maanantai 4. huhtikuuta 2016

78: Aleksa ja Minni

Jännittää. Otsalla tuntuu pientä kosteutta soittaessani helsinkiläisen kerrostalon ovikelloa. Sisältä kuuluu ripeä "kops-kops-kops" ääni. Ovi avautuu. Yllätyksekseni ovella on vain noin 150 senttinen vaalea nainen. Odotin ehkä jotain muuta. En vain oikein tiedä, että mitä.

"Moi! Siellähän on komea miehenköriläs... Tuu sisälle!", hunajainen naisääni toteaa.

"Mä olen Aleksa."

Nainen halaa, ja tarraa välittömästi takapuoleeni, ja iskee silmää. "Hyvässä lihassa olet..."

Aleksa on töissä aikuisviihdealalla. Nämä ovat hänen ystävänsä bileet.

Sisällä kuuluu älämölöä. Vähäpukeisia miehiä ja naisia kulkee ympäri asuntoa. Seinän takaa kuuluu ulvontaa.

Parinvaihtobileet. Voihan nenä.


"Meille on tullut uusi mies hoitamaan meidän tyttöjä. Valitettavasti naista ei tullut mukana..."

Aleksa katsoo minua syyttävästi. Pahoittelen."Sä kävit testeissä?"

"Joo, tottakai. Putipuhdas olen", vastaan.

"Mahtavaa! Sittenhän ei muuta kuin housut kinttuihin ja menoksi!"

Alexa alkaa repiä housunnappejani auki. Katselen ympärilleni hämiintyneenä. Joka puolella pannaan. Mies moikkaa kulkiessaan ohitseni makuuhuoneeseen, öljyten samalla elimiään vauhtirasvalla. Mihin helvettiin minä itseni nyt oikein hoidin?

"Uus mies!" makuuhuoneesta kuuluu. "Tuu tänne!"

Teen työtä käskettyä. Huoneessa makaa hymyilevä, noin kolmekymppinen, nainen. Naisen kiharat, tummat hiukset ovat liimaantuneet hänen otsalleen. Urheilusuoritus on ollut kova.

"Tuo se tänne... MMmm.. Iso poika!"

Nainen nauraa ja sieppaa minut suuhunsa, ennen kuin ehdin kissaa sanoa. Veri syöksyy työkaluuni kuin salamaniskusta.

"Moro!" miehen ääni sanoo, ja perus perheenisän näköinen mies työntää kalunsa naisen jalkoväliin. Mies ähisee samalla, kun nainen imee kulliani, puristellen samalla kevyesti pallejani. Kaikkea sitä elämässä tulee koettua.

Olen juuri laukeamassa, kun toinen alaston naisvartalo kietoutuu ympärilleni.

"Sori!" nainen hihittää, ja puristaa penikseni vartta. Se pompahtaa toisen naisen suusta, vierittäen kiiltävän vanan varttaan pitkin pallejani kohti.

"Mä lainaan tätä miestä nyt. Mulla on vähän kahdenkeskisiä juttua sovittuna..."

Toinen nainen huokaisee kovaäänisesti.

"Äähh... Meillä oli just kivaa!"

"Joo, mutta me mennään nyt toiseen makkariin", Aleksa sanoo ja kiskoo minut, peniksestä pitäen, pois naisen luota.

"Menes maaten", nainen käskee. Hän lukitsee oven perässämme, sa siirtyy sitten kissamaisesti suutelemaan minua. Hänen sormensa leikittelevät penikselläni. Panettaa niin pirusti.

"Laita kädet ylös. Noin."

Naks. Naks. Noniin. Nyt olen sitten käsiraudoissa. Pehmustetuissa sellaisissa, mutta kuitenkin.

Aleksa kääntää peppunsa kasvojani kohti. Hän vilkaisee olkansa yli, hieroen samalla ääriasennossa olevaa kulliani. "Nuole sitä. Kunnolla."

Tunnen kostean mättään laskeutuvan huulilleni. Huokaisen, ja teen parhaani. Sidotut käteni haittaavat toimintaa ärsyttävästi. Onneksi punahuulisen taskuvenuksen lutkutus -nostaa- tunnelmiani. Pian olenkin jo aivan fiiliksissä, naisen huokaillessa kiimaisesti päälläni. Ihanaa.

Aleksa kääntyy ympäri, ja asettaa piirakkansa kaluni päälle. Märän lihan lämmin kosteus välittyy terskaani asti.

"Valmiina? Nyt mä panen sua!"

Yhdellä hitaalla survaisulla pieni nainen upottaa minut sisäänsä. Katselen naisen keskittynyttä ilmettä, kun hän siirtyy nauttimaan olotilastaan. Nöpöttävät nännit kutittelevat ihoani. Huoneessa kaikuu huohotus ja märkä lätinä.

"Tuntuuko hyvältä? Tuntuuko?" nainen huohottaa pumpatessaan vartaloaan omaani vasten.

"Aivan helvetin hyvältä", vastaan. Vähän liiankin hyvältä. Kohta nalli laukeaa.

Aleksa suutelee kaulaani ja kiihdyttää tahtia. "Anna sitä kovaa munaa!"

"Mä tulen ihan kohta! Täytyy vaihtaa asentoa!" sanon, irvistäen samalla, mutta turhaan. Aleksa nauraa ja suutelee minua, pitäen edelleen nopean, jyystävän tahdin päälläni.

Nainen nousee ylös, ja nojaa taaksepäin. Tunnen naisen sormet puristelemassa pallejani. Se on liikaa.

"Ihanaa! Anna tulla!" Aleksa huutaa, kuin kiimainen kissa. Sätkähtelen sängyllä orgasmini vallassa holtittomasti. Aleksa naukuu korvaani puristellen lihaksiaan äärirajoilleen turvonnutta kaluani vasten. Tunnen lämpimän, märän miesmaitoni valuvan naisen sisältä palleilleni. Sydän hakkaa.

Aleksa nousee hitaasti päältäni, ja antaa penikseni lätsähtää märkänä vatsalleni. "Riittääkö sulla panoksia?" hän kysyy.

"Joo", huokaan, kerätessäni hengitystäni. "Minä tarvitsen kyllä hiukan kerättelyä."

"Mä autan!" Aleksa hihittää, ja sieppaa spermasta kostean kaluni suuhunsa. Lutkislutkis. Muutaman minuutin kuluttua veri alkaa jälleen pakkautua paikalleen. Aleksa on silminnähden tyytyväinen suoritukseensa.

"Noin! Kierros 2!" nainen hihittää.


Maatessani sidottuna sängyllä, kulli kiiltäen kohti napaani, ovelta kuuluu koputus.

"Odota hetki...", Aleksa sanoo, ja pomppaa sängyltä.

"Mitä..?"

Ovi aukeaa.

"Moi!" sirkuttava ääni sanoo.

"Moikka!" toinen vastaa.

Toinen, tummatukkainen nainen tulee huoneeseen. Hän moikkaa minua, niiaten söpön teatraalisesti. Nainen on hieman Aleksaa pidempi, mutta aivan yhtä alasti.

"Moi. Mä oon Minni. Sopiiko, että tuun teidän seuraan?"

"Tottakai sille sopii", Aleksa nyökkää.

Minäkin nyökkään. Hämilläni.Sluurps! Minni nuolee pallejani, Aleksan lutkuttaessa tattini päätä. Kullin pää sinertää. "Sä olet tainnut jo tulla! Tuhma!" Minni katsoo Aleksaa, muka syyttävästi.

"Haluut sä tulla? Haluutko?" Aleksa huokailee imiessään kaluani. "Kyllä kiitos", vastaan. Oikeasti en ole vielä lähelläkään. "Haluutko sä ratsastaa?" kysyn. Minni hymyilee maireasti ja asettautuu satulaan. Kaluni on kuin kiveä.

"Iih-iih-iih", Minnin suusta lähtee hassua ääntä. Nainen nai kuin tiikeri, mutta päästää suustaan hiirismäistä ihinää. Minua naurattaa, mutta pidän naamani (lähes)peruslukemilla.

"Joko nuo käsiraudat voisi avata?" anelen. Aleksa nyökkää, ja avaa raudat. Lyön välittömästi käteni Minnin pakaroille, ja alan panna vastaan. Aleksa suutelee minua. Tilanne on äärimmäisen kiihottava.

Kippaan Minnin ympäri. Oman naimisemme ääni jää viereisestä huoneesta kuuluvan ulvonnan alle. Ei haittaa. Minni puristelee pakaroitani epätoivoisesti. Annan mennä. Oikein kunnolla. Aleksa painautuu selkääni vasten, ja antaa lisävauhtia toimiimme.

Vaihtelemme vuoroja. Olen välillä alla, välillä päällä, välillä välissä. koko tilanne alkaa muuttua sumeaksi. Sänky on spermasta ja hiestä märkä, naiset sitäkin märempiä. Lätslätsläts..."Kyllä nyt täytyy kohta lopettaa!" totean kolmannen orgasmini jälkeen. Kello on jo paljon. Työpäivä odottaa.

"Sulla seisoo vielä", Minni visertää.

"Joo..."

"Otetaan nyt vielä kerran paineet pois", Aleksa määrää, ja painaa minut selälleen tyynylle. Aleksa ja Minni siirtyvät molemmille puolille penistänis, lutkuttavat sitä ahnaasti. Näen jo tähtiä, orgasmeja on tullut todellakin kerättyä.

Äkkiä ovi aukeaa. "Haa! Vapaa kolo!"

Pitkä ja laihanluihu mies tulee huoneeseen, heilutellen kaluaan puolelta toiselle. Muitta mutkitta hän siirtyy Minnin taakse, ja puskee kalunsa naisen sisään. Minni voihkaisee ja puristaa kaluani lähes kipupisteeseen.

Aleksa lutkuttaa terskaani Minnin imiessä pallejani. Minnin takana touhuava mies vähän häiritsee, mutta naiset ovat sen verran osaavia, että keskittyminen palaa oikeaan paikkaan. Hitaasti tunnen paineen kasautuvan penikseni varteen, sitten päähän. Äkkiä salamat iskevät palleistani, ja viimeiset nesteeni syöksyvät kaluni päästä naisten kasvoille. Aleksa imee rauhallisesti penikseni limaista päätä Minnin painaessa kasvonsa vasten kaluni vartta.

Äkkiä Minnin takana touhuava mies nytkähtää ja örisee jotain. Sitten mies poistuu huoneesta ja sulkee oven perässään. Minni jää makaamaan kaluni päälle.


"Sä olet aika hyvä kullis kanssa", vaaleampi nainen visertää vierelläni, hieroen samalla sormillaan pallejani.

"Kiitti. Tämä oli todella erilaista kuin normaalisti."

"Olet sä koskaan ajatellut aikuisviihdealaa?"

"En ole", nauran vaivalloisesti, "ei taitaisi varsi riittää..."

"Sulla on hyvä kulli! Ja energinen. Eikä sun ulkonäkös ainakaan haittaa!"

"Joo-o..."

"Kiinnostaisko sua joskus testata jotain mun tyttöä? Mä tarvitsisin sellaisen luotettavan kundin aina silloin tällöin ajamaan aikuisviihdealasta kiinnostuineita kimmoja. Sulla ainakin staminaa riittäisi. Ja tytöt varmaan tykkäisi tuollaisesta komeasta miehestä.", Aleksa jatkaa.

Öööööh.

"Tuota, joo. Täytyy miettiä."

"Noita seksialasta kiinnostuneita tyttöjä on niin paljon, mutta ei niistä läheskään kaikista ole siihen. Siis seksialalle. Sullahan on kuitenkin sen verran taustaa tässä hommassa, että se sujuis sulta varmaan ihan mukavasti."

"..."

Aleksa tökkää kylkeäni. "Tykkäisit kuitenkin..."

No joo, varmaan tykkäisin, ajattelen. Kukapa mies ei?

Minni huokaisee kyljeltään, läpsäyttäen kädellään takapuoltani. "...Ja tytöt tykkäisivät taatusti."

"Pannaan harkintaan."

"Mulla on sun sähköposti. Jos mä lähetän sulle joskus pari kiinnostunutta, niin voit pistää viestiä, jos vaikka kiinnostaa..?"

"Okei. Laita vaan. En kyllä lupaa mitään."

"Täytyy siis pistää parhaat neidit ensimmäiseksi."


Istahdettuani vihdoin autooni huomaan huokaavani helpotuksesta. Hauskaa oli, mutta ei ehkä minun juttuni.

Olen suihkun tarpeessa.

+2

14 kommenttia:

 1. Kiihottava kirjoitus! Mutta voinen kuvitella ettei tuommonen gangbang ole kaikkien juttu, mutta mun mottoni on se, että kaikkea ja kaikkia pitää kokeilla ainakin kerran! :D

  VastaaPoista
 2. Tämä nyt ainakin oli satua.

  VastaaPoista
 3. Mäkin olen ollut joskus parinvaihtobileissä. Oli ehkä elämäni oudoimmat "bileet". En taatusti tee uudestan.

  VastaaPoista
 4. Miks kaikki on muka aina satua? =D Normipäivä.

  VastaaPoista
 5. Ei hitto, se ulkomaanreissuko vaikutti tähän blogin kirjoittamiseen. Tämä on kyllä huonoin tarina koko blogissa. Vähän tasonnosta seuraavaan :)

  VastaaPoista
 6. Vähän tasoa seuraavaan :)

  VastaaPoista
 7. Mun mielestä on aina niin loistavaa, kun jos vähänkin menee normiseksistä isommalle vaihteelle, niin kaikki heti kommentoimassa että on keksitty juttu. Onko Suomessa tosiaan niin paljon nipoja ihmisiä, vai eikö ko. kommentoijille tosiaan tapahdu (ainakaan seksin saralla) ikinä mitään jännää?

  Minä en epäillyt hetkeäkään etteikö olisi ollut totta tämä. Mitähän se kertoo minun seksielämästäni? ;D

  VastaaPoista
 8. Mä lähinnä ihmettelen sitä, että koulutetut nuoret ottaisi riskejä kumitta tuolla. Siis jollain aikuisviihdealalla kaikilla tulee ennen pitkään olemaan herpes ja sitä harva käy testauttamassa verikokeella koskaan. Eli vaikka oliskin jostain klamydiasta puhdas niin herpes voi tarttua ja varmasti tarttuukin. Kumi antaa edes vähän suojaa esim suuseksissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pari faktaa:

   1. Lähes jokaisella aikuisella on herpes.
   2. Ongelmia tuottavat lähinnä ihmiset, jotka eivät tiedä omaavansa herpestä, ja levittävät sitä siksi. Poikkeuksena välinpitämättömät.
   3. Herpes tarttuu todella huonosti ollessaan lepotilassa.

   En jättäisi antamatta suikkaria herpeksen pelossa. Klamydia on eri asia, mutta jos tiedän että vastapuoli on puhdas, niin huulet törölle vaan! Sen verran nannaa se tekee, molemmille osapuolille.

   Poista
  2. 1. Huuliherpes on todella yleinen, mutta ei sitäkään kaikilla ole eikä tule koskaan olemaankaan.
   2. Kakkostyypin herpes eli "genitaaliherpes" on vain n. 25 prosentilla. Sitä tuskin kukaan haluaa joltain yhden kerran panolta.
   3. Molemmat herpekset tarttuvat helposti ja lähes kaikki tartunnat tapahtuvat oireettomassa vaiheessa, kun siltä ei osaa suojautua. Tuskin kukaan on tartuttanut itseensä herpeksen kun kumppanilla on ollut näkyviä rakkuloita.

   Huulet törölle vaan ja imemään kullia ja nuolemaan pillua, jos väkisin haluaa itselleen loppuelämän riesan. Sukupuolitautienklinikalla voi muuten ihan maksutta testauttaa verikokeella, että onko jompaakumpaa tai peräti molemmat herpestyypit. Jollei ole, niin suosittelen olemaan ottamatta riskejä joidenkin satunnaisten pokien kanssa. Aikuisena saatu herpes oireilee usein aika järkyttävästi ensimmäisellä kerralla.

   Poista
  3. Anonyymille: herpestä ei muuten voi testata, paitsi aktiivisessa vaiheessa. Joka on sinulle muuta väittänyt, puhuu roskaa.

   Herpes todellakin tarttuu helposti, jo pelkkä kevyt pudu riittää taudin tartuttamiseen vastapuoleen.

   Suomessa oletetaan 75-90% aikuisista olevan jomman kumman herpestyypin kantajia.

   Terkuin, Hoitsu

   Poista
  4. Helsingissä sukupuolitautienklinikalla testataan kyllä herpes verikokeella. Eli testillä saadaan selville löytyykö herpeksen vasta-aineita eli onko herpes joskus tarttunut. Verikoe ei kerro missä mahdollinen tartunta on eli esim huulissa vai genitaaleissa, mutta herpeksen mahdollisen tyypin se kyllä kertoo.

   Eli herpksen voi testata oireettomassa vaiheessa verikokeella, mutta julkisessa terveydenhuollossa sitä ei tehdä, eikä yksityiselläkään yleensä katsota tarpeelliseksi, koska sille ei voi mitään. Tieto vain lisää tuskaa monen lääkärin mielestä.

   Ja kyllä olen itse testannut herpeksen verikokeella nimenomaan sukupuolitautienklinikalla ja saanut oikeaa tietoa sukupuolitauteihib perehtyneiltä lääkäreiltä.

   Poista
  5. Herpes testataan ainoastaan rakkulaeritteestä. Mainitsemaasi verikoetta ei tehdä julkisella puolella sen epäluotettavuuden takia. Yksityiselläkin puolella yleensä kieltäydytään.

   T: Hoitsu

   Poista
  6. Joskus oireet ovat niin epätyypilliset ettei näytettä saada rakkulasta vaan se varmistetaan verikokeella.

   Oireettomaltakin voidaan testata verikokeella.

   Julkisella ei tehdä turhia verikokeita kustannussyistä. Oireettomalle herpekselle ei voi tehdä mitään eli tässä tapauksessa tieto lisää tuskaa. Se on syy, miksi yksityiselläkään ei nähdä tarpeelliseksi testata oireettomalta: jos virus löytyy muttei oireile, sille ei voi mitään ja se tuottaa vain henkistä tuskaa.

   T. Sukupuolitauteihin erikoistuva lääkäriopiskelija

   Poista