maanantai 5. lokakuuta 2020

Korona-kuulumisia

EDIT: Kommentoija ilmoitti, että kuvat ovat kadonneet blogista. Jostakin syystä blogger on näköjään poistanut kuvia täältä, mm. peniksen mittauskuvat. Julkaisen ne uudelleen, kunhan saan kaivettua ne uudelleen esille!

 

"Moi-moi, mitä sulle kuuluu?" 

Viimeisen vuoden aikana moni entisistä lukijoistani on ottanut minuun yhteyttä. Valitettavasti en ole ehtinyt juuri lukea sähköpostiani. En tiedä onko kyseessä korona-vuoden aiheuttama tylsyys vai ihan aito kiinnostus tilanteeseeni, mutta tässä viimeisimpiä kuulumisiani asiasta kiinnostuneille. Nyt kun minulla on jälleen hieman enemmän vapaa-aikaa.

Viimeisestä kirjoituksestani on jo lähes vuosi aikaa. Elämässäni on tapahtunut useita muutoksia tämän ajan sisällä. Vaihdoin jälleen työtä, muutin uudelle alueelle, ja parisuhdemerkinnäksi on jälleen tullut "sinkku".

Ei niin, että varsinaisesti kovin montaa yhteistä lautasta olisi ehditty edes ostaa...

40 ikävuotta paukahtaa rikki ihan näillä näppäimillä. Ikä ei edelleenkään paina, mutta ystävissä alkaa jo näkyä "keski-ikäistymistä". Ehkä aktiivisuuteni on pitänyt minut kohtuullisen pirteänä, uudesta, raskaasta työtehtävästäni huolimatta. 

Mutta mitä kuuluu seksielämälleni? Sehän lukijoitani todennäköisesti eniten kiinnostaa.

Olen elänyt eroni jälkeen kohtuullisen munkkimaista elämää. Korona-kevät osui juuri sopivasti uudelleen läydetyn vapauteni alkuun, joten en ole päässyt oikeastaan lainkaan laitumelle. Olemme toki hoidelleet kohtuullisen lähellä nykyistä kotiani asuvan naispuolisen ystäväni kanssa toisiltamme paineita pois aina silloin tällöin, mutta se ei ole sama asia kuin tavata uusia naisia ja oppia uusia asioita vastakkaisesta sukupuolesta. Seksi on toki mahtavaa, mutta... 

Jotenkin se uuden ihmisen kanssa siitä tutusta alun epävarmasta sormien ja huulten haparoinnista kohti sitä täydellisesti yhdessä toimivien vartaloiden aaltoidun harmoniaa kaipaa edelleen. Kun saman naisen kanssa on harrastanut seksiä jo useasti, seksistä tulee helppoa. Kutkuttava jännitys katoaa.

Tällä hetkellä olen aika uppoutuneena töihini ja kuntoiluun, mutta kieltämättä kassit alkavat painaa huolestuttavan paljon. Toiveissa on että tämä korona-helvetti katoaa ennemmin tai myöhemmin, jotta pääsen jälleen tapaamaan vastakkaista sukupuolta ihmisten ilmoille.

Tai sitten minun täytyy keksiä jokin muu tapa tutustua uusiin naisiin, jotta baareihin ja laivoille ei tarvitse lähteä riskeeraamaan itseäni ja muita.


Kun aloitin tätä blogia, olin aika epävarma seksuaalisista kyvyistäni, ja koko blogi perustui lähinnä uusien ihmisten kanssa seksuaalisuuden uudelleen opetteluun. Nykyään tiedän olevani jo huomattavasti keskimääräistä suomalaista miestä parempi makuuhuoneessa. Olen oppinut itsestäni asioita, joita en olisi koskaan nähnyt positiivisina asioina, jos olisin jatkanut suhteessa tämän blogin aloittamisen sijaan. 

Jos tulen jatkamaan tätä projektia, tulee tarkoitusperä muuttumaan. En enää metsästä kaatoja, metsästän kokemuksia. Mikäli kiinnostuneita lukijoita vielä riittää, tulen kirjoittamaan kokemuksistani tänne.

Olen kokenut upeita asioita upeiden naisten kanssa. Olen nauranut yhdessä partnerini kanssa hassuille seksimokille. Olen katsonut naisia silmiin heidän lauetessaan, ja nauttinut täysin siemauksin heidän selkänsä kaartumisesta kliimaksin hetkellä. Olen tärissyt nautinnosta naisen imiessä viimeisimmätkin tippani kasseistani, niin että olen lähes menettänyt tajuntani.

Olen lauennut naisen kanssa yhtäaikaisesti niin, että molemmat meistä ovat rakastaneet toisiamme kunnes jälkihöyryt ovat poistuneet huoneesta. Olen kokenut paljon.


Mitä mieltä olette?

Jatkanko vielä?- Kristian

5 kommenttia:

 1. Jatka! Tässä kotitoimistolla on ollut hyvää aikaa lukea aikaisempia päivityksiäsi uudelleen. Ei ole ihan yhden kerran pyörineet sukat jalassa tällä tytöllä! ;)

  VastaaPoista
 2. EIkö vapaasuhde pelannut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eron syy oli uusi työni. Valitettavasti etäisyydet kasvoivat niin suuriksi, ettei hommasta enää tullut mitään.

   Mitään isompaa draamaa ei eroon liittynyt.

   - Kristian

   Poista
 3. Sun kullikuvasi on kadonneet mittaussivulta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin.
   Yritän löytää kuvat. Jos en löydä otan uudet. :)

   - Kristian

   Poista