tiistai 6. elokuuta 2019

Peniksen mittaamisesta


Nyt kun olen taas päässyt liikkeelle blogini kirjoittamisessa, kiitos vapaamielisen tyttöystäväni, ajattelin nyt käydä läpi ikuisuusaiheen, eli miten penis kuuluu mitata. Olen keskustellut aiheesta lukijoideni kanssa useitakin kertoja sekä sähköpostissa että blogini kommenteissa.


Omat mittani ovat, vähän kiihoittumisen tilasta riippuen, pituus: 16-17cm, halkaisija:5,5-6,5cm ja ympärys: 15,5-17,5 (tämä vaihtelee paljon!). Olen siis ns. "paksu-patukka" -mallia.

Lähdetään siis perusasioista liikkeelle. Penis mitataan erektiossa peniksen yläpuolelta. Tässä useimmilla tapahtuu virhe. Suomi on täynnä 19 senttisiä peniksiä, jotka paljastuvat alapuolelta mitatuiksi. Toinen virhe on se, että penis mitataan sivusta. Tämäkin tuo useita senttejä lisää pituutta kaluun. Omakin peniksenikin on alapuolelta mitattuna reippaasti yli 20 sentin päälle, mutta virallista mittausta ei tehdä alapuolelta.

Pituuden mittaus: Paina penis vaakatasoon. Paina sitten ensin mitan alkupää kevyesti häpyluuhun. Tämä siksi, että penis alkaa aina samasta kohdasta, mutta miehestä riippuen pehmytkudoksen ja karvoituksen määrä vaihtelee.

Aseta sitten nauha peniksen kärjelle, ja anna sen tippua kohti lattiaa. Lopullinen mitta löytyy kärjestä. Patukka pienenee kylmässä, eli pitäkää kiirettä!


Halkaisija, eli paksuus mitataan peniksen paksuimmasta kohdasta, mutta ei kuitenkaan terskasta, mikä useimmilla ihmisillä on peniksen juuri. Itselläni ainakin paksuuteen ja ympärysmittaan vaikuttaa huomattavasti käytön kesto, eli kalu laajenee usein useita senttejä sitä mukaa, mitä pidempään sitä käytetään tai lämmitellään.

Halkaisijan mittaus: Aseta mittanauha poikittain peniksen varteen paksuimpaan kohtaa, mutta ei kuitenkaan kärkeen. Mitta otetaan reunasta reunaan, ilman taittoa.


Peniksen ympärysmittaa EI lasketa halkaisijasta. Penis ei koskaan ole täysin ympyrän muotoinen. Siksi on siis käytettävä mittanauhaa.


Peniksen ympärysmitan mittaus: Aseta mittanauha peniksen juureen. Kiepsauta nauha ympäri ja katso, etteivät kivekset jää nauhan alle. Vedä nauha kevyesti tiukemmalle. Ympärysmitta on luettavissa päältä.

Näin helppoa on peniksen mittaaminen oikein. Hauskoja mittaushetkiä sinne makuuhuoneisiin! Älkää ottako hommaa liian vakavasti...


Loppuviikosta olen menossa treffaamaan pariakin naista. Toivottavasti jommasta kummasta on iloa myös blogini lukijoille.

- Kristian

21 kommenttia:

 1. Vittuettäpitikinmitata!! 14 senttiä! Ei vittu!

  VastaaPoista
 2. Kateellisena mieslukijana on todettava, että selventävää voisi myös olla kertoa kalun leveys varresta mitattuna. Välillä näkee näitä kehuja, joissa leveys on 1,5 l cokispullon luokkaa...

  VastaaPoista
 3. Tää oli hauska! Ja pitihän se mitata: 17,4cm,4cm,12,5cm on omat mitat. Aika jäätävä paksuus sulla kyllä.

  Pitkäaikaiset lukijasi Tony ja Elli

  VastaaPoista
 4. Nyt meni taukokaffet kurkkuun tällä tytöllä! :P

  Kuolaaaaaah....

  VastaaPoista
 5. Moi! Eksyin tähän blogiin googlen kautta.. Halusin vain kertoa että kirjoitat tosi hyvin. Olen vasta puolessa välissä tarinoissassi, mutta voi jösses että ne saavat nuoren naisen sydämen läpättämään.

  Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi!

   Kiitoksia! Mukava kuulla, että tekstini maistuvat sinulle.
   Kosteita lukuhetkiä!

   - Kristian

   Poista
 6. Joskus mittasin vastaavilla ohjeilla, ja sain mitoiksi vajaa 14 senttiä, halkaisija viis ja risat. Ymärysmittoja en oo koskaan mitannu.

  VastaaPoista
 7. Siis, miten noin paksua kullia voi edes ottaa sisään? Levein mulla on ollut 15 senttiä ex poikaystävällä ja sekin tuotti vaikeuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis, kyllähän se sisään mahtuu ihan kivasti. Naisen on vain oltava riittävän kiihottunut ja/tai reippaasti liukuainetta käytössä.

   Nuoremmilla naisilla on usein vaikeuksia kestää, varsinkin takaapäin naitaessa. Kolmenkympin alle olevilta naisilta on saanut useammankin kerran kuulla "Riittää, riittää!", "Ei pysty enää!" ja tietysti "Hitaaaaa-aaammin!" on tullut tutuksi. Välillä on vähän harmittanutkin lopettaa, mutta ei se nyt enää hyvä ole jos seksi sattuu toista.

   Luulen, että nuoristakin naisista moni on kokenut pidempiä peniksisiä (17-18cm+), mutta paksuista peniksistä monilla ei ole kokemusta. Mitä olen aktin jälkeen naisten kanssa jutellut, niin se täyttävyyden tunne on jotain hyvin erilaista, verrattuna normipaksuiseen penikseen. Ja tämä aihe on tullut todella monta kertaa pintaan.

   - Kristian

   Poista
 8. Oli pakko laittaa tuo visualiseriin ja onhan tuo jäätävän paksu. Tilavuus puolta enemmän kuin keskiverto kalulla. Omasta mielestä tuo tilavuus kertoo todella paljon. Ja kyllä ymmärrän, jos normaali kumit ahdistaa. Mitö kumeja köytät nykyisin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pasanteja olen käyttänyt viimeaikoina. Näissäkin tosin on puristus ja ahdistusongelmaa. En ole löytänyt vieläkään itselleni täysin jämptiä kondomimerkkiä. Täytynee testata jossain vaiheessa jotain ulkomaalaista mallia verkokaupasta.

   - Kristian

   Poista
 9. Musta on mahtavaa että sä laitat nyt uskaliaammin kuvia kuin ennen

  VastaaPoista
 10. Ei se molo, vaan miten sitä käyttää!

  VastaaPoista