torstai 1. elokuuta 2019

Peniksistä, taas

Suosikkitouhuani loma-aikoina on lukea vauva.fi:n (nuorten) ihmisten käsityksistä seksistä. Vaikka en itse mikään ikäloppu vielä olekaan, aina silloin tällöin kysymykset ja kommentit naurattavat oikein kunnolla. Tämän kertainen naurunaihe oli varmaan ihan rehellisestä tiedonhalusta esitetty kysymys:
"Pitäisikö mieheni peniksen nousta seisomaan pelkästään hänen nähtyään minun alastoman vartaloni?"

Palataanpa pari vuosikymmentä taaksepäin, Kristianin tullessa yläasteelle. Toisinaan koulupäivinä ei juuri koulu kiinnostanut, ja oleskelu koulunpenkillä muistutti tietyillä tunneilla lähinnä makaamista. Siinä, puoliunessa maatessa, ajatukset lähtivät usein kuljeksimaan edessä istuvien tyttöjen pakaroihin. Ja koska vastakkainen sukupuoli oli vielä ns. "uusi juttu", farkkujen kangasta alkoi usein kiristämään. Tunnin viimeiset viisitoista minuuttia joutui usein keskittymään erektion laskemiseen ajattelemalla jotain muuta kuin herkkupeppuja.


Mutta jo parikymppisenä erektion spontaania syntymistä ei juuri enää tapahtunut. Tämä johtui yksinkertaisesti siitä, että naisen vartalosta oli tullut jo "tuttu". Toki, pieninkin hidas tanssi tai kädenhipaisu etumukseen aiheutti sykähdyksen varressa.

Nykyään spontaania seisokkia ei juuri enää tapahdu.  Kalu kyllä turpoaa, mutta nousu vaatii suutelua ja muuta kiehnäämistä tai omaa kättä ennen 100% erektiota. Edelleenkin varmin tapa saada kalu pystyyn on yksinkertaisesti se, että nainen ottaa sen suuhun. Kyseessä on varmasti ainakin yhtä paljon henkinen kuin fyysinen asia. Lämmin suu, limainen kieli ja imu yhdessä aiheuttavat käytännössä räjähtävän nopean erektion. Tämä tietysti vaatii, että nainen ottaa ns. ohjat, eli näyttää heti missä kaappi seisoo. Vaikea lutkutus ei juuri kiihota. Siitä täytyy olla innoissaan. Yhden illan suhteissa suuseksi on toki hankalampaa, mutta kyllä miehen imeminen onnistuu kumin kanssakin, ja naiselle voi tehdä kortsusta suojan. Tähän tosin kannattaa varata aikaa, kokemuksen, saksien, ja tunnelmaa heikentävän verisen sormen syvällä rintaäänellä.

(Vinkki sekä naisille että miehille: olen aivan satavarma, että jos parisuhteissa annettaisiin enemmän suuseksiä molemmille osapuolille, homma pelaisi paljon paremmin. Suuseksi ei ole likaista, vaan vähän tuhmaa, kiihottavaa ja pahuksen KIVAA.)

Erona nuoruuden minään olen huomannut sen, että vaikka erektio ei yleensä tule käskystä, niin se itse yhdyntä muuttuu vuosi vuodelta paremmaksi. Nykyisin voin kontrolloida käytännössä lähes 100%:sti, milloin laukaisen lastini liikkeelle. Ellei sitten vastapuoli pakota minua laukeamaan. Jotkin pirulliset naiset ovat oppineet tällaisenkin.

Eli summa summarum: Pitäisikö miehen peniksen nousta erektioon pelkästä alastoman naisen näkemisestä? Ei. Mutta mitä nuorempi ja kokemattomampi mies on kyseessä, sitä todennäköisemmin spontaani erektio syntyy. Älä siis hermostu, jos miehesi patukka ei pomppaa pystyyn pelkästä vartalosi näkemisen ilosta. Kyllä hän kuitenkin arvostaa sinua.

Ja jos haluat jotain fyysisempää, vinkkaa siitä hänelle. Vaikka menemällä polvilleen hänen eteensä ja antamalla miehen työkalulle oikein kunnon märkä suudelma.Offtopic: En odottanut ihan näin montaa kommenttia edellisestä viestistäni sähköpostiini. En ole vielä päättänyt, suostunko hänen ehdotukseensa avoimesta suhteesta. Tyttöystäni oli jo vihjailemassa, että tiettyjen viestinlähettäjien kommentit kuulostivat aika kiihottavilta, ja hän jopa ehdotti haluavansa mukaan kimppaan, mutta itse olen edelleen harkintavaiheessa.

Saattaa tässä vielä käydä niin, että suostun ehdotukseen. Pakko myöntää, että muutama ehdotus sykähdytti minuakin.

10 kommenttia:

 1. Tuo kuva! Oih! :P

  Kyllä sun nyt täytyy hyäksyä tyttöystäväsi ehtdotus! Täällä on monta toimistontyttöä odottamassa uusia tarinoita!!

  toimistontytötX3 stadista vaan

  VastaaPoista
 2. Ehheh! Ei kenelläkään ole noin paksua moloa!

  VastaaPoista
 3. Järkyttävä patukka. Aika monta penistä oon nähnyt, mutta en kyllä noin turpeeta.

  Ettei vaan photoshoppi olis käynyt kuvassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan aito se on.

   - Kokemuksen syvä rintaääni ;)

   Poista
  2. Aijaa. :O Wau.

   Poista
  3. Eipäs nyt liioitella. Penikseni on jonkin verran keskivertoa suomalaista penistä suurempi (paksumpi kyllä toki huomattavasti), mutta ei se nyt sentään mitään pornoleffa-kokoa ole.

   - Kristian

   Poista
  4. Älä nyt myy itteäsi liian halvalla! Kumpikohan meistä on nähnyt enemmän patukoita tanassa, sinä vai me naiset?

   Poista
  5. Ok. :D

   Ja moi sinullekin, pitkästä aikaa.

   - Kristian

   Poista
 4. Kyllä mä olen sitä mieltä, että naisen tehtävä on nostattaa kalu pystyyn. Ei se nyt itsestään nouse. Paitsi aamuisin, hih!

  VastaaPoista
 5. Tuota mul on ikävä.

  Syvä huokaus...

  VastaaPoista