tiistai 2. kesäkuuta 2015

Ajankohtainen kakkonen

Kun nyt kerran päätin (taas) jatkaa blogini kirjoittamista, aion hoitaa sen nyt kunnialla loppuun. Olen päättänyt ottaa tiukan linjan, ja kieltäytyä parisuhdehaaveista siihen asti, kunnes olen saavuttanut 100 naisen rajapyykin. Eihän tästä muuten tule yhtään mitään. Ehkä kyseessä on joku ikäkriisi, täytänhän tänä vuonna 34.

Vaikka kuinka olen tehnyt "lopetuspäätöksiä", veri vetää takaisin. Projektista  nyt vain on tullut luonnollinen osa elämääni, enkä sitä sen enempää häpeä. Tykkään kirjoittaa. Toisinaan en. Joskus naiminen on aivan mahtavaa. Toisinaan seksin ajattelukin kyllästyttää.

Jäljellä on enää 32 kappaletta naisia. Helppo homma, varsinkin kesäaikaan seuraa luulisi riittävän. Ja ainahan voin lähteä Turkuun porauslautalle etsimään seuraa. Jos sieltä ei potentiaalista materiaalia irtoa, niin kumma juttu.

Lisäsin vihdoin uuden kyselun blogiini. Millä tavalla te, rakkaat lukijani, siis laukeatte (jos laukeatte), helpoiten. Kysely on tarkoitettu sekä miehille että naisille.

Ja jos jokin muu saa teidät astumaan sen tietyn rajan yli, kommentoikaa! Tiedon jakaminen auttaa meitä kaikkia saamaan parempia kokemuksia makuuhuoneessa ja sen ulkopuolella.

- Kristian
2 kommenttia:

  1. Tosi kiva että oot bäck! Pelottaavain on se hetki, kun saavutat sadan kaadon rajan... Loppuuko tämä yksinäisten naisten ilo sitten lopullisestit?!

    VastaaPoista
  2. Nyt kun olet tullu takaisin, niin jos satut joskus tulemaan Salon suuntaan, niin voisit samalla tulla mun luokse käymään.... ;)))

    VastaaPoista