perjantai 26. elokuuta 2016

81: Sirpa

Tämän blogin vaikeimpia (ja tavallaan myös parhaita) hetkiä ovat ehdottomasti ajan ja paikan järjestäminen tapaamisiin. Itse tapaamiset menevät yleensä huumorilla putkeen oikein kivasti, mutta se yhteisen hetkeen järjestely vie usein huomattavasti aikaa. Toisinaan mahdollisuus menee kokonaan ohi, toisinaan tapaaminen on entistäkin räjähtävämpi kokemus, kiitos molempien osapuolten kasvavan paineen.

Toisinaan päässä ei lopulta liiku mitään. Pakko päästä panemaan, vaikka ajomatka veisi tunteja.

Uusi tuttavuus ottaa yhteyttä. Parin päivän kuumien sähköpostien vaihtamisen jälkeen haaroissa kuumottaa. Herkulliset kuvat eivät ole ainakaan helpottaneet tilannetta. Mitään mahdollisuuksia ei juuri nyt ole päästä panolle, kun reissua naisen suuntaan ei ole vielä tiedossa.

Sähköposti sanoo "ding".

"Moi. Olisit sä vielä kiinnostunut? Mä olen taas maisemissa... ;)"

Nainen asuu lähellä! Välitön vastaus. Neiti yllättyy nopeasta vastauksesta, mutta arvostaa intoani.

Seuraa tolkuttoman pitkältä tuntuva taksimatka. Kuski juttelee jotain epämääräistä säästä ja liikenteestä. Ei hirveästi kiinnosta.

Vidoin saavumme määränpäähän. Maksan kuskille pikaisesti. Muutama nopea askel sisäpihalla, ja sitten rappukäytävään. Hissi. "Hopihopi", ajattelen.

Hissi kilahtaa oikeaan kerrokseen. Nuoren neidin ovi onkin suoraan ovien avauduttua edessäni.

Soitan ovikelloa. Ovi avautuu.

Vaaleahiuksinen n. 170 -senttinen nainen avaa oven.

"Kristian."
"Sirpa moi. Tuu sisään!"

Nainen ojentaa minulle henkarin. Hän keskustelee vähän levottomasti, samalla minua mittaillen ja miettien. Hetken kuluttua toivomani kysymys tulee: "Tota, miten tästä edetään?"

Sirpa hymyilee vienosti. Panettaa aivan jumalattomasti. "Ryhdytään hommiin vaan", vastaan, ja siirryn naisen taakse.

Tartun kevyesti hänen vyötärölleen. Pyyhkäisen vaaleat hiukset sivuun, ja suutelen hänen kaulaansa. Sirpa huokaisee, ja kääntyy ympäri. Suutelemme. Housuni lähtevät venymään kosteasta suudelmasta johtuen.

 Tukevan näköinen keittiön pöytä odottaa kutsuvasti. Käännän nuoren neidin ympäri, ja ohjaan hänet pöytää vasten. Sirpa raapii pitkillä, värjätyillä kynsillään pöydän ruskeaa pintaa. Avaan hänen housujensa napit, ja vedän ne nilkkoihin, suudellen samalla niiden alta paljastuvaa vaaleaa ihoa.

Sirpa potkaisee housut sivuun. Puraisen naisen pepuua kevyesti. Sirpa painaa päänsä pöydälle. Vedän vielä stringit pois, ja kiiltävä, ajeltu pillu odottaa kutsuvana edessäni.

Puhallan kevyesti sen pintaa. Sirpa värähtää ja naukaisee äänekkäästi. Otan omat housuni pois, ja tarjoan puolikovan kaluni naisen käteen. "Ihanan paksu..." hän huohottaa.

Painan kevyesti naisen selkää, toisen käden sormieni hakeutuessa naisen häpyhuulille. Sormeni kostuvat nopeasti. Myös neiti on odottanut tätä pitkään, huomioin.

Upotan sormeni sisään, leikitellen vaaleaverikön herkulla kevyesti kiusoitellen. Sirpa huokailee ja puristelee kaluni vartta. Kulli seisoo kuin tolppa mäessä.

En kestä enää. Nappaan taskustani kumin, ja vedän sen keluni päälle. Sirpasta lähtee äänekäs kiljaisu, kun upotan itseni häneen. Hän tarttuu pöydän molemmilta puolilta kiinni siroin sorminsa. Koko pöytä heiluu.

Katselen naisen pakaroita ja niskaa paukuttaessani menemään. Sirpa on sulkenut silmänsä ja hymyilee kiimaisesti. Pöytä hakkaa rytmikkäästi seinään. Mietin hetken naapureita, mutta lopulta en jaksa välittää.

Äänet ympärillä katoavat, kun molemmat naivat menemään kuin eläimet. Vedän kaluni aivan suuaukolle ennen laukeamistani, ja työnnän sen sitten voimakkaasti niin syvään kuin vain suinkin voin. Sormeni puristavat Sirpan punoittavia pakaroita siemennesteeni ruiskutessa hänen sisällään.

Vielä muutama nykähdys, ja orgasmi on ohi. Valahdamme väsyneinä lattialle makaamaan. Sirpa suutelee minua, tunkeutuen kainalooni. Hän vetäisee kondomin irti, solmii sen, ja viskaa sivuun. Hänen etusormensa tökkää terskaani kevyesti.

"Että oli hyvää seksiä!" hän aloittaa.

"Tosi namia", vastaan. Penikseni nytkähtelee puolelta toiselle. Sirpa tarttuu siihen kiinni, ja suutelee minua.

Tarjoan Sirpalle vielä kevyen hieronnan. Kuinka ollakaan, hieronta muuttuu seksiksi.

Lähdön hetkellä Sirpa ehdottaa vielä uusintaottoa. Isken silmää, ja nyökkään.

Ehkäpä.

+1

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, kun kirjoittelet taas! Pöksyt on kosteina täällä toimiston tytöillä...

    VastaaPoista
  2. Onko Kristian todella menossa näin kuiva kausi?

    VastaaPoista