torstai 20. elokuuta 2015

66: Valentina

"Minkä ikäinen sinä olet?" tiedustelen. Huomaan kuulostavani epäilevältä. Suomen-puolalainen Valentina hymyilee vastatessaan kiusoittelevasti. "18", hän vastaa. Katselen nuorta naista entistä epäilevämmin. "Etkö sä usko? Katopas..." Nainen kaivaa laukustaan ajokortin.

"Jopas. Sä näytät paljon nuoremmalta!"

Hävettää. Olisi pitänyt uskoa.

"Mä olen omasta mielestäni ihan aikuisen näköinen. Ei pennuilla ole tällaisia rintoja", Valentina nostaa kevyesti rintavarustustaan. Repeän nauramaan. Hikisen illan tunnelma kevenee nopeasti.

Valentinan lyhyt, punainen ruutuhame peittää vain vaivoin naisen piukat pakarat. Valkoinen, lyhythihainen kauluspaita päästää juuri sopivasti rinvakoa esille. Kiihottava paketti.

Nainen katkaisee ajatukseni. Lämmin tuulahdus käy korvanlehdellä, kun tyttö tulee lähemmäksi kuiskatakseen.

"Mitä sä tykkäät? Panisitko?"

"En mä yleensä ole ollut kiinnostunut menemään sänkyyn ensimmäisillä treffeillä, mutta olkoon nyt sitten..."

Isken silmää. Valentina repeää nauruun. Lasken käteni hänen säärelleen. Valentina tulee vielä lähemmäksi, istahtaa reidelleni , ja avaa vaivihkaan sepalukseni. "Lopputarkistus vaan..."

Naisen käsi työntyy haaroihini. Sormet löytävät pian etsimänsä. "Jesss!" hän nauraa. Puristus saa minut hypähtämään tuolilta. Vieressä istuva pariskunta vilkaisee minua, hymähtää ja jatkaa sitten keskusteluaan.

Valentina imaisee loput juomastaan ja nousee ylös penkiltä, ojentaen kätensä minulle.

"Mennäänkö?" hän kysyy.

"Jeps", vastaan ja tyhjennän omankin lasisini.

Valentinan asunto on todella pieni. Sänky, pieni pöytä, tuoli ja tietokone. Lisäksi valkoinen hylly, jonka päälle on kerätty erilaisia hopeisia esineitä. Ei edes televisiota.  Nainen kaivaa kaapistaan punaviiniä. Hetken kuluttua istun sängyn laidalla lasi kädessä. Valentina istuu eteeni vaalealle karvamatolle. Punaviini huolettaa.

Pikkuhiljaa Valentina juopuu viinistä. Hänen kätensä tutkivat yhä enemmän housujeni muotoja. Odotus palkitaan. Hän laskee lasin lattialle. "Joko me otetetaan nämä pois?"

Naisella on pahat mielessään. "Joo, otetaan vaan. Täällä onkin vähän kuuma..."

Valentina avaa sepalukseni ja kiskoo housut nilkkoihini. Mustat alushousuni paljastavat että minullakin on pahoja ajatuksia...

"Otetaas nämä vielä..."

Valentina kiskoo alushousujeni kuminauhaa.

"Eipäs vielä", keskeytän naisen toimet. "Näytäpä peppua", käsken. Valentina hymyilee ja nousee ylös. Pyöräytän hänet ympäri, ja nostan hametta. Suutelen naisen ruskettunutta pakaraa, sitten toista. Valentina värähtelee kosketuksistani. Työnnän sormeni hänen stringiensä sisään. Nainen tuntuu lämpimänkostealta. Vedän pikkuhousut alas, ja hyväilen sormillani häpyhuulia. Valentina painaa kasvoani takapuoltansa vasten. Pian sormeni luiskahtaa naisen sisään. Valentina huokaisee äänekkäästi. Annan sormieni työstää naista, kunnes hän tönäisee minut sängylle. "Sun vuoro", hän toteaa.

Valentina kiskaisee puoliseisokissa olevan kaluni vapauteen. Hän tutkiskelee sitä hetken, hieroen sitä samalla sormillaan. Nainen katsoo minua silmiin, ja puraisee kevyesti terskani päätä. Voihkaisen. Valentiinaa huvittaa. Hän avaa paitaansa, päästäen rintansa kaaret kauniisti esille. Sitten hän iskee silmää, ja upottaa kaluni suuhunsa. Kaadun selälleni sängylle, ja kuuntelen naisen lutkutusta. Hengitykseni kiihtyy. Tunnen hänen kätensä vatsallani, hänen kielensä terskallani.

"MMmmm... Touhutippa..." Valentina hymisee. Hän siirtyy kauemmaksi kalustani esitelläkseen huulessaan kiiltelevää "huulirasvaansa". Sitten hän imaisee jälleen. Näen tähtiä.

"Tuu mun sisään!" nainen sanoo äkkiä, kiiveten samalla päälleni, ja työntäen kielensä suuhuni. "Odot..." Sanomiseni kaikuvat kuuroille korville, ja sekuntia myöhemmin tunnen naisen kuuman lihan kosketuksen kaluni ympärillä. "Haaaaa--AAA....", Valentina huokaisee, ja hieroo itseään minua vasten. Puren huultani ja tartun naisen pakaroihin. Kiimahiestä kiiltävät rinnat hypähtelevät kasvojeni edessä leikkisästi, kuin pallot kesäisellä rannalla. Valentina voihkii ja huokailee painaessaan itseään minua vasten rytmikkäällä temmolla.

Nousen istumaan, ja nainen sitoo jalkansa ympärilleni. Hetken mielijohteesta nousen seisomaan, ja kevyt nainen nousee mukanani. Hänen pumppaava liikkeensä ei pysähdy hetkeksikään. Nain naista seisoessani keskellä huonetta, naisen puristautuessaan minuun tiukasti kiinni.

Pallinni paukahtelevat tulevaa purkausta odotellessa rytmikkäästi edestakaisin. Valentina nojaa taaksepäin, roikkuen niskastani taaksepäin. Muuttunut kulma saa jalkani jännitykseen. Jännitys aiheuttaa lisäpainetta penikseeni. Pumppaan itseäni sisään, kunnes tunnen koko vartaloni jäykistyvän tulevasta orgasmista. 

Valentina nostaa päätänsä ja avaa silmänsä, tuijottaen minua suoraan silmiin. Sitten tunnen pallieni paineen purkautuvan naisen sisään. Valentina vinkaisee lastini lähtiessä liikkeelle. Jalkani tärisevät sonninmaidon ruiskutessa hänen sisäänsä yhä uudelleen. Orgasmi tuntuu mielettömän pitkältä.

"PALJONKO sulta tulee!?" Valentina nauraa seuratessaan orgasmini etenemistä. Kohta hengitykseni tasaantuu, vartaloni rauhoittuu.

Valentina kiskaisee itsenä lähelleni, ja suutelee huohottavaa suutani. Tunnen sperman valuvan kaluni vartta pitkin, ja kuulen kostean lätsähdyksen, kun sitä lätsähtää lattialle.

"Mä lasken sut varovasti, etten liukastu omiin sooseihini", sanon, ja lasken naisen jalat väristen sängylle. Valentina kehrää kuin kissa.


"No huhhuh! Olipas se kiihkeetä!" Valentina tilittää.

"Ai sä tykkäsit? Mullekin kelpasi..."

Heittoni saa Valentinan hymyilemään. "Sä olet vieläkin ihan pulleena", hän sanoo ja tönäisee nesteistä kiiltelevää lihaani. "On ollut hiukan taukoa. Olen hyvässä latingissa", nauran.

Valentina siirtyy miehuudelleni, ja suutelee sitä kevyesti. "Mitäs sanoisit, jos otettaisiin erä numero kaksi?"

Hän suutelee kaluani uudelleen. Hänen suunsa kääntyy tyytyväiseen ilmeeseen, kun hän huomaa veren pakkautuvan patukkaan. "Joo-o, tämä on ihan sitä mieltä!", hän hihkaisee.

Valentina pyyhäisee suurimmat edellisen sessiomme limat kädellään, ja pyyhkäisee ne reiteensä. Vain 30 sekuntia myöhemmin kullini seisoo valmiina uuteen session. Ihanan taitava nainen, ajattelen.

Valentina nostaa takapuolensa kohti miehuuttani. Valkoinen, kermamainen vaahto valuu kiiltäen vaaleaverikön reittä pitkin. Hän heiluttaa kiiltelevää, vähän punertavaa pyrstöään minua kohti ja hihittää. Pepun liike saa puuroa tippumaan hänen säärelleen. Tyttö hieroo liman jäntevälle vartalolleen kuin se olisi parempaakin ihorasvaa.

Puristan kaluni vartta, ja työnnän terskaani märkien huulien lomitse. Pyyhkäisen suurimmat spermat ensin ylös, sitten alas. Sitten painan itseni sisään.

Valentina inahtaa purren huultaan. Hikinen ilta etenee kohti kuumankosteaa yötä.

+1

2 kommenttia:

  1. Moi! Turussa olisi mimmi kyytiä vailla.... Kiinnostaisko? =)

    VastaaPoista
  2. Olen ensi viikolla Turun tienoilla, joten jos maistuu... ;)

    - Kristian

    VastaaPoista