keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Treeniblogikirjoitus 2


Juhannustolpan pystyttäminen on vihdoin alkanut. Käytännössä se tarkoittaa osaltani sitä, että jussin juhlintapaikka on varattu, ja viikon työt on hoidettu. Tällä kertaa jussin vietto tapahtuu merellisissä olosuhteissa länsirannikolla. Tämä vinkkinä seuraa etsiville naisille.

Parisuhdeläskit on pian poistettu. Salitreeni on tiukentanut ihan kivasti lihaa. Ja vaikka ei ihan vuoden takaisissa mitoissa ollakaan, on vilkuilevien naisten katseita kiva nautiskella,  makkarin ulkopuolellakin.


Vatsa- ja kyykkytreeni on tehnyt tulosta. Kiitokset hyvälle kuntosalille! Erityiskiitos kunto-ohjaajalleni Miralle, joka on pitänyt minut liikkeessä silloinkin, kun treenaaminen ei ole juuri kiinnostanut. ;)


Pakkaan parhaillaan laukkuani reissua varten. Tämä on todennäköisesti viikon viimeinen blogikirjoitus, joten tässä vielä blogini naislukijoille aikaisemmin toivottua  ihmeteltävää.
Toivottavasti juhlan jälkeen on taas märkää materiaalia blogin täytteeksi.


 Tolpparikasta jussia toivottaen

- Kristian

6 kommenttia:

 1. UUUUUHHH!!!

  Kiitti! :D

  VastaaPoista
 2. Mä olen sanaton. Ja tarviin kuolalapun.

  VastaaPoista
 3. :O :O :O

  Mä olen kuvitellut että tätä kirjoittaa joku sellainen tavallinen kolmekymppinen äijä. Siis sellainen ihan kohtuullisen hyvässä kunnossa oleva muttamuttamutta. Ei tuo ole mikään "perus"vartalo kyllä! No ei ihme että seuraa riittää :OOOOOOO

  NAAAAAAM!

  VastaaPoista
 4. =D Silmät

  Lattialla

  =D

  Eka kommentti

  =D

  Koita tässä nyt tehdä töitä

  =D

  VastaaPoista
 5. Päässä soi "Panisin"!

  VastaaPoista