tiistai 13. elokuuta 2019

88: Elvi

Elämä on aika erilaista, nyt kun minulla on "suhde". Vaikka elämme aika vahvasti omaa elämäämme, ja molemmilla on omat asunnot, on tavallaan hirveän mukavaa kun joku on kiinnostunut menemisistäni. En tiedä tuleeko tästä lopulta mitään suurempaa, mutta me molemmat olemme tyytyväisiä tähän tilanteeseen juuri nyt.

Ja nyt jos koskaan on aika kiihdyttää tahtia.

Istuessani asiakkaamme veneen perässä ja katsellessani meren lainehtimista kännykkäni piippaa.
"Miten menee", tyttöystäväni kysyy. "Ihan ok", vastaan, ja otan hörpyn lasista. Asiakkaani mölyää jotain veneensä hevosista ja kertoo 30 vuotta vanhoista naiskokemuksistaan. Nauran, jotta tilanne ei muuttuisi nöyryyttäväksi hänen kannaltaan.

Vene soljuu pikkuhiljaa Aurajokeen. Ohi menee useita pienempiä veneitä. Asiakkaani kutsuu niitä purtiloiksi. Olemme viettämässä koko viikonlopun Turussa. Täälläkin on tultu silloin tällöin käytyä.

Itse olen kuitenkin enemmän soutajatyyppiä.

Taivas alkaa tummentua. Katselen vähän huolestuneesti taivaalle kerääntyä pilviä. Eikai nyt vain ala sataa?

Asiakkaani keskeyttää pohdiskeluni.

"Meillä on kaljaa vielä korissa. Otatko vielä?" hän kysyy.

Vastaan nopeasti. "En minä taida enempää tohtia, on vähän menemistä tässä vielä..."

Veneen rantauduttua otan kassini ja hyppään rannalle.

"Otetaan joskus uusiksi", asiakkaani huudahtaa.

"Jep", vastaan ja heilutan kättä. Kauluspaidalleni alkaa tippua pieniä vesipisaroita.

Kaivan kännykkäni esille ja etsin osoitteen. Paikka on lähellä. Turun suurin nähtävyys, valtava kuoppa, tervehtii minua kävellessäni Wiklundin ohi. Sitten pamahtaa.

Ukkonen. Vesisade. Järkyt-tävä vesisade. Minuuttia myöhemmin olen läpimärkä. Voi perse.

Syöksyn kissamaisella ketteryydellä asunnon ovelle ja sujahdan vanhan rouvan avatessa ovea sisälle käytävään. Painan summeria.

Ovelta kurkkaa tummahiuksinen, noin 160 -senttinen nainen.

"Moiii..?" nainen sanoo varovaisesti. Olen oletettavasti aika rähjäinen näky läpimärissä vaatteissani.

Tervehdin ravistellessani vettä pois vaatteistani.

"Moi, Kristian. Meidän piti tavata..."

Naisen silmät kirkastuvat. "AA... Juu... Elvi! Tule sisälle!" Samankaltainen vastaus on tullut kovin tutuksi minulle.

En valita.


Päästyäni sisälle yksiöön kiinnitän huomioni pieneen sänkyyn, joka näkyy suoraan ovelta. Ajatukseni katkeaa, kun nainen siirtyy ohitseni ja jää katselemaan minua.

"Sä olet aika märkä", nainen toteaa.

"Joo, mutta en hyvällä tavalla", hirnahdan, hieman tilanteetani ärsyntyyneesti.

"Tuossa oikealla on suihkukoppi, sä voit laittaa vaatteesi sinne kuivumaan."

Teen työtä käskettyä. Elvi tuo minulle henkarin ja pyyhkeen. Riisuudun ja laitan vaatteeni kuivumaan henkarille. Olen kalsareita myöden täysin märkä-tilanne on koominen. Onneksi nainen ei kuitenkaan säikähtänyt minua, sekin vaihtoehto oli kyllä todellinen.

Pyyhkäisen viimeiset pisarat pois päälaeltani ja kiepsautan pyyhkeen vyötärölleni peittämään sukukalleuksiani. Avatessani oven tönäisen melkein Elviä ovella otsaan. Eikai nainen tuijottanut avaimenreiästä koppiin?

"Onko parempi?" Elvi kysyy.

"Paljon! Noiden vaatteiden kuivumisessa menee kyllä jonkin aikaa."

Nainen katselee minua hiukan kiusoittelevasti. Vasta nyt kiinnitän enemmän huomiota hänen ulkonäköönsä. Sopivan timmi, hieman pyöreä. Farkut korostavat kauniisti pepun muotoja. Herkulliset rinnat.

"No, meidän täytyy sitten keksiä jotain tekemistä siksi aikaa..." nainen sanoo.

"Niin täytyy" totean ja astun lähemmäksi naista. Asetan käteni hänen uumalleen ja suutelen kevyesti hänen kaulaansa. Elvi säpsähtää, mutta kääntää sitten päänsä ja suutelee minua. Kielemme kiertelevät kosteasti toisiaan. "Tää. On. Ihan. Kreisiääh..." nainen huohottaa suudelmien seasta. Sitten hän muuttuu määrätietoisemmaksi ja vetää itsensä minuun kiinni. Hänen kätensä puristelevat pakaroitani, ja ohjautuvat sitten etumukselleni. Hän yrittää työntää kätensä pyyhkeeni sisään, mutta koko kangaskappale tipahtaa lattialle. Nainen hymyilee. "No niin!"

Penikseni kovettuu hitaasti farkkukankaan hinkatessa välillä terävästikin kaluni pintaa."Otetaanpa tämä pois", sanon ja vedän naisen keltaisen paidan ylös-sitten sormeni ohjautuvat naisen farkkujen napeille. Naps-naps-naps-naps... Elvi riisuu housut nopeasti. Ei alushousuja!

"Hupsista!" Elvi hihittää tyttömäisesti. Elvi riisuu vielä liivinsä, ja sitten me kaikki kolme seisomme alasti tuijottaen toisiamme.

Elvi tökkää minua olkapäähän. "Mitäs me nyt sitten tehtäisiin?"

"Mitäpä jos vaikka pantaisiin?" kysyn rehellisesti. Kaluni nyökkää myöntymisen merkiksi.

Elvi huokaisee. "Kai se nyt pakko on, kun tämä kaverikin täällä on ihan valmiina jo..."

Nainen sipaisee tattiani sormellaan, ja vehje pompahtaa kevyesti ylös-alas. Nainen ohjaa meidät sängylle. Se on todella pieni, ei ehkä yhden hengen sänky, mutta maksimissaan 1,5:n. Elvi asettautuu selälleen sängylle, ja minä ohjaan sormeni hänen reisiensä väliin. Naisen polvi koskettaa kevyesti kiveksiäni, ja tunnen niiden pompahtavan ylöspäin kosketuksesta. Tunnen sormien tarttuvan työkaluuni, uuden veren sykähdellessä suonissani. Elvin jalkoväli kostuu sormien kosketuksesta, eikä lämmin kosteus ainakaan vähennä erektiotani.

Pyörimme sängyssä vartalot yhdessä, vartaloni kolahdellessa silloin tällöin seinään, silloin tällöin sängyn päätyihin. Elvi huohottaa ja voihkii, sormieni työskennellessä hänen vartalollaan. Sitten Elvi avaa jalkansa ja esittää toiveensa.

"Tuu sisälle, jooko..."

Vedän suojan nopeasti sotilaani pään yli ja asettaudun sitten naisen reisien väliin. Elvi tarttuu kaluuni, vetelee sitä pari kertaa edestakaisin ja ohjaa sen sitten suuaukolleen. Painaudun naista vasten ja tunnen miehuuteni halkaisevan naisen hieman ahtaasti, mutta lopussa kiitos seisoo.

"UUh. MMmhh..." Elvi huokailee ja suutelee korvaani. Palkitsen hänet muutamalla syvällä työnnöllä. Jokaisella työnnöllä nainen voihkaisee kevyesti. Tuntuu aivan helvetin hyvältä.

Aaltoileva liikkeemme saa sägyn natisemaan ja vaikeroimaan allamme. Elvi sitoo jalkansa tiukasti ympärilleni, ja minä puristan sängynpäätyä kiimasta irvistäen. Tunnen Elvin kosteiden huulten kosketuksen ihollani naisen puristaessa minua yhä tiukemmin ja tiukemmin. Lopulta jalkojen hakkaaminen sängyn koviin materiaaleihin aiheuttaa kyllästymisen.

"Vaihdetaan asentoa", sanon ja kiskaisen naisen ylös sängyltä. Ohjaan naisen lähellä olevalle säkkituolille ja painan hänet sitä vasten. Nostan hiukan hänen peppuaan ja survaisen itseni sisään. Elvi voihkaisee kääntäen selkänsä kaarelle. Pumppaan kaluani pyöreiden pakaroiden läiskeessä pitkinä vetoina. Jokainen huokaisu aiheuttaa minussa aavistuksen narsistisia itsetyytyväisyyden tunteita. Pam-pam-pam! Sitten kuuluu jumalaton jyrähdys. Molemmat jäätyvät hetkeksi paikalleen.

Ukkonen. Nauramme hetken ja jatkamme sitten jälleen panemista entistäkin kevyemmissä merkeissä.

Tunnen kaluni varren turpoavan. Katson kelloa. Olemmeko oikeasti naineet jo 45 minuuttia?! Aika on mennyt kuin siivillä. Elvi makaa hurmioitunut ilme kasvoillaan säkkituolia puristaen. Vielä muutama työntö. Ulosveto, kondomi pois. Sitten laukean naisen pakaroille ja selälle kovaäänisesti urahtaen.

Elvi makaa tyytyväisenä tuolilla ja hieroo limaista kaluani pakaraansa vasten. Rauhoitumme hetken. Haen vessapaperia vessasta ja pyyhkäisen spermani pois naisen päältä.

"Huhhuh..." nainen huokailee selällään. Asetun hänen viereensä ja alan pyöritellä sormiani hänen häpyhuulillaan. Nainen nauraa ja keskittyy sitten. Pikkuhiljaa löydän oikean kohdan ja tempon, ja nainen alkaa jännittää lihaksiaan. Pyörittelen sormiani ja annan naisen keskittyä. Hänen hengityksensä kiihtyy, kunnes äkkiä hänen vartalonsa räjähtää sätkimään hervottomasti kovaäänisten voihkaisujen säestämänä. Jäämme jäähdyttelemään nihkeän kostealle säkkituolille.

Junassa tutkiskelen sähköpostiani. Tyttöystäni viestittelee. Hän on tälllä hetkellä Latviassa työmatkalla. Kerron rehellisesti illastani. Kehuskelen panoani hyväksi. Tyttöystäväni ehdottaa puhelinseksiä. Sovimme aikataulun seuraavaksi päiväksi. Myös oman naisen tyytyväisenä pitäminen on tärkeää. Varsinkin näin kevyessä suhteessa.

Elvi lähettää minulle viestin. Vastaan ja kerron että meillä oli kivaa. Elvi ehdottaa uusintaa.

Ehkäpä. Ehkäpä.


+1

2 kommenttia: