tiistai 25. elokuuta 2015

Vielä on kesää jäljellä

Tulipa taas käytyä testeissä. Puhtaat paperit sain, kaikin puolin. Tuli hyvä mieli. Testin ottanut n. 40 -vuotias nainen sanoi että "Onpas sinulla vilkas seksielämä!" kun näki minut taas paikalla. Kysyi vielä, että teenkö aikuiviihdettä. Repesin nauramaan, ja totesin että en todellakaan. Minulla nyt vain on käynyt tuuri.

Nainen nauroi myös, ja onnitteli hyvästä suorituksesta. "Rohkeudellahan sitä irtoaa", hän nauroi, ja muistutti testaamisen ja ehkäisyn tärkeydestä.

Alan olla aika läheisissä väleissä sukupuolitautiklinikan kanssa. No, parempi tutut kasvot kuin aina uusi tuttavuus. :)


Lisäsin uuden kyselyn. Haluan rehellisen vastauksen... Vieläkö teitä kiinnostavat nämä minun touhuni, vai oletteko jo saaneet ns. tarpeeksenne? Kommenttien määrä on ainakin vähentynyt jonkin verran. Itse kyllä kaipaisin hauskoja ja fiksuja kommentteja lisää.

Toivottavasti intoa vielä riittää. Itselleni muiden kiinnostus on ollut se tätä blogia pystyssä pitävä tukipilari

Mutta se siitä. Tsemppiä kaikille loppukesään!

Ehkä tutustumme kesäisissä tunnelmissa vielä sinunkin kanssasi, hyvä lukija!

- Kristian

12 kommenttia:

 1. Mä olen seurannut tätä sun blogiasi jo aika kauan, ja...mitenköhän sen nyt pukisi sanoiksi...

  Mä kaipaan enemmän rosoisuutta, kerrontaa siitä, miten kaikki ei aina mene sataprosenttisesti. Susta on jotenkin muokkautunut semmoinen pornokone, jonka kyrpä on aina täydellinen ja spermaa tulee litratolkulla. Jotenkin muovinen mielikuva tulee, ja tarinat tuntuu olevan toistensa toisintoja.

  Tatille voisi myös pikkuhiljaa alkaa keksiä jotain synonyymeja. :)

  Klikkasin siis kyselyyn "ei". Sori... o_0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän. On niitä epäonnistuneita otoksia tullut useitakin, mutta niistä tulee enää harvemmin kirjoitettua mitään. Yleensä kun homma kaatuu kahvitteluun/ekaan tapaamiseen, sitten sanotaan "moi", ja jatketaan toiseen suuntaan.

   Epäonnistumisilla on myös ollut paljon onnistumisia vähemmän lukijoita, joten olen vähentänyt niistä kirjoittamista... No, miten on? Kiinnostaako muita täydellisen reisille menneet tapaamiset?
   Olen harrastanut niin monen naisen kanssa seksiä, että niistä kirjoittamisesta tulee vähän väkisinkin itseään toistavaa. Seksi kun on vain seksiä, vaikka siitä yrittäisi kirjoittaa kuinka kosteasti tahansa.

   Otan tattikommenttisi kuitenkin korvani taakse. :)

   - Kristian

   Poista
 2. Yhdyn edelliseen kommentoijaan siinä että hieman itseään toistavaa seksiä..ja sen myötä kerrontaa. Mutta se on toki tosiaan ymmärrettävää kun on aina ensi kohtaamisia, niistä ehkä harvemmin saa erilaisia... Tai jospa joskus repäisisit? Vai tapaatko vain naisia, jotka rakastaa imeä sun tattia :D
  Mutta mielellään kerro kaikesta mikä liittyy tähän sun seksielämään. Myös esim siitä miksi jonkun kanssa ei klikkaa jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm... Täytynee siis kirjoittaa aivohöpöä... Tai tattihöpöä, ihan miten vaan. :)

   - Kristian

   Poista
 3. Parastahan tässä blogissa on sun maanläheinen kirjoitustyylisi.

  Vähänkö repesin tuosta terkkarin kommentista! LOL =D

  VastaaPoista
 4. Saako sun työkalusta jotain kuvaa, jos vaikka kiinnostais tapaaminen? Ettei tarvitse ns. ostaa "sikaa säkeissä"..?

  Vaikka eihän se nyt tärkeintä ole mutta ettei nyt mikää minimuna ole!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä tänne blogiin laita kuvia elimestäni, mutta jos kiltisti on pyydetty sähköpostin kautta, niin silloin olen yleensä antanut kuvan.

   Oikein kilteille useampiakin. ;)

   - Kristian

   Poista
 5. Musta taas jokanen kirjotus on ollut sopivasti erilainen, sen verran kun varmasti ihan todellisuudessakin. Jokaisen kirjotuksen jaksaa todellakin lukea loppuun ja toivoo että luettavaa riittääkin. Uusien postausten toivossa tulee vielä jopa käytyä monesti viikossa täällä kurkkaamassa, hupsua mutta ihan totta. Jatka siis samaan malliin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hauska kuulla että kokemukseni kiinnostavat edelleen. :)

   - Kristian

   Poista
 6. Et ny vielä lopeta, ku mä vasta löysin tän blogin! :D

  Parasta tässä on ollu seurata miten susta kehkeyty alkukangeuden jälkeen kunnon panokone. Melkein pistää miettimään, pistäisikö oman projektin pystyyn. Vähän eri teemalla ehkä kuitenkin....

  Voisko sit ku sata on täynnä saada vähän statseja? Kuinka moni tuli blogin kautta, kuinka moni oli selvästi pettämässä, jne.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukupiiriin!

   Jos ja kun sataan joskus päästään, niin kyllä tästä projektista jonkin näköinen yhteenveto täytyy tehdä. Sen sisältö on vielä mietinnässä.

   - Kristian

   Poista