maanantai 21. marraskuuta 2016

Selibaatti: Päivät 1-3

1. Päivä

Helppoa hommaa. Olo on vielä mukavan mansikkainen edellisen päivän sänkyhommien jäljiltä. Seksiä tulee ajateltua päivän aikana muutaman kerran, mutta vain ohimennen. Helppoa kuin heinänteko. Munat ja makkara ovat aivan normaaleja, ei kiukkua ilmassa.


2. päivä

Aamupalaa laittaessani mieleeni tuli erään naisen huulet, enkä meinannut saada koko aamupäivänä pois mielestäni. Iltapäivällä työt olivat jo vieneet ajatukset pois sellaisista ajatuksista. Illemmalla ajatukset hiipivät taas pikkuhiljaa alemmas ja alemmas. Penis ei vielä touhua omiaan. Kaiken kaikkiaan ihan kivasti menee, siis.

Ajan ajatukset pois katsomalla surkeaa kauhuelokuvaa Netflixistä.


3. päivä

Herätessä kivikova aamuseisokki. Työkaveri oli lähettänyt aamulla kännykkään viestin "Panettaako? ;)" sekä viekoittelevan kuvan. Ei noin voi tehdä! Kirjoitan hänelle takaisin viestin, jossa ripitän häntä ahkerasti selibaatin horjuttamisesta.

Saatan myös vilkaista kuvaa päivän aikana vielä muutaman kerran.

Kalu alkaa jo aktivoitua tahdottomasti silloin tällöin. Varsinkin, jos huomaan olevani väsynyt. Palleissa ei sen ihmeempiä ole vielä tapahtunut. Huomaan kuitenkin olevani tavallista hermostuneempi. En tiedä johtuuko se seksin puutteesta vai siitä tiedosta, että seksistä pitäisi olla puutetta vielä jonkin aikaa.

Kaiken kaikkiaan ensimmäiset kolme päivää ovat menneet oikein kivasti. Ikävää kiusoittelua lukuunottamatta...


- Kristian

1 kommentti: