maanantai 28. marraskuuta 2016

Selibaatti: Päivät 6-10

Päivä 6:

Jostakin syystä olen saanut päivän aikana aivan järjettömän määrän kosteita viestejä lukijoiltani. Ilmeisesti heistä on hauskaa pyrkiä pilaamaan hyvin alkanut selibaattini. Ei hyvä.

Kulutan päivän vastatessani viesteihin mahdollisimman epä-eroottisesti. Homma ei toimi.
Kiihotun, kaipaan kosteutta. Naista.


Päivä 7:

Päivän kirjoitukset ovat entistäkin kosteampia, jopa kiimaisia. Lopulta repeän, ja sovin treffit parin päivän päähän. Haluan lihaa! Makkarani nyökyttelee innoissaan, kun sovimme tapaamisen yksityiskohdista.

Hitot selibaatista.

Palleissa on nyt huomattavissa selkeä fyysinen ero normaaliin. Ne ovat pyöreämmät ja painavammat kuin normaalisti. Lisäksi ne oleskelevat korkeamalla. En olisi uskonut. Aina näistä lukee, mutta nyt kun vehjettä oikein tarkastelee, niin tottahan se on. Pallit täyttyvät, kun niitä ei tyhjennetä riittävän usein.

Ohhoh. Eipä ole näin tarkkaan tullut pallien elämää ennen tarkkailtua.


Päivä 8:

Katastrofi! Saapuessani töihin pomoni kyselee, että miten minulla olisi huomenna aikaa hoitaa yksi tärkeä homma. Totean, että aikaa ei juuri olisi. Pomo selittää asian, ja toteaa sen olevan erittäin tärkeä hoitaa.

Isken pomoani sisäisesti nekkuun. Meisselini kiroaa omistajaansa.

Peruutan treffit. Panetus vähenee, koska ketuttaa niin paljon. Jotakin iloa tästäkin.


Päivä 9-10

Seuraavat päivät menevät töissä, hoitamassa muiden mokien jäännöksiä. Seksi on viimeiseksi mielessä. Sitten palaan hotelliin, ja pikkuhiljaa likaiset ajatukset alkavat taas hiipiä takaraivoon.  Penis nousee. Penis laskee. Penis nousee. Penis laskee.

Sitten puhelin soi. Pomo kyselee palaverin tuloksista. Keskustelua. Lisää hommia. Jep, viikonloppusuunnitelmat ovat lopullisesti purkissa.

Olisi tässä parempaakin tekemistä, kuin tarkastella näitä halvatun excel-kaavioita.


9 kommenttia:

 1. Anteeksi honey :). Jaksaa jaksaa vaikka kassit painaakin :D

  VastaaPoista
 2. Juu, samat sanat. Tässä vielä pusu palleillesi... :o

  Koita jaksaa. Ja jos et jaksa, mä voin kyllä auttaa taas. >;P

  VastaaPoista
 3. Missäköhän vaiheessa sinun tilanteessa kävisi niin että panetus vähenee. Vai onkohan miehillä normaalisti ees niin. Omalla kohdalla viikon päästä alkaa helpottaa. Se viikko on aika järkky. Sitten sitä vaan tyytyy siihen pisin paussi mulla on varmaan neljäviikkoo. Naaimisissa 2lasta teini ja 6 vuotias

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Paljonko sinulla on ikää? Itse olen 35. Ainakaan vielä panetus ei ole vähentynyt mihinkään... Mutta eihän sitä tiedä. Ehkä tämä selibaatti on lopun alkua. :)

   - Kristian

   Poista
  3. Unohdin siis laittaa et oon nainen. Oon vaan muuten miettinyt miesten reagtioita :D asiaan liittyen. Muistan silloin vielä kauan sitten kuinka jännää oli kun miehellä ihan omia aikojaan tuli seisokki esim aamuisin. Meillä tosiaan useasti pitkiäkin pausseja. Kokeilin tossa minipillereitä. Kolme kertaa neljä viikoa söin ei minkään näkösiä haluja :( no en syö enää.. Ja oon siis just täyttänyt 36 :P

   Poista
  4. Noniin.. Mä tiesin kun viikko sit sekstattiin niin sain aivan upean orgasmin. Sen jälkeen teki ihan sikana mieli lisää ainakin kolme tai neljä päivää. Ei ollut mahdollisuutta hoitaa hommaa. Kävin joka päivä kävelylenkillä kuuntelin musaa ja tietty valitsin sellaisia biisei mistä tuli vaan tuhmat mieleen. Tiesin et lauantaina on mahdollista puuhastella. No en mä sit mitään orkkua saanu. Mut tänään sit hoitelin paineet pikaseen pois omin sormin. Äiti 36 :P

   Poista