maanantai 5. marraskuuta 2018

Paljastusten aika

Olen kirjoittanut tätä blogia vuodesta 2012, enemmän tai vähemmän aktiivisesti. Toisinaan olen harkinnut kirjoittamisen lopettamista, mutta olen kuitenkin aina palannut takaisin tietokoneen ääreen.

Olen nyt 36-vuotias. Kun aloitin, olin hädin tuskin 30-vuotias. Kokemusta ja itseluottamusta on karttunut, ja hyvin, hyvin harvoin enää nainen poistuu sängystäni tyytymättömänä. Sen tietäminen tuntuu hyvältä. Olen tavallaan nauttinut tuntemattomien naisten "rattopoikana" olemisesta. Olen aina pyrkinyt antamaan blogini kirjoituksen kohteelle mieleenjäävän kokemuksen, joka toivottavasti kutittelee jalovälissä asiaa muistellessa vielä 20 vuoden jälkeenkin. Vaikka tarkoituksena on ollut saada seksiä, olen aina halunnut antaa hyvän kokemuksen myös naiselle. Pelkkä "laukeaminen ja kiitti" ei riitä. Naisen loppuun ajaminen on aina ollut se hienoin hetki.

Seksistä kirjoittaminen on vaikeaa. Ei siksi, että itse kokemuksista kertominen tuottaisi vaikeuksia vaan siksi, että kirjoitukset alkavat väkisinkin toistaa itseään. Omasta laukeamisestaan kun voi kirjoittaa vain rajallisesti, vaikka itse kokemus itse olisikin aivan upea ja maailmat räjäyttävä. Siksi kirjoittelu on vähentynyt. Seksiä on kyllä riittänyt. Hassusti naiset, joiden kanssa blogia on tullut tehtyä, ovat olleet kiinnostuneet pyytämään minua uudestaan ja uudestaan luokseen. Ja minä olen, parhaani mukaan, pyrkinyt ehtimään palvelemaan näitä tuttuja ystäviä. Jos vain olen sattunut , naisen puutteen iskiessä, olemaan lähellä.

Sain ylennyksen noin vuosi sitten. Olen nyt aluejohtaja. Tämä on vienyt baareissa kiertämiseltäni runsaasti aikaa. Välillä olen ollut varattuna useammankin kuukauden ajan, kun pientä deittailuakin on tullut harrastettua.

Silti veri vetää palvelemaan yksinäisiä naisia, kahvipalkalla. On yksinhuoltajaa, opiskelijaa, neitsyttä ja loukattua naista. Onko minussa joku vika, vai nautinko vain tuntemattomien naisten hurmiollisista ilmeistä?


Mietin, miten saisin tähän blogiin lisää virtaa. Pitäisikö kumppanieni ehkä osallistua kirjoittamiseen, vai pitäisikö minun ehkä deittailla näitä naisia pidempään. Ehkä pysyvästi? Suurin osa lukijoistani on naisia, joten heiltä toivoisin ehdotuksia. Mitä sinä, lukijana, haluaisit minun kirjoittavan ja kokeilevan?

Otan mielelläni ehdotuksia vastaan. Olen hyvin, hyvin seksuaalisesti tyydyttynyt, mutta aina avoin tarjouksille. Ehdota, miten blogiani voisi parantaa, ja mikä saisi sinut kiinnostumaan blogista enemmän.


Eipä tässä tältä erää muuta. Hyviä pikkujoulukelejä kaikille lukijoille ja tutuille!


- Kristian


8 kommenttia:

 1. Yks ehdotus olis ainakin:

  Kirjoita useammin!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritetään! Pientä pikkujoulukivaa on jo sovittu...

   - Kristian

   Poista
 2. Mua kiinnostaisi tietää, miten olet kehittynyt niin hyväksi rakastajaksi? Kun oman kokemuksen mukaan jopa miehissä on eroja sen suhteen, minkälainen kosketus heitä kiihottaa - ajattelisin, että naiset ovat anatomialtaan vielä monimutkaisempia. Eli miten voit aina taata tuntemattomalle naiselle ekalla seksikerralla jo maksimaalisen tyydytyksen?

  Itse olen sitä mieltä, että hyvä seksi on toisen kehon opettelun tulosta, ja harvoinpa ensimmäinen yhteinen kerta on ollut molemmille tajunnanräjäyttävä (no miehelle kyllä useinkin, minulle sen sijaan ei). Itsestä tuntuu, että jokainen uusi mies pitää opettaa erikseen a) ensin koskettamasta minua väärin, ja b) koskettamaan minua oikein.

  VastaaPoista
 3. Hanki ne puuttuvat 6 kaatoa ja sitten on tehtävä suoritettu. Kirjoita ne kuusi siis!!

  VastaaPoista
 4. Eihän sulla ole vielä sataa täynnä. Toteuta tavoite ja mieti sen jälkeen mitä teet.

  VastaaPoista
 5. Aika monellekin kirjoittajalle on tullut eteen tilanne, ettei keksi mistä kirjoittaisi. Ei löydy mitään uutta, ja eikä samaa vanhaakaan jaksa loputtomiin työstää. On erinomaista, että nostit asian itse näin esiin.

  Keksisin itse pari lähestymistapaa. Jos haluat olla rattopoika, voit kirjoittaa jotain yhdessä jonkun kumppanisi kanssa. Kirjoittakaa yhdessä eroottinen tarina omasta seksiseikkailustanne. Sitä voi värittää halutessaan vähän mielikuvituksellakin.

  Tai entä mikä saisi sinut itsesi innostumaan blogin pitämisestä? Olisiko paha idea, jos etsisit seuraksesi henkilön, joka saattaisi vaikka pitää valokuvaamisesta? Ja saisit samalla blogiisi hyviä kuvituskuvia.

  VastaaPoista
 6. Lisää naisten kirjoittamia juttuja! Olisi mielenkiintoista kuulla, mitä naisten päässä liikkuu ollessaan sun käsittelyssä.

  VastaaPoista
 7. Ihanaa että kirjoitat taas! Näiden lukemisella tahtoo olla hyvinkin nautinnollinen loppu ;) pitäisikö sinun ja naisen kirjoittaa samasta tapaamisesta oma näkökulma? Näin saisi aiheeseen kokonaisvaltaisemman otteen. Myös kiinnostaa lukea, jos tapaat samaa naista useammin, kuinka seksin suhteen kehitytte, opitte tuntemaan toisianne ja mieltymyksiänne ja kuinka saatte näitä selville (tarinan muodossa)

  VastaaPoista