perjantai 18. joulukuuta 2015

...Mutta kuka antaisi pukille?

Viikonloppuna kävin tapaamassa siskoani. Hän on aina yhtä pirteän oloinen, ja jaksaa aina viihdyttää vieraitaan, vaikka jaloissa pyöriikin pari koiraa ja muutama muukin eläin. Todellinen eläintarha.

Varsinainen syy vierailuuni oli se, että kävin viemässä hänen tyttärelleen joululahjan. Sievä ja hassu tyttö on tullut äitiinsä. Minä olen aina ollut se hiljaisempi sisaruksista, mutta jostain syystä tyttö saa aina minutkin lässyttämään itselleen. Herttainen tyttö, kaiken kaikkiaan.

Siskoni oli juuri piilottamassa tuomaani pakettia, kun tyttö pompahti jostain kulman takaa "ahaa!" -elämysilme kasvoillaan. Sitten alkoi kuulustelu: "Mikä siellä oli?", "Oliko se paketti?", "Kävikö pukki jo?", "Kyllä minä näin!". Lopulta repesimme molemmat siskoni kanssa nauramaan, kun kuulustelulle ei näkynyt loppua. Lopulta kerroin joulupukin tuoneen paketin etukäteen, kun se oli niin iso. Hetken mietittyään tyttö totesi "Aijaa... Ai NIIN iso paketti!". Kerroin pukin käyneen ihan pikaisesti helikopterilla, kun tänä vuonna on niin kova kiire. Tyttö vaikutti uskovan asian.

"Saako joulupukki koskaan lahjoja?", tyttö kysyi meiltä ruokapöydässä.

"Ei tiedä", tytön äiti vastasi hänelle.

"Mutta kun se pukki näkee niin paljon vaivaa. Kyllä pukkikin ansaitsisi lahjoja!", tytär tuumii.

"Pukki jakaa lahjoja, ei sillä ole aikaa avata omiaan", tytön äiti sanoo kiusoitellen.

"Eikö pukki sitten ole kiltti? Eikö kukaan anna pukille?"

Tässä kohdassa kahvit meinasivat lentää nenästäni. Olin juuri ajatuksissani ajatunut miettimään erästä aikaisempaa seksikokemustani, ja tytön kommentti tuli täysin puun takaa, osuvaan kohtaan. Siskoni katsoo minua kysyvä ilme kasvoillaan, ja repeää hetken kuluttua itsekin nauramaan.

"No niin, menepäs leikkimään siitä", siskoni toteaa tyttärelleen, minun pyyhkiessäni kahvia suupielistäni.

"Enkä mene!"

"Menes nyt", siskoni toteaa.

"Ääääää-ääää..!", tyttö äännähtää, ja poistuu paikalta.

Siskoni katsoo minua kysyvästi. "Hyvä joulu tulossa?"

"Ei näillä näkymin, kuinka niin?"

"Mietin vaan", hän toteaa ja naurahtaa.Kiire, kiire, kiire. Koko ajan kiire. Metsästykselle on liian vähän aikaa. Ärsyttää ja panettaa samanaikaisesti. Ehkä tämä on tätä kolmenkympin ongelmaa. Parikymppisillä on helpompaa.

Toivottavasti blogini viimeiset metrit piristävät lukijoiden elämää pimeän talven keskellä. Uusien seksikumppanien etsiminen on ollut vähäistä, juuri ajanpuutteen takia. Kiitos blogin kautta tapaamieni naisten anteliaisuuden, on joulunaika mennyt kuitenkin kohtuullisen kosteissa mainingeissa. On hauska auttaa toista puutteessa, mutta blogiini se ei lisämateriaalia valitettavasti tuo. Ihanan jouluisen olon kyllä!

Ps. Otin vihdoinkin blogilistan bannerin pois blogistani lukijan vinkin perusteella. Koko systeemi on tainnut olla poissa jo jonkin aikaa.

- Kristian


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti