torstai 4. helmikuuta 2016

Maaliviiva häämöttää

EDIT **************

Juteltuani parin lukijan kanssa sähköpostin välityksellä, syntyi idea: Leikkimielinen Peppu Challenge. Ideana olisi ottaa kuva omasta takapuolesta, ja lähettää se sähköpostilla minulle. Lisään sen sitten Peppu Challenge -otsikolla olevalle blogikirjoitukselle.

Kuvien ei pidä olla pornografisia, joten alushousut tulisi olla päällä. Hauskuus on tärkein osuus tässä, eli huumoria, pyllyjä ei pidä ottaa vakavasti!

Mitään palkintoa ei ainakaan näillä näkymin ole luvassa, mutta ainakin takapuoli saisi ansaittua arvostusta. Mitä mieltä olette, riittäisikö kiinnostuneita? Vaihdan kyselyn tuohon blogini oikeaan reunaan. Jos kiinnostuneita riittää, voidaan "kilpailu" pistää pystyyn!

- Kristian

/EDIT **************


Talvi vetelee toivottavasti viimeisiään. Loska-, räntä- ja vesikelit eivät oikein nappaa. Kävin pidemmällä lenkillä, ja olo oli kuin uitetulla kissalla. Ei siis hyvä. No, ainakin olen saanut taas itseni aktiiviseksi, ja kerätty lomamassa sulaa vauhdilla!

Miten teillä lukijoilla? Joko kesäkuntoon treenaaminen on kovassa vauhdissa? Tapahtuuko takapuolissanne positiivista pyöristymistä?


Olen saanut sähköpostiini parin viimeisen kuukauden aikana useammankin viestin, joissa kirjoittaja on ensin A) haukkunut minut lyttyyn, ja sitten B) kertonut että blogini spämmääminen keskusteluihin vituttaa.

Pari pointtia näille viestittelijöille ja muille, jotka harkitsevat asiaa:

1) En ole mainostanut blogiani missään. Ainoa paikka, johon blogini on lisätty oli blogilista, joka sekin on jo suljettu.

2) On ihan ok, että blogistani kerrotaan muille. On myös ihan ok, että joku kertoo kokemuksistaan kanssani omassa blogissaan tai keskusteluissa. Mutta älkää spämmätkö.

3) Blogin lukijamäärät ovat tasoittuneet, eikä suuria pudotuksia tai nousuja ole ollut pitkään aikaan. Kävijämittaria ei kannata tuijottaa, se kun ei ole toiminut oikein piiiiitkään aikaan.

4) En saa blogistani rahaa, joten minulle on yksi ja sama, montako kävijää sivulla vierailee. Tai no, ei nyt niinkään. Jos aion kirjoittaa kokemuksistani vielä sataan asti, vaatii se kiinnostuneita lukijoita JA viestittelijöitä, joiden kanssa voin keskustella kokemuksistani.

Muistus: Kirjoitukseni saattavat tuntua poskettomilta, ja niitä ne usein ovatkin. Mutta jokainen kokemus on tosi, vaikka tekstiä on usein väritetty tunteilla ja fiiliksillä, mielenkiintoisemman sisällön vuoksi.


Minulla on, muuten, sovittuna vähän erilainen seksikokemus, hiukan erilaisen naisen kanssa viikonlopuksi. Jos kaikki menee putkeen, kerron kokemuksestani vielä ensi viikolla. Pitkästä aikaa itseänikin valehtelematta vähän jännittää!


- Kristian

11 kommenttia:

 1. No nyt on jännää! Kerro ehdottomasti meille lukijoillekin,jos ja kun kaikki menee putkeen. ;) Ja kyl maar kesäkuntoon pitää päästä! Kovasti oon kyykänny,että tulis pyöreät täyteläiset pakarat. Nimimerkillä herkkuperseeksikin "haukuttu"... ;) Ja minä ainakin tykkään kovasti lukea blogiasi,kun se on niin jumalattoman kiihottava ja hauska! Eli jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyöreät pakarat ovat suosikkejani. Erityisesti ne "herkkuperseiksi haukutut"!

   Hyvä, että blogi kiinnostaa vieläkin. Kirjoittele toki mielipiteitä jatkossakin!

   - Kristian

   Poista
 2. :I SOri, olen saattanut kertoa blogistasi vähän turhan monessa paikassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se mitään. :) Pisti vain ottamaan päähän, niin kirjoitin aiheesta.

   - Kristian

   Poista
 3. Ekalla lenkillä kävin tänään aamulla. Melkein kuolin. Mutta kyllä se tästä!

  VastaaPoista
 4. Pakkohan sitä on reenata, jos meinaa kesällä päästä pesälle!

  VastaaPoista
 5. Moi pitkästä aikaa! Mä en tiennyt että sä kirjoitat vielä tätä blogia. Mahtavaa, että jatkat, mulla on vaikka kuinka paljon lukematta näitä! :)

  VastaaPoista
 6. Millä salilla käyt, ja missä?

  VastaaPoista
 7. No nyt äkkiä sitä viikonloppupostausta tänne! Can't wait... ��

  VastaaPoista
 8. Kateelliset ne haukkuu. Älä vaan lopeta kesken, kirjottelua siis. :)

  Harmillisen kaukana vaan olet. ;p

  VastaaPoista
 9. Erilainen kokemus ei sitten mennyt ihan putkeen vai..? ;)

  VastaaPoista