tiistai 13. lokakuuta 2015

Talvikumit alle!

Olen usein valittanut kondomien epämukavuudesta. Nyt uusin tilaukseni on saapunut, ja molemmat perille tulleet kondomipaketit ovat uutta lajiketta. Kiitoksia lukijoille ehdotuksista. Saapa nähdä, miten näiden kanssa käy!

Pian pääsenkin jo toivottavasti ajamaan ensimmäiset tyypit näillä kumeilla. Toivottavasti kokemus on aikaisempaa parempi!

Halukkaita liukkaan kelin ajoon otetaan mielellään vastaan!

- Kristian

3 kommenttia:

 1. Toivottavasti tärppää ja löytyy sopiva!:)

  Jossain vaiheessa olisi tarkoitus kirjoitella kumeista omassa blogissani. Toki näkökulma on aika tyttömäinen, mutta voi vertailusta olla miehellekin hyötyä: omasta vinkkelistä katsottuna kun täydellinen kumi on sekä kiva suussa että myös miehen kannalta nappi niin, että kumista huolimatta suikkari ei mene "hukkaan" tunnottomuuden vuoksi vaan tuntuu miehestäkin taivaalliselta.;)

  Kun on pari kertaa pistänyt parastaan kumillisen suikkarin kanssa ja kuullut jälkeenpäin, ettei miesparka tuntenut oikein mitään, sitä tulee ihan uudenlaista motivaatiota vaihtaa kumimerkkiä ja löytää Se Täydellinen...;)

  VastaaPoista
 2. Mä sain kanssa talvikumit käyttöön, kun Durex muisti bloggaajaa syyslahjalla - kyseessä oli uusi "real feel" -sarja. Oletko testannut, onko real feel?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole testannut, täytynee tilata.

   Sen verran voin sanoa, että Pasante oli jotakuinkin täydellinen asetettaessa, 20 minuutin aktin jälkeen se muistutti lähinnä roskasäkkiä. Pahus. Pasante venyy pidemmässä käytössä liikaa.   -Kristian

   Poista