tiistai 23. kesäkuuta 2015

62: Fiona ja Daalia

Päivä 1.

Herään jumalattomaan paukkeeseen jossakin takaraivon tienoilla. Muistikuvat eilisestä ovat hämäriä. Juhannus ei ole edes vielä alkanut, ja olen onnistunut juomaan itseni surkeaan kuntoon.

Harkitsen nousevani sängystä. Käsi ei kanna. Nopea painonpudotus ja ylenmääräinen ryyppääminen eivät sovi yhteen, päättelen fiksusti. Makaan poski painavasti tyynyllä, ja katselen hotellihuoneen seinää. Mitenhän eilen meni?

Ojennan väsynyttä kättäni kohti sängyn vieressä odottavaa puolitäyttä Sprite -pulloa. Otan kulauksen. Lämmintä, kuinkas muuten. Vedän juoman kiukulla alas, ja palaan pehmeälle tyynylleni.

Tuijotan kattoa ja mietin, mitä baarissa oikein tapahtui. Miten onnistuin vetämään itseni tähän kuntoon? Ei. Ei mitään muistikuvia. Kerta se on ensimmäinenkin. Käännän päätäni vasemmalle. Peiton alla nukkuu tummatukkainen nainen meikit silmillä. Ilmeisesti ilta oli kuin olikin onnistunut.

Siirrän kättäni, ja saan varmistuksen hyvin menneelle yölle. Työnnän käteni käytettyyn kortsuun. Sen sisältö on levinnyt jo aikoja sitten valkoisille lakanoille. Nyrpistän hieman, ja viskaan limaisen kumin roskikseen. Se ei osu. Olen liian väsynyt korjaamaan tilannetta. Nukahdan.

Herään vieressäni makaavan naisen ääneen. Nainen nousee horjuen sängystä, ja vetää alushousut jalkaansa. Nainen pyyhkäisee sekaisen tukkansa silmiltään, ja vilkaisee minua. "Oliks sulla kivaa?" hän kysyy. Ehkä. "Oli joo..." vastaan, vaikkei minulla ole mitään hajua. Keräilen itseni, ja nousen pukeutumaan. Oma suihku tekee nyt hyvää.

Siirryn ovelle. Nainen tulee ovelle.

"Oli kivaa, ööö...."

"Fiona."

"Fiona, joo. Mutta mun täytyy nyt mennä. Pakko päästä suihkuun."

"Okei. Nähdään."

"Nähdään."

Molemmille oli selvästi huomattava helpotus päästä eroon toisistamme. Minulle ainakin oli. Saavuttuani huoneelleni riisun itseni nopeasti ja siirryn suihkuun. Nojaan seinään ja annan parantavan veden korjata oloani. Se auttaa vain vähän. Buranalle on käyttöä.Päivä 2.

Juhannusaatto. Edellisen päivän kärsimykset muistissa jätän alkoholin nauttimisen vähemmälle. Hotellin baari on tupasen täynnä, kiitos surkean sään. Jonkin ajan kuluttua unohdan itselleni tekemäni sopimuksen, ja juon ensimmäisen juomani. Se ei maistukaan niin pahalle kuin kuvittelisi. Tilaan toisen ja alan skannata potentiaalista seuraa itselleni.

Musiikki soi ja ihmiset juhlivat kuin viimeistä päivää, säästä huolimatta. Tapaan kolmekymppisen yrittäjänaisen, Daalian, hänen keskustellessaan äänekkäästi ystäviensä kanssa yrittäjyyden vaikeudesta. Sanon jotakin repäisevää suomalaisesta yrittäjyydestä, ja koko seurue repeää nauramaan. Daalia nappaa pakarastani kiinni. "Reenaat sä?" hän kysyy. "Joo, treenaan." vastaan. Puristan kevyesti Daalian pakaraa, ja nainen iskee silmää.

Seuraavat kaksi tuntia kuluvat todella hitaasti. Seurue puhuu kyllästymiseen asti "bisneksistä". Päivä on kuitenkin liian pitkällä, että minun kannattaisi lähteä mihinkään. Ja alku Daalian kanssa meni toella hyvin. Ehkäpä tästä tulee väsytysvoitto?

Daalia kuiskaa jotain kaverinsa korvaan. Vaalea nainen saa vastaukseksi nyökkäyksen. Sitten hän kuiskaa korvaani.

"Mä lähden käymään naistenhuoneessa."

"Okei", vastaan.

...

"Tuutko mukaan?" Daalia kysyy, ja nuolaisee korvaani. Hypähdän.

Lähden seuraamaan naista kuin koiranpentu pehmolelua. Daalia hymyilee minulle, kun pääsemme naisten WC:n kohdalle. "Odota hetki, mä tarkastan tilanteen", hän käskee. Hetken paussi. Daalia kurkkaa ovelta ja kutsuu minut etusormellaan sisään. Kulautan drinkkini tyhjäksi ja siirryn sisään. Daalia lukitsee oven ja nappaa minut saman lähellensä. Suutelemme alkoholintäyteisiä, märkiä suudelmia. Työnnän käteni naisen hameen alle, ja tunnen hänen kostean piirakkansa kutsuvan minua. Daalia repii sepalustani auki, ja löydettyään kaluni, puristelee sitä varmoin ottein, kunnes se jöpöttää hänen napaansa kohti, hieroen naisen valkoista kauluspaitaa rypyille.

Vedän taskustani kondomin ja asetan sen nopeasti kaluni päälle. Daalia nojaa lavuaariin takapuoli pystyssä jalat kutsuvasti erillään. Vain yksi työntö, ja olen sisällä. Nainen puree huultaan, mutta päästää silti äänekkään voihkaisun penetraation hetkellä.

Lavuaari natisee naidessamme. Huohotan housut nilkoissani puristellen naisen punertavia pakaroita. Tumma hame  nousee ja laskuu etumukseni paukausten voimasta. Daalia käskee minua panemaan lujempaa. Ja teen työtä käskettyä.

Ovelta kuuluu pauketta. "Onko siellä joku? Pitäis päästä vessaan!"

"Voiii paska! Pieni hetki!" Daalia voihkaisee. Kiihdytän vielä tahtia. Laukean. Jalkani tärisevät. Työnnän vielä muutaman pitkän vedon. Sitten vetäydyn ulos. Täysi kondomi jää roikkumaan puolikovan peniksen varteen.

Daalia kääntyy ja suutelee minua. "Tuletko sä ulos sieltä!" ääni oven takaa huuta taas. "Perse", murahdan, ja vedän housut ylös. Kortsu jää kalsareihini. Samoin puoliseisokki.

Daalia siistii itsensä nopeasti.  Sitten syöksähdämme ulos vessasta ihmisten ihmetellessä touhujamme. Ovella odottava neiti ei huomaa turpean etumukseni kosketusta ohittaessani hänet. Onneksi.

Loppu yö menee juodessa ja nauraessa. Jossain vaiheessa käyn heittämässä kondomin vessaan. Se putoaa WC-pönttöön. Päätän jättää sen onkimatta sieltä, vaikka alkoholi onkin hidastanut aivojeni toimintaa.

Se tuntuu suurelta onnistumiselta.Päivä 3.

Herään. Katson kelloa. Harkitsen nousemista. Ei onnistu. Päätä särkee. Taas


Päätän viettää kolmannen päivän ihan rauhassa. Yksin. Sängyssä.

Ei enää alkoholia.


+2

1 kommentti: