 

 

"Ei kannata." 

 +1

10 kommenttia:

 1. Tää oli ensin todella oudon näköinen! BI

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Laitoi vahingossa sen tänne väärässä muodossa ja muotoilut katosivat. Nyt pitäisi olla ok!

   -Kristian

   Poista
  2. Nou hätä, ihanan kostea tarina taas kerran! BI

   Poista
 2. Mä en kestä! Tää oli niin ihana! Terveiset toimistontytöiltä!

  VastaaPoista
 3. Kamalaa, sähän olet melkein maalissa!

  VastaaPoista
 4. Saatoin "mahdollisesti" tehdä yhden tai kaksi orgasmia tätä lukiessani...... Huhhuh! XD

  VastaaPoista
 5. "Jos nainen päästää miehen kolmospesälle asti, on tasan kaksi syytä miksi nainen ei päästä miestä loppuun asti. Yksi, nainen on todennut miehen peniksen liian pieneksi. Tai kaksi, mies on todella huono sängyssä."

  :D Niin totta! Fiksu tyttö.

  - Ninnu

  VastaaPoista
 6. Nyt kostuvat paikat kotitoimistolla! Uuuh!

  Toimiston täti

  VastaaPoista