perjantai 18. marraskuuta 2016

Selibaatin testaamista

Pallieni poksauttamisen jälkeen keskustelemme usein naurettavista asioista. Niin eilen illallakin, kun  työkaverini jäi höyryämään rintani päälle, ratsastusharjoitustensa päätteeksi.

Keskustelumme päätyi selibaattiin. Kaikista mahdollisista aiheista... Pohdimme molemmat, kuinka pitkää taukoa olemme pitäneet seksistä. Kerroin naiselle pisimmän taukoni olleen viimeisen vuoden aikana noin 4 päivää. Mahdollisuuksia vatulointiin kun on ollut mukavasti. Hetken pohdittuaan nainen heitti ilmoille ehdotuksen.

"Mitä, jos kokeiltaisiin, kuinka pitkään seksistä voi pitää taukoa?
Ja miltä se seksi sitten tuntuu?"

Innostuin ajatuksesta. Mielessäni pyöri kuitenkin epäilys: jo kolmen päivän tauon jälkeen tuntuu kuin pallit painaisivat tonnin. Entäpä viikon päästä?

Koska minulla on nyt valtavasti töitä, sai työtoverini ylipuhuttua minut tähän testiin. Ajatukset saa varmasti upotettua töihin.

Sovimme säännöt: Yritän kirjoittaa jokainen viikonpäivä lyhyen artikkelin päivän tuntemuksista. Viikonloput voi tarvittaessa ohittaa. Treffeillä on silti käytävä. Ideana olisi pitää itsensä kurissa, vaikka nainen tekisi tai ehdottelisi mitä hyvänsä.

Pikkujoulukausi ei lupaa hyvää selibaatille. Kaikki ne vapaat, göginhöyryiset ja innokkaat joulupeput!

Ensimmäinen selibaattiartikkeli julkaistaan pian, mahdollisesti maanantaina. Ensimmäinen päivä kun on jo melkein pulkassa!


- Kristian

6 kommenttia:

 1. En suosittele :D Pistin mun rakastajan kerran viikkoa ennen tapaamista selibaattikieltoon, viimeiset pari päivää kuulemma sattui fyysisesti palleihin niin, että tyyppi alkoi jo miettiä, onko jotain mennyt rikki :D Itse seksi oli selibaatin jälkeen myöskin yllättävän tuskaisaa kuulemma.

  Toki tämä voi yksilöittäin vaihdella myös sen mukaan, kuinka aktiivinen "purkautuja" on muuten (omani useamman kerran päivässä, joka päivä).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah! Katsotaan nyt mitä tästä tulee. Ainakaan vielä ei fyysistä kipua ole havaittavissa. :)

   - Kristian

   Poista
 2. Mitä jos veisit tämä 100 naista projekti loppuun ensin? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vien.

   Nyt on taas töitä niin paljon, että -uusien- tuttavuuksien tapaaminen on jäänyt vähän vähemmälle. Vanhoista ei tule plussaa!

   Tiedä sitten, mitä tästä selibaatista mahtaa tulla.

   - Kristian

   Poista
 3. Työkaverisi yrittää vain pitää sinut privaatti panona pikkujouluajan ja sinä hölmö menet tähän. Tiedän kokemuksesta koska olen itse ollut ja mennyt samaan vipuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko. :)

   Tällä naisella kyllä riittää vientiä, jos hänen tekee mieli. Kunhan viihdytämme toisiamme silloin tällöin paremman puutteessa.

   Poista