torstai 8. lokakuuta 2020

89: Tilde

Nainen hyppää halaamaan minua heti oven avautuessa.

"Vihdoinkin! Tilde, moi!"

"Moi! Aika pitkään tätä on suunniteltu."

Aika tarkalleen kaksi ja puoli vuotta. Uuden työpaikan ansiosta olen vihdoinkin saanut mahdollisuuden tavata yhden blogini pitkäikäisimmistä lukijoista. Kosteita viestejä ja kuvia on tullut läheteltyä tänä aikana paljon. Molempiin suuntiin. Vaalea insinööriopiskelija ei vastaa pätkääkään perinteistä käsitystä insinööreistä.

"Tule nyt äkkiä sisään, ettei taas tule jotain työkiireitä!"

 


"Eihän sulla ole koronaa?", opiskelijatyttö vitsailee, hiukan hermostuneesti, korvaani riisuessani kenkiäni.

"Ei.", sanon ja hymyilen perään. Huomaan ihailevani hänen siroa siluettiaan sivusilmälläni.

"Sori että otin heti yhteyttä. Mä varmaan vaikutan joltain epätoivoiselta sinkkutytöltä..."

Hirnahdan. "Höpöä. Sitähän varten minä olen olemassa että naiset eivät joudu elämään puutteessa."

Tilde naurahtaa äänekkäästi. Hän rentoutuu silminnähden.

Nainen astuu lähemmäksi. Vaaleat hiukset heilahtavat hiukan.

"Mä tykkään parrasta. Se on sopivan lyhyt. Tuoksutkin hyvälle."

"Mmm-hmm."

Nainen esittelee lyhyesti kieltämättä pienen asuntonsa. Kokoa on ehkä 20 neliötä. Maksimissaan.

"Tuossa on mun läppäri, tuossa mä syön ja tuossa on mun sänky." 

"Tosi kiva. Kotoisa."

Huomaan Tilden tykkäävän kommentistani.

"Niin, mitäs me nyt sitten..? Tai siis..."

"Panemaanhan tänne on tultu", totean virnistäen. Tilde naurahtaa.

"Tuota, voidaanko käydä nopeasti suihkussa? Mä olen ollut koko päivän näissä vaatteissa", Tilde kysyy.

"Ilman muuta. Mahtuukohan tuonne suihkuun kaksi ihmistä?"

"Mahtuu, mahtuu! Sitäpaitsi, sopu sijaa antaa. Vaatteet pois!"

Tilde riisuu itsensä nopeammin kuin ehdin kissaa sanoa. Nuoren naisen terhakat rinnat pompahtavat esille paidan alta kuin varkain. Silmäni kiinnittävät huomiota naisen alavyötärölle tatuoituun pieneen käärmeeseen. 

Käärmeen pää osoittaa kuin tarkoituksellisesti kohti sen vasemmassa alakulmassa houkuttelevasti odottelevaa viirua.

"Kiva tatuointi sulla", totean kompastellessani alushousuihini.

"Kiva kulli ja pylly sulla", Tilde sanoo. "Noniin, tuus tänne nyt."

Tilde laittaa suihkun päälle. Pieni istuma-amme lotisee vedestä. Katselen hetken kun naisen iho kostuu veden kosketuksesta. Tunnen sykkeeni kiihtyvän. Huokaisen ja astun varovasti naisen seuraksi ahtaaseen suihkutilaan.

"Katso nyt. Hienosti tänne mahtuu", Tilde kuiskaa ja työntää urheilullisia pakaroitaan kohti vyötäröäni.

Lasken käteni naisen vyötärölle. Hän ei edes säpsähdä kosketuksesta, vaan puristaa käsiäni ja hieroo itseään yhä tiukemmin vartaloani vasten. Tunnen kaluni alkavan turvota kosteiden ja lämpimien pakaroiden kosketuksesta.

"Jaha, siellä alkaa tapahtua", Tilde huokaisee huulieni vaeltaessa hänen niskallaan ja kaulallaan.Tilde kääntyy ympäri ja minä suutelen hänen huuliaan kevyesti, puristaen samalla häntä tiukemmin vyötäröltä. Tilde puristaa minua pakaroista ja leikittelee kielellään kieleni kanssa. Kullini kiipeää kivuliaasti naisen sisäreittä pitkin ylöspäin. Tartun naista pakaroista ja suutelen häntä kiihkeämmin. Tilde vastaa suudelmaan ja kielemme kiertävät toisiaan käärmeiden lailla.

Nuori nainen tarttuu kaluuni ja tekee sillä hitaita, veteleviä liikkeitä. Tämä tuntuu hyvältä. Kyykistyn hieman ja työnnän sormeni naisen jalkoväliin. Se on kostea ja limainen. Keskisormeni uppoo kuin vahingossa hänen sisäänsä. Tilde huokaisee ja puristaa kaluani kovempaa. 

Hieron naisen jalkoväliä pyörivin liikkein. Tilden reidet värähtelevät kosketuksesta. "Ihanaa", hän sanoo. "Itse olet", hymyilen ja nopeutan sormieni liikkeitä. Tilde ulvahtaa ja lähes kaatuu. Nappaan naisen kiinni. 

"Eiköhän mennä toiselle puolelle, ennen kuin kumpikaan kaatuu täällä", ehdotan. Tilde nyökkää hiljaa ja sulkee hanan. Astun pois suihkusta ja ojennan naiselle pyyhkeen. Tilde pyyhkäisee suurimmat vedet vartaloltaan ja ojentaa pyyhkeen minulle. Teen samoin.

Nainen tarttuu ranteeseen ja vetää minut määrätietoisesti sängylle. Hän istahtaa jalkojeni juureen ja poimii kondomin pienestä rasiasta. 

"Onpa tiukkaa", nainen toteaa asettaessaan kumia paikalleen. Hymähdän hyväksyvästi kondomin rullattua kaluni päälle. "Mansikkaa", nainen sanoo ottaessaan kullini suuhunsa. Lämmin suu saa kaluni turpoamaan. Näen suonieni pullottavan kuin räjähdyspisteessä. 

Nautin naisen työskentelystä. Olen kaivannut tätä. Uusi nainen ja kertaluontoinen tapaaminen, josta molemmat saavat tyydytyksen, eivätkä todennäköisesti koskaan enää tapaa. Mitään syitä rajoittaa himoaan ei ole.

"Leuat kipeytyy, se on niin paksu", Tilde huokaisee kuolan valuessa hänen leuallaan. 

"Mene sängylle", komennan ja ohjaan naisen polvilleen. Naisen peppu odottaa kutsuvasti kaluani. Asetan toisen käden naisen niskalle ja toisen hänen jalkoväliinsä, ja teen pyöriviä liikkeitä kiihtyvällä tahdilla. Tilden vartalo jäykistyy ja huulet raottuvat. 

"Hoooh-" nainen huokailee tyytyväisyyttään. Käteni on jo täsyin märkä, kun vihdoin otan sen pois ja siirryn hänen taakseen. Pyyhkäisen suurimmat kosteudet naisen pakaroille, ja kutittelen sitten terskallani hänen kosteaa jalkoväliänsä. Tilden värisee.

Sitten survaisen kullini hänen sisäänsä. Se uppoaa sisään kuin veitsi voihin. Tilden kädet pettävät ja hänen päänsä rojahtaa tyynylle. 

Pyörittelen ensin tattiani hänen sisällään. Tilden huohottaa ja anoo minua panemaan häntä. Teen työtä käskettyä.

Pumpumpumpumpumpump...Etumukseni lätsähtelee naisen pakaroita vasten. Jokaisen työnnön aikana Tilden suusta pääsee kovaääninen huokaisu. Välillä hidastan vetoja, ja työnnyn rajummin hänen sisäänsä, jolloin opiskelijan suusta kuuluu kovempiäänin voihkaisu. Nautin tästä. 

Nousen jalanpohjilleni ja painan naisen kasvot tyynyyn. Pumppaan uudesta kulmasta ja nainen kiittää kovaäänisellä voihkinnallaan minua. Panen yhä rajummin, ja lähes laukean. Urahdan äänekkäästi ja puristan itseni naisen vartaloa vasten. Tunnen naisen kovaäänisen hengityksen ja hänen keuhkojensa laajenemisen ja kutistumisen.

Huokailen hetken ja annan kaluni sykkeen rahoittua. Pahin paine laskee. 

"Tuletko päälle?"

"Jooh..."

Tilde kiipeää päälleni. Nainen puraisee hieman huultaan kaluni upotessa hänen sisäänsä. Katson, kun nainen kiepauttaa kosteat hiuksensa kevyelle nutturalle, ja laskeutuu sitten suutelemaan minua.

"Ihanaa. Sä olet ihana."

"Sinä olet aivan huikea."

Tilde hymyilee ja nojaa taaksepäin. Pian hän jo piiskaa etumuksellaan kaluani. Puristan hänen pakaroitaan, mutta annan naisen valita tahdin. Tilde nojaa taaksepäin ja huokailee. "Ihan vitun hyvää!"

"Mä tulen päälle", totean ja kippaan Tilden selälleen. Sänky rutisee kun painan menemään. 

Suutelen naista ahnaasti hänen sormiensa vaellellessa ympäri selkääni ja pakaroitani. Nousen polvilleni ja nostan naisen jalat olkapäilleni. Tilde voihkii ja huokailee samaan tahtiin lihan lätsähtelyn tahdissa.

Puren hampaitani yhteen kun tunnen orgasmini lähestyvän. Siirrän naisen reidet sivuun ja kiskaisen kondomin pois kaluni päältä. Sillä sekunnilla kaluni purskauttaa lastinsa liikkeelle.

Nainen siirtää kätensä kasvoilleen ensimmäisen ruiskauksen tavoittaessa hänen kaulansa.

"Anna tulla. Anna tulla kaikki. Ihanaa."

Kaluni sykkii kuumaa spermaa naisen vatsalle, rinnoille ja kaulalle. Vihdoin syke päättyy. Huokaisen syvään ja Tilde nauraa pyörittäessään sormeaan rinnallaan olevalla lätäköllä.

"Huhhuh! Kauhee lasti", hän huokailee tutkiessaan limaista saavutustaan.

Katson alaspäin. 

"No jopas. Odotappas hetki..."

Kaluni on edelleen kovana. Ja panettaa. Pyyhkäisen kaluni kärjestä suurimman nesteet Tilden sisäreidelle. Sitten nappaan uuden kondomin laatikosta ja pyörittelen sen varovasti kaluni päälle. Terskan herkkyys on palautunut laukeamisen jälkeiseltä tasolta takaisin panotasolle.

Pyyhkäisen käsilläni laukaisemani lastit ympäri Tilden vartaloa. Se saa opiskelijan vartalon kiiltelemään kauniisti.

"Parasta ihorasvaa", kuiskaan ja painaudun uudelleen naisen päälle. Hän voihkaisee korvaani kaluni upotessa uudelleen hänen sisäänsä.

 Kestoseisokki. Nyt neiti saa munaa tavalla, jonka muistaa vielä 2080 -luvulla.


Aikaa on kulunut lähes tunti, kun vihdoin laukaisen uuden lastini naisen pakaroille ja selälle. Kaadun uupuneena hänen viereensä. Nainen huokailee ja hengittää kovaäänisesti.

"Mä olen ihan loppu. Ja herkkänä. Ja nussittu."

"Ole hyvä", totean ja pyyhkäisen hänen kiilteleviä pakaroitaan. Tilde kääntyy väsyneenä selälleen ja pyykäisee hiuksensa pois kasvoiltaan. Kiinnitän huomiota siihen, että naisen sormista jää kiiltelevä spermavana hänen otsaansa ja hiuksiina.

Virnuilen ilkeästi, samalla läpytellen laskevalla kalullani puolelta toiselle. "Haluatko ottaa vielä uudelleen?"

"Ei! Eieiei... Mulla on paikat tosi herkkänä... Toinen kerta. Nyt täytyy hetki levätä."

Tilde nuolee huuliaan.

"Että voi tuntua hyvältä. Haluatko jäädä yöksi?"

 Pohdin hetken. Panettaa vieläkin.

"Voin minä jäädäkin."

Tilde kiipeää rinnalleni ja tönäisee samalla polvellaan kaluani. 


Se nytkähtää ja turpoaa hieman. Suutelen Tildeä pitkään. 

Huone tuoksuu kiimalle.


+1


11 kommenttia:

 1. Erikoisin nimimerkkitoive koskaan.

  - Kristian

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aattelin että sen pitää kuulostaa insinöörimäiseltä! =D

   Ihan paras sessio! Palauduin jo, otetaanko huomenna uusiksi?!!? =P

   Poista
  2. Katsotaan. Kiitoksia hyvästä jumpasta!

   - Kristian

   Poista
 2. Onnea molemmille, tuntui olevan upea kokemus!

  Itse nautin sperman kanssa leikkimisestä todella paljon. Usein seksin jälkeen leikin spermalla ja teen itselleni orkun. Sen koostumus, tuoksu ja maku kiihottaa aivan jumalattomasti!

  En ymmärrä naisia, jotka eivät rakasta spermaa. Se on aivan parasta nektariinia!

  Nykyiseltä "poikaystäväni" vain tulee kovin vähän. Voi kun vielä saisi oikein kunnon lasteja laukovan miehen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi!

   Yleensä miehillä, joilla on isompi lasti on myös korkeampi sexdrive. Itselläni on ns. suuret lastit, mikä selittänee miksi seksi maistuu.

   Erään tässäkin blogissa esiintyneen sairaanhoitajana toimivan naisen mukaan hyperspermian raja on kuulemma 5-6 millilitraa. Teelusikallinen on 5 millilitraa.

   Tässähän olisikin tulevaisuuden blogipostauksen aihe!

   - Kristian

   Poista
 3. Uuh! Kotitoimistolla jalat taas tärisee heti aamusta.
  Huhhuh!

  Minna

  VastaaPoista
 4. Moi! Sain vinkin blogistasi kaverini kautta, ja olen lukenut vasta 20 ensimmäistä blogikirjoitustasi.

  Älä vain lopeta kirjoittamista. Kukaan muu bloggari ei kirjoita kokemuksistaan yhtä kiihottavasti. Ja sanon tämän niinsanottuna eroottisten blogien asiantuntijana. ;)

  Se mikä minua kiinnostaa on että ovatko nämä kaikki ihan tositarinoita, vai onko joukossa ns. täytettä?

  Kiinnostaisi myös nähdä kuvia sinusta. Löytyykö niitä?

  Terkuin,

  Uusi lukijasi Mia32

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehdys Mia!

   Mukavaa kuulla että pidät blogistani. Sen kuuleminen tuo on aina positiivisia viboja päivän keskelle.

   Kaikki tarinat ovat täysin tosia. Jonkin verran kirjoituksia on tietysti dramatisoitu hyvin maun rajoissa. Voit toki pyytää kommentteja blogissa esiintyneiltä naisilta. Ainakin Ninnu, Sirpa, Nira, Rebekka, Jade ja Tytti ovat tänne blogiinkin joskus kirjoitelleet.

   Pari kuvaa löytyy joistakin postauksista. Jostakin käsittämättömästä syystä muutama kuva on kadonnut kokonaan. Liittyiköhän tuohon Google plussan poistumiseen?

   Laitan jossakin välissä uuden kuvan itsestäni blogiin, koska pyyntöjä on taas tullut sähköpostiinkin useampia.

   - Kristian

   Poista
  2. Huh! Näitähän lukee sitten entistäkin innokkaammin!

   Ajattelin että ainakin osa on ihan tarinaa vaaan. Kuvia odotellessa!

   Terkuin,

   Uusi lukijasi Mia32

   Poista
 5. Kolme enää! BOOOM!
  Vai onko se "splurts"?

  VastaaPoista