maanantai 15. kesäkuuta 2015

61: Noora

Aurinko paistaa ja lokit pyörivät iloisesti ympyrää, kun löydän vihdoin sopivan parkkipaikan autolleni. Viikinki loistaa iloisen punaisena horisontissa, kun kiskon tavaroitani takakontista. "Porauslautalla on tunnelmaa", ajattelen, kun väki virtaa laivan sisäänmenokäytävän porteista sisään.

"Onpa surkea huone", totean ääneen, kun avaan hyttini oven. Sen siitä saa, kun varaa reissun liian myöhään. Hytissä on kuitenkin sänky, mikä riittänee omiin tarkoitusperiini erinomaisesti. Puran vaatteeni ja käyn pesemässä työpäivän jäljet pois iholtani. Pikkuveikka heilahtelee iloisesti täynnä toivoa. Voi kunpa pääsisin purkamaan edes osan sen sisältämästä toivosta...

Laiva lähtee satamasta kovaäänisten kolahdusten saattelemana. Vedän alushousut jalkaani ja katson kelloa. Ilta ei ole vielä edes alkanut. Teen aikani kuluksi vähän lihastreeniä: 50 punnerrusta, 60 rutistusta, 40 selkää, kyljet ja laskemattoman määrän askelkyykkyjä. Loppuun kevyttä venyttelyä. Pohkeet ja reidet. Selkä on hiukan jumissa. Heitän jalat pääni yli, ja rullaan edestakaisin, kunnes selästä kuuluu kevyt naksahdus. Huokaan ja nousen ylös.

Vilkaisen kelloa. Bah, vain muutama hassu minuutti on kulunut. Avaan läppärini ja käyn lukemassa sähköpostini. Olen saanut pari viestiä innokkailta lukijoiltani. Toinen kertoo haluavansa tavata minut. Kirjoitan naisille vastineet, ja pukeudun. Aika lähteä tarkastamaan tarjontaa.

Tax Freessa näkyy useita naisryhmiä. Ikäjakauma menee kolmenkympin paremmalle puolelle. Se on huono asia, koska usein tuon ikäluokan naiset ovat varattuja, ja vähemmän innostuneita satunnaiseen läheisyyteen tuntemattoman kanssa. Joukossa on kuitenkin muutamia erittäin otollisen näköisiä yksilöitä, ja onnistunpa saamaan katsekontaktiakin yhden viinihyllyä katselevan naisen kanssa.

Siirryn baariin. Ostan yhden lonkeron, ja lähden tarkastelemaan laivan viihdeantia. Perinteisesti tanssiravintolan baaritiskin läheisyydestä löytyvät parhaat apajat, joten siirryn sinne.

Ilta etenee hitaasti. Lueskelen uutisia kännykästäni, ja imen juomaani hitaasti sisään. Ihmimassat täyttävät ravintolan, ja potentiaalisia kohteita alkaa saapua paikalle. Lopetan selailun, ja etsin sosiaalisen vaihteeni.

Illan aikana kolmen kolmenkymppisen naisen ryhmä käy iloisesti tiskillä tilaamassa lisää juotavaa. Jokaisella kerralla tunnelma on entistä rennompi. Kaksi tummempaa, yksi vaalea nainen. Toinen tummemmista naisista omaa älyttömän pyöreät pakarat, tiukkoihin farkkuihin ahdettuina. Toinen on ihan perustason suomalainen kotiäti. Vaalea nainen on vähän pyylevämpi. Kun parempiakaan kohteita ei tunnu löytyvän, rohkaisen mieleni ja aloitan onkimisen. Mato koukkuun.

"Moi", sanon kaunispakaraiselle naiselle.

Nainen vilkaisee minua. Saan vastaukseksi kylmän "No moi":n. Sitten nainen kääntyy takaisin.

Ylimielinen käytös ärsyttää minua hieman, enkä oikein keksi minkä takia. Päätän hyödyntää projektini aikana oppimaani tekniikkaa. Odotan, että vaalea nainen tulee kohdalle, ja avaan keskustelun uudelleen.

"Moi", sanon vaalealle naiselle. "Moi", hän vastaa. "Mitäs pidät bändistä?" kysyn. "Ihan ok", nainen toteaa ja kääntyy minua kohti. "Ihan järkyttävän huono, tarkoitat?" totean, ja nainen nauraa. "Joo, ei ole ihan mun tyyliänikään!"

"Saara", nainen esittelee itsensä.

"Kristian", totean.

Juttelemme mukavia. Meillä on varsin hauskaa, kun keskutelemme niitä näitä mitä älyttömämmistä asioista. Jossakin vaiheessa toinen tummemmista naisista katoaa paikalta. Hyväpakarainen nainen jää yksin juomaan juomaansa. Hetken kuluttua hän tunkee seuraamme, ja esittelee itsensä. Äkkiä nainen onkin paljon mukavammalla tuulella.

"Hei!" hän laulaa iloisesti. "Teillähän menee täällä kivasti."

Nainen tunkee väliimme. Aivan kuten odotinkin.

"Noora", nainen esittelee itsensä, ojentaen sormensa suuntaani. Alkoholin vaikutus on selvästi nähtävillä.

"Hmmm? Joo, Kristian moi", vastaan tylsistyneen oloisesti. Siirryn heti keskustelemaan uudelleen Saaran kanssa, jolloin itseään selvästi parempana catchinä pitävä Noora menee hämilleen.

"Ööh, tota voinko mä tulla tähän teidän kanssa, kun tuo Marja on hävinnyt jonnekin?" hän kysyy anelevasti. Saara pyörittelee päätään ja nyökkää. "No, tuu vaan", sanon, ja alan taas käyttäytyä omalla, normaalilla tavallani. Noora helpottuu, kun hän ei enää jää kakkoseksi ystävälleen. Nauran sisäisesti naisten keskinäistä arvoasteikkoa.

Olemme jo siirtyneet istuskelemaan ravintolan nojatuoleille, kun Saara tekee äkkiä huomion. "Hei, mihinhän se Marja on oikeesti kadonnut? Se on ollut kadoksissa jo vaikka kuinka pitkään", hän huomioi.

"Se on varmaan pokannut jonkun adoniksen, ja vienyt sen meidän hyttiin", Noora nauraa. Nauran Nooran huomiolle. Nainen katsoo minua hymyillen. Jes.

"P'ärjäättekö te, jos mä menen etsimään sitä? Ettei se tee mitään tyhmää."

"Joo, kyllä me pärjätään", Noora toteaa, ja laskee vasemman kätensä reidelleni. Haaroissani tuntuu voitokas pompahdus. "Mene vaan, mä pidän Kristianille seuraa", nainen jatkaa

Saara ottaa kassinsa ja juotavansa, ja lähtee hypähtelemään ulos tanssiravintolasta. Noora käyttää tilaisuuden heti hyväkseen, ja siirtyy ihokosketukseen kanssani. "Eikai sua haittaa että mä tulen tähän?" hän kysyy. "Ei tietenkään, tule siihen vaan", vastaan, ja teen tilaa.

Keskustelumme jatko soljuu mukavasti. Kiinnitän huomiota siihen, kuinka paljon Noora koskettelee minua kuin huomaamattaan. Hitaasti, en liian nopeasti, alan vastata naisen hellyydenosoituksiin.  Käsi sinne, toinen tänne. Silittelyä, naurua, halailua. Ensimmäinen suudelma antaa odottaa itseään.

"Mä tykkään sun kaljusta. Se on aika sexy", nainen kuiskaa korvaani.

"Kiitti. Mä pidän sun takapuolestasi. Sekin on aika sexy", kiusoittelen.

Noora puristaa minua takapuolesta. "Sun omas on niin ihana kuin miehellä vaan voi olla. Muutenkin olet aika täydellinen pakkaus, noin niinkuin ulkonäöllisesti", hän supisee. Ottaen huomioon miten jäyhä naisen ensireaktio yksinkertaiseen "Moi" -sanaan oli, kommentti on varsin yllättävä.

"Näytän vielä paremmalta ilman vaatteita", kuiskaan, ja otan hörpyn lasistani. Noora punastuu ja naurahtaa.

Hyvä merkki, mutta sama tilanne on ollut ennenkin. Silti kaato on jäänyt vajaaksi. No, yrittänyttä ei laiteta. Yleensä.

Otan aloitteen haltuuni.

"Mulla olisi hytissä viiniä. Uskaltaisitko lähteä kanssani lasilliselle?"

Nooran kasvoille nousee voitokas hymy, jonka hän välittömästi pesee kasvoiltaan.

"Herra, yritättekö te iskeä minua", hän kysyy teatraalisesti.

"Ajattelin vain, että olisi sääli jättää ylimääräiset hammasmukit käyttämättä."

"Kannattaisi yrittää kuitenkin..." Noora toteaa, ja päästää hiuksensa valumaan söpösti silmilleen.

"Katsotaan nyt", sanon ja ojennan naiselle käteni. Lähdemme huojuen kohti pikkuruista hyttiäni.


Hyttiin saavuttuamme Noora istahtaa sängylle, ja vetää saappaansa pois jaloistaan. Hän katselee minua viettelevästi, kuin saalistaan metsästävä naarasleijona.

En ehdi avata viinipulloa, kun Noora jo työntää kielensä huulieni välistä. Hänen sormensa avaavat sepalustani iloisen innokkaasti, naisen vuoroin nauraessa ja huohottaessa vaatteidemme lentäessä ympäri hyttiä.

Sängyllä ei ole varaa kovin erikoisiin akrobaattitemppuihin, mutta otamme siitä silti kaiken mahdollisen irti. Sänky natisee ja Noora huohottaa äänekkäästi meisselini upotessa hänen pakaroidensa väliin, iloisen piukan paukahtelun säestäessä aktiamme. Seksimme on alusta asti päämäärähakuista, kumpikin meistä haluaa vain naida aivonsa pihalle, eikä odota mitään suurempaa.

Se on hyvin vapauttavaa.

Päätämme sessiomme Nooran maatessa vatsallaan sängyllä. Pyörittelen hänen klitoristaan samalla, kun upotan kulliani hänen sisäänsä. Noora käskee minua, pyytäen välillä nopeuttamaan, välillä hidastamaan pelvikseni ja sormieni tahtia. Kun Nooran vartalo vihdoin jännittyy allani, hänen kasvojensa kiristyessä maailman keskittyneisimpään ilmeeseen, tiedän mitä on tulossa. Sormeni hoitavat vielä työnsä loppuun, ja Nooran ulvonta kaikuu käytävällä asti. Vapautan väsyneet sormeni naisesta, ja keskityn omaan nautintooni. Noora voihkii viimeisten työntöjeni voimasta.

Lopulta laukean, itsenikin yllättäen, ulvahtaen äänekkäästi. Pumppaan voitokkaasti miesmaitoni voihkivan naisen piukkaan piirakkaan.

Makaamme päällekkäin hetken. Noora huokaisee, kun kaluni pullahtaa ulos hänen sisältään. Venähtänyt kondomi on pullollaan siemennesteitäni, mutta olen liian väsynyt ottamaan sitä vielä pois. Siirrän kaluani syrjään ja upotan sormeni vielä uudelleen naisen sisään. Noora vinkaisee. Sitten hän aloittaa rytmikkään hengityksen sormieni tahdissa. Pian hän laukeaa uudelleen. Teen naiselle vielä kolmannen orgasmin. Nainen lupaa maksaa "potut pottuina, kunhan saa vetää hetken henkeä". Sitten hän nukahtaa.

Annan naisen nukkua rauhassa märkien läiskien päällä, ja alan kirjoittaa tekstiä yön tapahtumista. Huomaan kesken kirjoituksen, kun Noora masturboi unissaan vieressäni.

Suljen läppärin, ja siirryn lusikkaan naisen viereen. Avustan naisen sormia omillani.

Vihdoin Noora herää, kun patukkani alkaa puskea häntä pois sängyltä. Noora löytää meisselilleni sopivan piilopaikan sormienssa avustuksella, jolloin voimme molemmat maata yhdessä mukavasti vierekkäin.

Yö kuluu hetekalla, vartaloidemme tanssiessa rytmikkäästi yhteen.

+1


5 kommenttia:

 1. Sain ensimmäistä kertaa kahta miestä yhtä aikaa pari viikkoa sitten laivalla. Se oli ihanaa!

  RAKASTAN porauslauttoja! =)))))

  VastaaPoista
 2. Kiva kirjoitus tyyli sinulla ;) Tästä tuli mieleeni elämäni ensimmäinen kerta kun olin laivalla -95 Eräs Norjalainen poika alkoi kiinnostua minusta. Olinhan silloin 15 v Itseäni en pitänyt mitenkään mielenkiintosena, mutta joku asia häntä kiinnosti minussa. Kun toisena kaverina oli silloin mielestäni hemaiseva blondi. Harmikseni opettaja tuli keskeyttämään keskusteluni. Blondi sai sitten hänet. Noh tuskimpa mä olisin uskaltanut mihinkään ryhtyä koska en ollut kenenkään kanssa ollut sillai. Lämmittävä muisto jäi <3

  VastaaPoista
 3. Uskooko joku todella sanaakaan tätä roskaa?

  VastaaPoista