torstai 17. joulukuuta 2015

73: Kaarina

Olen kertonut useasti blogissani rakastavani yksinhuoltajaäitejä. Syitä on monta. Yksinhuoltajilla on harvoin aikaa seksille, jolloin naiset osaavat nauttia täysin rinnoin saamastaan huomiosta, kun sitä saavat. Naiset myös pitävät itsestään hyvää huolta, ja välttävät tauteja viimeiseen asti. Lisäksi he ottavat (useimmiten) itsestään kiinnostuneen miehen huomion positiivisesti vastaan - ominaisuus, joka ns. "sinkkunaisilla" unohtuu usein.

Tapasin Kaarinan ensimmäisen kerran pikkujouluristeilyllä ystävieni kanssa. Ensimmäinen reaktioni naiseen oli, että onpa tällä upeat rinnat! Pyöreät ja turpeat, eikä jouluinen glitterikään haitannut asiaa.
Huomasin tuijottavani rintoja vähän turhan pitkään, ja se aiheutti minulle todella pervon olon. Välillä oikein hävetti. Onneksi Kaarina ei ottanut tästä nokkiinsa, päinvastoin.

Vaikka risteily jäi "kuivaksi" muutamia suudelmia lukuunottamatta, sain ruskeaverikön innostumaan seurastani sen verran, että vaihdoimme sähköpostiosoitteita toistemme kanssa. Koska nainen vaikutti hyvin kiltiltä, annoin hänelle toisen sähköpostiosoitteeni, enkä naistako@gmail.com -osoitetta. Olin melko varma, että naisen kiinnostus minuun loppuisi sähköpostin alkuosan lukemiseen.

Lähetin ensimmäisen viestin heti risteilyn jälkeen. Pikkuhiljaa viestit muuttuivat ehdottelevammiksi, kuten yleensä tapana on. Riemastuin, kun huomasin Kaarinan innostuvan ehdotteluistani. Lopulta naisen viestit muuttuivat omianikin härskimmiksi. Viestit saivat minut innostuneeksi, ja pitkän jutustelun lopussa uusi kokemus olikin suudelmaa vaille valmis.

"Moi! Kiva kun otit taas yhteyttä! Mä ajattelin että eikö susta enää kuulu mitään... :)"

"Mulla on ollut vähän kiireitä. :) Eikä tässä nyt niin pitkään ole vielä mennyt!"

"Ei niin, mutta mä olen odottanut sun viestiä niin paljon!"

"Tässä ollaan!"

... Muutaman tunnin kuluttua viestit olivatkin jo asianmukaisia.

"Mä haluaisin niiiiiin nähdä sut alasti."

"Älä viitsi, mä olen jo nyt ihan kippurassa täällä! >_<"

"No, minulla oli patukka sojottamasa  jo meidän ensimmäisellä tapaamisella."

"Äh! Senkin! Nyt mä olen ihan vaahdossa! Äääh! :P"

... Ja pian sovimmekin jo tapaamista.

"Voi kun sä olisitkin täällä!"

"Mä voisin olla... Ottaisitko minut vastaan?"

"Tulisitko oikeasti?! Pliis!"

"Voisin olla parin tunnin päästä siellä! Sopiiko?"

"Juu! Tule tänne! Mä odotan sua!"


Siniseen mekkoon pukeutunut kaunotar odottaa minua täydessä sotameikissä. Uskomattoman upea ilmestys, ajattelen. Naisen suuret rinnat sopivat vain vaivoin mekon sisään. Epäilen niiden olevan feikit, mutta en välitä. Hyvältä näyttävät.

Juomme glögiä, ja juttelemme risteililystä. Kaarinasta oli kovin hassua, että emme päätyneet sänkyyn. Ajattelin aivan samaa, mutta jätän tämän mainitsematta. Alkoholipitoinen glögi nostattaa tunnelmaa nopeasti, ja pian nainen istuukin jo hajareisin päälläni. Jouluinen tunnelma valtaa mielen.

On aika antaa, ja on aika saada.

Kaarina ohjaa minut tyylikkäästi sisustettuun makuuhuoneeseensa. Hän sytyttää pari kynttilää. Nainen mainitsee jotain romantiikasta, mutta minun aivoissani sykkii vain halu päästä kyytiin.

Jos se ei kuulostaisi niin kornilta, sanoisin "Anna.". Kaarinan puhe rikkoo ajatukseni.

"No, haluaisitko panna? Vielä voi perääntyä..."

Vedän naisen lähelleni, ja painan huuleni hänen korvalleen. Ohjaan naisen käden etumukselleni, jossa puoliturpea kaluni lepää.

"Arvaa."Korvaani kantautuvat naisen uskomattoman naiselliset voihkaisut. Vähän naurua, vähän ulvontaa. Tunnen paukkeen pakaroissani Kaarinan hakatessa niitä rytmikkäästi pohkeillaan. Allani ulvovan ihanuuden herkullisin osa lätisee allani, mutta on samalla odottamattoman tiukka. Välillä tuntuu, kuin nainen imisi minua sisäänsä. Huomaan urahtavani satunnaisesti työntöjeni välissä.

En tee sitä juuri koskaan.

Puristan naisen pakaroita, ja pusken onnellisesti varttani naisen sisään. Kaarina pitää tiukasti kiinni sängynpäädystä, naisen kaunis kaula pitkänä ja jännittyneenä, silmät kiinni kasvot kohti seinää.. Yllätyn siitä, ettei sänky huoju allamme. Lujaa Isku-laatua, ajattelen.


Kaarina työntää minut päältään ja ohjaa minut selälleen. Kieli poskella hän ohjaa minut sisäänsä ja suutelee minua ahnaasti. Maistan aikaisemmin nauttimamme jouluglögin aromin naisen kieleltä. Puristelen hänen jo punertuvia pakaroitaan. Kaarinan naukaisee ison kissan lailla. Naisen tahti saa minut lähes laukeamaan, mutta onnistun pidättäytymään. Tunnen pienen tipan purskahtavan kondomiin. Hetken hampaiden kiristelyn ja keskittymisen jälkeen tunnen jälleen voivani jatkaa vaikka kuinka pitkään.

Tarkkailen Kaarinan vartaloa sen jumpatessa etumustani vasten. Naisen häpykumpu on punertunut selvästi. Se kiiltää kiimanesteistä ja -hiestä. Naisen suuret rinnat pompahtelevat hassusti hänen vartalonsa liikkeissä. Kun Kaarina kaartaa selkänsä ja nojaa polviini, näen naisen vatsan keskellä viivan, joka voi johtua vain tiukasta jumppaamisesta. Vedän sormellani viiva pitkin ylhäältä alas, kohti napaa. Kaarina sulkee silmänsä ja avaa suunsa. Huulien välistä pääsee huokaus.

Siirrymme sängyn reunalle. Kaarina nojaa patjalle, ja minä uppoudun häneen takaapäin. Naisen pakarat paukkuvat ihoani vasten, välittäen ihania tuntemuksia koko vartalooni. Välillä Kaarinan polvet notkahtavat, mutta pidän niin tiukasti kiinni, ettei hän pääse kaatumaan. Naisen hiukset ovat pörröllään, katse vähän sekava, ja vartalo kiiltää. Ihanaa.

Vaalea, kermamainen kiimaneste lätsähtelee naisen häpyhuulten ja kaluni varren välissä. Välillä se leviää hänen pakaroilleen, kadoten hitaasti kiiltäksi limaksi. Ihailen yksityiskohtia, joiden seuraaminen jää usein seksin aikana kokonaan välistä. Anna namia, ajattelen.

Jonkin ajan kuluttua löydämme itsemme kyljittäin 69 asennosta. Märät lakanat tarttuvat jo iholle. Kaarina vetelee kättään kiiltelevän kaluni vartta ylösalaisin, huokaillen naisellisesti, kun omat sormeni löytävät miellyttävimmät paikat ja parhaan rytmin.

"Tule... Oletko sä tulossa..? Anna mä katson kun sä tulet... Mä haluan nähdä sun tulevan..."

Kaarinan anova katse ja saavat minut innostumaan. Kiihdytän sormiani keskittyessäni samalla omaan nautintooni. Kaarina tuijottaa penistäni suu auki, huohottaen innokkaasti, kuin koira joka odottaa herkkuaan.

"Noniin... Noniin... Nyt se turpoo... Kohta sä tulet", Kaarina virnistää, pyöritellessään pallejani toisella kädellään, toisen käden vedellesä viimeisiä pitkiä vetoja kaluni varrella. Sitten orgasmi saavuttaa minut.

"Ahh! Huuuupsista! Oooohh! Huiii!"

Kaarina naukuu siemenieni lentäessä hänen rinnoilleen ja poskelleen. Nainen vetää hitaasti spermaisen kaluni vartta edestakaisin, hieroen samalla terskaani kiilteleville rinnoilleen. Salamat iskevät palleissani. Melani tärisee naisen kosketuksesta pärisevän dildon lailla.

Hetken kuluttua makaamme märkinä kosteilla lakanoilla. Kaarina makaa kaninalossani, pitäen kättään väsyneellä patukallani, silittäen samalla sen tahmeaa pintaa kevyesti."Se oli aivan täydellistä. Hommat on hallussa, niinkuin sanotaan..."

Vastaan hymyillen. "Kiitos. Tunne on molemminpuolinen."

"Sä hallitset hyvin naisen miellyttämisen", Kaarina kehrää. "Kaikki ei ole kiinni kullin koosta, tai millä nopeudella sillä tökkii. Monet miehet ei tajua sitä."

Nostan kulmakarvaani. "Kai sillä kullin koolla on kuitenkin jotain tekemistä asian kanssa?"

Kaarina nauraa. "Tottakai, mutta huomattavasti pienemmässä määrin, kuin mitä miehet luulevat. Et uskoisi, kuinka moni nelikymppinenkin mies on ihan surkea sängyssä."

Uskon.

"Minä en ole lähellekään neljääkymmentä...", huomioin, ja esitän loukkaantunutta leikkisästi.

"En mä sua tarkoittanut! Sä olet tosi hyvä! Nam! Ihana!", Kaarina selittelee.

Isken silmää.

"Aika paljon varmaan riippuu kumppanistakin ja siitä , synkkaako. Ja päivästä myös..."

Mieleeni tulevat ne kerrat, kun seksistä ei ole tullut oikein mitään.

"Tottakai. Mut onneksi sä hallitset hommat!" Kaarina suutelee minua, ja puristaa penistäni.

"Jos pidetään pieni paussi, ja otetaan vielä toiset? Jos sulla ei siis ole kiire?" ehdotan.

Kaarina nostaa säärensä jalkani yli ja suutele minua. Huulet maistuvat hiukan suolaisilta.

"Ei ole kiire."

Kaarina virnistää ja siiryy makaamaan päälleni. Tunnen hänen sydämensä sykkeen.+1


3 kommenttia:

  1. Herranen aika! Olipa taas niin kuumaa tekstiä,että huh huh! Tuota lukiessa tulee niiin kiimaiseksi itsekin... Lisää postauksia asap pliis!

    VastaaPoista
  2. Ihana! Tätä tekstiä lukiessa oli mahtavaa tulla! Valitettavasti vain ihan omin sormin...

    VastaaPoista
  3. Kuumaa tekstiä, niinkuin aina! Ihanaa! Viimeinen maanantai ennen lomia lähti taas kivasti käyntiin...........

    VastaaPoista