torstai 11. kesäkuuta 2015

Kondomiongelmia

Ja välillä valitusta kumiosastolta.

Uskon että jokainen nainen tietää miehen, joka on halunnut  seksiä ilman kumia, koska kumin kanssa "seksi ei tunnu miltään".

Minulla on teoria. Syy ei ole itse kumissa. Kondomit nyt vain ovat yleensä väärän kokoisia.

Itse mediumplussana tiedän, että mikään ei tapa yhtä hyvin intoa, kuin liian piukka kondomi. Oman kokemukseni mukaan oikean kokoisen kondomin löytäminen on lähellä mahdotonta.

Projektin aikana on tullut kokeiltua vaikka minkälaisia kondomeja. Paksuja, ohuita, juomuisia, nystyräisiä, jne. Kaikissa kondomeissa on kuitenkin sama vika: Ne ovat liian tiukkoja.

Osa kondomeista istuu kuin sukka seisokissa olevan kalun päälle. Leveys riittää hienosti. Näissä on sitten oma probleeminsa, kärki on liian tiukka. Eli se osuus, johon terska tulee. Kumi painaa niin paljon tattia, että se aiheuttaa epämiellyttävän tunteen veitikassa. Se taas aiheuttaa veren karkaamista juuri sieltä, missä sitä pitäisi olla. Sitten ovat ne kondomit, jotka jo päälle vedettäessä tuntuvat sietämättömän ahtailta. Veikka kutistuu jo aseteltaessa, kun ylitiukka  kumisukka puristaa veret pois. Miehen ahdistuessa yhä enemmän.

Ehkä syy on ympärileikatussa peniksessäni? Onko kenellekään kalu 100% erektiossa kondomilla?

Voin vain kuvitella, että miten vaikeaa todella isoilla peniksillä on.

Oma juttunsa on naurettavan pieni siemenpussi. Ilmeisesti kondomitehtaiden kehitysosastoilla uskotaan edelleen "teelusikalliseen"...


Mistä kirjoitukseni aihe syntyi? Minulla olisi ollut mahdollisuus plusykköseen, mutta kiitos liian pienien kondomien, kaato jäi suorittamatta. Lisäksi jäi paska maku suuhun. Äh.

No, aina ei voi onnistua, ei edes joka kerta. Silti tilanne jäi ketuttamaan.

Miehille pyyntöä: Jos tiedät kondomin joka venyy sopivasti, on hieman isompi kärjestä, kestää ja on muutenkin erinomainen, laita viestikenttään vinkkiä. Otan testiin.

Nyt kolme kumipakettia tilaukseen. Jos vaikka löytäisin sopivan.-Kristian

16 kommenttia:

 1. Ite käytän ihan tavallisia sulttaaneja... En ees tiennyt että kortsuissa on eroja. :I

  Joo, se "kärki" on itsellänikin hiukan liian tiukka. Varsinkin pidemmässä sessiossa penis muotoutuu siellä kumissa sellaiseen ihmeelliseen "nuolenkärki" -muotoon (jos nyt osasin selittää oikein), mitä se ei tee ilman kortsua.

  VastaaPoista
 2. Onhan kumeja eri kokoisia! Tilaapas Mysize-kortsuja, ihmettele kyllä jos et löydä sopivan kokoista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm... En ole koskaan kuullutkaan näistä. Täytyy tutustua!

   - Kristian

   Poista
 3. Jossain rfsun kortsussa oli leveämpi kärki, en nyt vain millään muista että missä...

  VastaaPoista
 4. Vaikka nainen olenkin niin suosittelen näitä: http://www.kondomikuningas.fi/kung-original-6

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otetaanpa näitäkin paketillinen tilaukseen!

   - Kristian

   Poista
  2. tilasitko sä ne kaikki, kun ne on nyt loppu sieltä :D

   Poista
  3. ;)

   Ette muuten usko, kuinka paljon kondomeja on tämän projektin aikana kulunut! :p

   - Kristian

   Poista
  4. Tuu Espooseen niin kulutetaan vielä enemmän! ;)

   Poista
  5. Laita viestiä, niin katsotaan paljonko saadaan kulumaan! ;D

   - Kristian

   Poista
  6. Minäpä laitan ;)

   Poista
 5. Durexilla on järestään isommat kondomit kuin RFSU:lla... Mulla on nyt just kierroksessa ympärileikattu mediumplus (jolla (myös?) terska paksumpi kuin muu osa peniksestä), ja näköjään näytti Durexeja käyttävän. Erektio oli kivikova ja kesti loppuun asti kolmesti kahden tunnin sisällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terskani ei ole erityisen iso suhteessa varteen, mutta silti kortsujen kärjet tuntuvat useimmissa kondomeissa ahtailta. Pistän tämänkin testiin!

   - Kristian

   Poista
 6. No mukavahan se on jos on ns positiivinen ongelma. Onneksi meille pienemmille kun löytyy nykyään sopivia. Millasta kokoa on medium plus?

  VastaaPoista
 7. Iloinen sattuma oli Espanjassa ostaa pari milliä leveämpiä kumeja kuin mitä Suomessa perus marketista on löytynyt ja tajuta että tältähän sen kumin pitäisi päällä tuntua. Kaalimadon sivuilta löytyy haku kumin leveyden mukaan ja sitten vaan testaamaan mikä terskalle sopisi.

  VastaaPoista