keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

60: Aleksandra

Makaan alasti selälläni valkoisilla lakanoilla, toinen käsi hiestä kostealla otsallani, toinen vieressäni vatsallaan makaavan nuoren naisen punertavalla pakaralla. Naisen selän kaunis kaari nousee ja laskee hänen hengityksensä tahdissa. Hitaasti tasaantuva hengitys saa pienet hikipisarat nousemaan selän pintaan. Pyörittelen sormiani hellästi naisen sileällä iholla. Nainen värähtää kosketuksestani. Tyytyväinen, kehräystä muistuttava hyminä karkaa väsyneen kaunottaren huulilta.

Tarkastelen naisen kauniisti kihartuvia vaaleanruskeita hiuksia. Hiukset eivät ole kovin pitkät, mutta eivät myöskään kovin lyhyet. Naisen ohut niska näkyy kauniisti ihon lämmöstä liimaantuneiden hiusten lomasta.

Aleksandra kääntyy minua kohti ja sanoo jotakin, siirtäen sirot sormensa hiukan vasemmalla nojaavan penikseni päälle. Työnsä tyytyväisenä päättänyt tattini nytkähtää käden kostetuksesta, ja vapauttaa pienen, kiiltävän tipan huipustaan. Aleksandra katselee hymyillen jälkilämmöstä pulleana pönöttävää patukkaani, ja venyttää sormensa päässä olevaa liukastetta, pyörittäen sen sitten hellästi takaisin terskani päähän. Kullini herää hetkeksi, laskien sitten hitaasti takaisin lepoasentoon. Aleksandra suutelee minua rintaan.

"Haluaisit sä jotain juotavaa?" naisellinen ääni tiedustelee.

"Mitä sulla olis?"

"Käviskö Jaffa?" hän kysyy,  puristaen samalla kaluani lujempaa. Mietin, huomaako nainen itse kätensä liikettä.

"Joo, voisin kyllä ottaa."

"Odotas, mä kipaisen hakemassa."

Nuori nainen pomppaa pystyyn gasellin lailla. Pompahtelevin askelin hän hyppelee keittiöön. Katselen naisen alta paljastuvaa kosteaa aluetta, ja ajattelen aikaisempaa sessiotamme.

Seksi oli hidasta, jopa hellää. Muistelen tunnetta, joka välittyi vartalooni, kun nainen ratsasti minulla hitaasti, pitkillä vedoilla. Muistelen naisen onnellisia kasvoja, kun punnersin itseäni hänen sisäänsä, hänen kiinteät pohkeensa olkapäilläni. Muistelen, kuinka sormeni puristuivat hänen pakaroihinsa, kun en enää kyennyt estelemään väkivalloin lävitseni tunkevaa orgasmia. Muistelen, kuinka hän huohotti nautinnosta, ja kuinka hän vaati lisää.

Ajatukseni katkeaa, kun Aleksandra hyppää hajareisin päälleni. Hänen hento karvoituksensa kutittaa ihoani. Hänen ihonsa lämpö tuntuu hyvältä.

"Tässä sulle Jaffaa!" nainen toteaa hihkaisten, ja työntää keltaista nestettä sisältävän lasin käteeni. Nousen sen verran ylös että saan juotua. Sitten Aleksandra ottaa lasini, ja laskee sen pöydälle.

"Oliks sulla kivaa?" hän kysyy pää kenossa, hiukset hieman silmillään.

"Oli. Tosi kivaa", vastaan rehellisesti. Aleksandra puree kynsiään katsellen minua.

"Oliko oikeesti? No kiva, sua ei sit varmaan haittaa, jos otetaan joskus uudelleen?"

"Sopii kyllä."

Vilkaisen kelloa. Huomenna on asiakaspalaveri, ja kello on jo 22:49. Nyt olisi korkea aika lähteä.

"Kiitos juomasta ja -kaikesta-, mutta mun pitää nyt lähteä", totean anteeksipyytelevästi, ja valmistaudun nousemaan sängystä. Aleksandra painaa minut takaisin makuuasentoon, siirtäen sormensa huuliensa eteen hiljaisuuden merkiksi.

"Oletko ihan varma?" hän kysyy.

"Joo, kyllä mun pitäisi lähteä. Mulla on huomenna tärkeä palaveri..."

"Oletko AIVAN varma?" nainen kysyy uudelleen, tällä kertaa pyöritellen sormiaan palleillani. Samalla hän painottaa viestiään hieromalla etumustaan minua vasten.

"Kyllä mun oikeasti pitäisi lähteä," mumisen. Tunnen penikseni turpoavan naisen alla. Aleksandra katselee minua seksikkäästi silmiin, pieni lapsenomainen hymy kasvoillaan. Hymy laajenee samaan tahtiin turpoavan kaluni kanssa. Nainen on selvästi tyytyväinen itseensä.

"Okei, puhuit mut ympäri. Että te naiset osaatte olla vakuuttavia!" huudahdan antautuvasti.

Aleksandra kikattaa ääneen, kun käännän hänet selälleen sängylle.

Nauru päättyy ja muuttuu huokailuksi, kun sormeni siirtyvät hänen libidolleen.

Kaunottaren silkkinen nänni turpoaa huulieni välissä.

Huomisesta tulee rankka päivä.

+1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti