keskiviikko 20. tammikuuta 2016

76: Erin

"Tämä on niin outoa!", vaaleahiuksinen nainen toteaa avatessaan paitani nappeja.

"Kieltämättä. Eiköhän se tästä sutviudu kuitenkin..." sanon pyyhkäistessäni hänen pehmeää poskeaan kämmenelläni. Nainen hihittää, ja kiskoo kauluspaitani sohvalleni.

"Toivottavasti tästä ei tule pysyvästi outoa", hän jatkaa katsoen minua silmiin. "Enpä usko. Ihan kuin et olisi tätä koskaan ajatellut", sanon varman oloisesti, vaikka äänessäni on hieman epävarma sointu.

Olen tuntenut Erinin 15 vuoden ajan. Tänä aikana olemme olleet vain ystäviä, emmekä milloinkaan, siis koskaan, ole ajatelleet seksiä keskenämme. Tai, no. Olen minä ajatellut. Erinillä on ihana vartalo ja kauniit kasvot. Hänen vaaleat, puolipitkät hiuksensa ovat usein urheilullisen seksikkäästi korkealla ponnarilla. Ja... Äh. Mieleni on tehnyt, sanotaan näin.

Olen huomannut blogini tulleen keskusteluissamme esille yhä useammin, varsinkin kun olemme viettäneet viini-iltaa ystävieni kesken (siis heidän, jotka tietävät projektistani). Eräänä vastaavanlaisena iltana, kun muut ystäväni olivat jo poistuneet paikalta, Erin heitti ihan kevyenä vitsinä, että voisiko hän jotenkin auttaa minua hommassa. Pienessä sievässä vastasin että homma sopii, ilman muuta. Erin nauroi, ja kertoi harkitsevansa vakavasti asiaa.Kuvittelin hänen jo unohtaneen asian kun, ollessamme jouluostoksilla, hän yht'äkkiä pamautti minulle kysymyksensä.

"Voitko käydä testeissä?"

Missä?

"Mitä sanoit?"

"Niin, että jos me - tai siis jos mä autan sua sun projektissa, niin voitko käydä testeissä ennen touhuja? Mä käyn myös."

Okei. Tämä tuli yllättäen.

"Siis, joo tottakai. Mistä ihmeestä sinulle tämä NYT tuli mieleen?"

"Eikun olen vain miettinyt. Se jännittää varmaan muutenkin ihan riittävästi ilman, että ruvetaan leikkimään kumin kanssa."

"Öh, joo. Mä voin kipaista testeissä vielä tällä viikolla... Siinä kyllä menee hetki, ennen kuin tulokset tulee."

"Joo. Mä kävin jo. Odottelen tuloksia juuri."

"Siis, oletko sinä ihan tosissasi? Minä luulin että sinä heitit homman ihan vitsinä!"

"Kyllä mua hotsittaisi", Erin hymyilee ja iskee silmää."Olenko minä koskaan sanonut että sinulla on upeat rinnat?", totean vedettyäni Erinin paidan peittämästä hänen silkkistä ihoaan.

"Et. Mutta kiitos!" nainen kiittää. "Mä just tajusin, etten ole nähnyt sua ikinä ilman paitaa. Sulla on komeat lihakset!" Erin tuijottaa minua, vetäessään sormiaan ihoani pitkin. Tunnen sydämeni kiihtyvän hieman kosketuksesta. Hyvä. Veri kulkee oikeaan paikkaan.

"Ihanan karrrrvainen rinta", hän hihittää.

"TÄMÄ ON NIIN OUTOA", huokaisen kovaäänisesti. Erin nauraa.

"Nyt olisi varmaan hyvä aika suudella? Olisi varmaan korrektia ennen vetskarin avaamista..."

"Sori, en mä ole edes ajatellut! Öh, joo tuupa tänne..."

Erin tulee hitaasti lähelleni ja sulkee silmänsä. Huulemme kohtaavat, ja tunnen tutun sähköisen, lämpimän tunteen ihollani. Suutelemme hetken himokkaammin, puristaen toistemme vartaloita yhteen.

Sitten irrottaudumme.

"Wau. Se ei ollut yhtään paha", Erin nauraa.

"Ei ollut ei. Sehän oli suorastaan mahtavaa!"

Meni ylikehuksi. Erin tarttuu farkkujeni sepalukseen, ja avaa sen hitaasti. Teen saman hänelle.

"Nyt sitten pöksyt vaan pois..." hän toteaa. Pian housuni ovatkin jo lattialla. Liututan Erinin farkut hitaasti alas. Hänen marmoriset pakaransa pullahtavat ihanasti ulos, kankaan antaessa vihdoin periksi.

Siinä me seisomme, vastakkain, pelkät alusvaatteet päällämme.

"Noni. Nyt on sitten viimeinen mahdollisuus paeta", Erin toteaa katsoessaan minua palavasti silmiin.

"Ei. Nyt ei paeta mihinkään", sanon.

Erin hymyilee, ja suutelee minua. Sitten hän laskeutuu hitaasti polvilleen.

"No, sitten vaan katsotaan, millaisella työkalulla tänään työskennellään."

Nielaisen naisen sormien hivuttautuessa mustien alushousujeni kuminauhan alle. Sitten hän vetää ne hitaasti alas. Puoliseisokissa roikkuva penikseni pullahtaa esiin.

"No, heippa!" Erin huudahtaa. "Huh! Et sinä ainakaan mikään minimuna ole!"

"Nojoo", nolottaa, naurattaa ja himottaa samanaikaisesti.

"Eikun oikeasti. Pahinta olisi ollut, jos yllätyksenä olisi ollut jotain pientä. Tästä eteenpäin kaikki on alamäkeä!" Erin nauraa. Nauru tarttuu.

Vaaleaverikkö tarkastelee penistäni pyöritellen sitä kädessään. Se nytkähtelee hassusti. "Ohhoh. Ihanan lämmin. Ainiin, sut olikin leikattu. Tämä onkin sitten mun eka sellainen!"

"Ime sitä. Se tykkää siitä", komennan Eriniä. "Varmasti tykkää, joo!" Erin nauraa. Hän lipaisee terskaani kerran, kaksi. Sitten hän sulkee huulensa kokonaan sen ympärille. "Tuntuu todella hyvälle", itsestäänselvyyksiä. "Mä huomaan..." Erin sanoo, ja jatkaa työtään. Tunnen turpoavani ystäväni suussa. Ajatus siitä on jotenkin härski.


"Sä olet ainakin saanut harjoitusta!!" Erin huohottaa silmät lautasina, huulet pyöreänä, kun nuolen, imen ja lipitän hänen ajeltua piirakkaansa. "Ei vittu, ei saatana, mä tuun! Mä TUUNTUUNTUUN!!" hän ulvoo, kun hänen vartalonsa sätkii hervottomana huulieni kosketuksesta. Ystäväni laukesi juuri minun ansiostani, ajattelen. Käsittämättömän upeaa!


Erinin hiukset ovat valloillaan ympäri tyynyäni. Rinnat kohoavat hänen hengityksensä tahdissa kauniisti. Nännit nöpöttävät kovina kohti kattoa. Erin katsoo minua, silmät edelleen lautasina.

"MIKSI me ei olla tehty tätä aikaisemmin?!", hän kysyy.

"Koska kavereita ei panna?", vastaan ilkikurisesti.

"No jatkossa kyllä pannaan, ettäs sitten tiedät!" Erin sanoo määrätietoisesti.

Sivelen penistäni edestakaisin Erinin jalkojen välissä. "Joko saa tulla sisään?"

Erin levittää jalkansa, ottaa peniksestäni kiinni, ja ohjaa sen häpyhuulilleen. "Anna tulla, iso poika!"


Sänky natisee allamme. Onneksi minulla on vahva sänky, ajattelen vilkaistessani kelloa. Puolitoista tuntia, mukaan lukien esileikki.

Erinin kiiltelevät sääret sojottavat kohti kattoa, varpaat tiukasti jännittyneinä. Erin ei ole puhunut pitkään aikaan, lähinnä huohottanut ja ulvonut. Huoneessa käy kovaääninen lätinä, kun kosteat etumuksemme hakkaavat toisiaan rytmikkäästi, vielä viimeisiä kertoja.

"Mä olen tulossa", huokaisen Erinin korvaan. "Tule. Anna mulle kaikki!", hän vastaa.

Erin puristautuu minua vasten huomatessaan tehdin kiihtyvän. Tunnen hänen puristelevan toisella kädellään pallejani. Se sähköistää niitä entisestään.

Laukean kuin kaksipiippuinen haulikko. Erin toistelee "Tule, tule, anna tulla!" yhä uudelleen ja uudelleen kullini syöstessä miesmaitoaan hänen sisäänsä. Pallieni tyhjentyminen saa tähdet välkkymään silmissäni. Pumppaan vielä hetken orgasmin jälkeen, kunnes tila käy liian liukkaaksi, ja punertunut penikseni pullahtaa ulos naisesta.

Erin jää makaamaan tyytyväisesti kehräten. Hän sormeilee hetken limaisia häpyhuuliaan. Katselemme hetken kattoa, keräten hengitystämme.

Sitten hän kääntyy minua kohti.


"Se oli... Wau!", nainen huokaisee.

"Ihan helvetin hyvää seksiä?"

"Mua ei ole pantu näin sitten kouluaikojen", hän hihittää.

"Milloin otetaan uusiksi?" kysyn. Erin tulee kylkeeni. Tunnen nesteiden valuvan reidelleni. "Viisi minuuttia?" Erin nauraa.

Nyökkään. Nainen puristaa minua peniksen varresta ja suutelee minua. Hänen huuliltaan pääsee huokaisu, kun upotan keskisormeni hänen märkään jalkoväliinsä.

"Ihanaa", hän huokaisee.


+1

2 kommenttia: