maanantai 8. kesäkuuta 2015

59: Amanda

Varttia yli neljä kännykkäni ilmoittaa saapuneesta sähköpostista: "Moikka! Sä olet päättänyt jatkaa sun blogias! Tosi kiva! Jos satut tulemaan joskus tänne Espoon suuntaan, niin laita viestiä. Mä olen vielä antanut sulle sitä lupaamaani kaatoa... ;) Terv. Amanda"

Pohdiskelen hetken aikataulua mielessäni. Viimeksi juttelimme Amandan kanssa noin vuosi takaperin, ja vaikka tapaamissuunnitelmamme olivat jo pitkällä, emme ehtineet toteuttaa suunnitelmiamme. Tämä taas johtui ihan omasta, spontaanista yllätysparisuhteestani.

Avaan auton oven ja istahdan hetkeksi penkille. Paikka olisi sopiva, mutta entä aikataulu?

Ei hitto. Mitä minä edes mietin tällaista...

"Terve! Satutko olemaan nyt kotona? Mä olen parhaillaan täällä Espoossa, että jos kiinnostusta on, tulen haukkana paikalle! -Kristian"

30 sekunnin tauko.

Ding.

"Ai NYT vai?! Ööö... Joo, tottakai! Mä olen vartin päästä kotona. Soita ovikelloa, niin päästän sut sisään! T: Amanda"

Oho. Tulipa vastaus nopeasti. Minua naurattaa. Tästähän tulee hyvä päivä.


"Ringggg!", ovikello huutaa. Kestääpä pitkään. Hetken ajan oletan jo saapuneeni väärän talon pihaan. Ei, oikea sukunimi näyttäisi olevan nimilapussa.

Äkkiä hento,rapiseva ääni katkaisee ajatukseni "...Joo?"

"Moi, Kristian tässä. Päästätkö sisään?"

"Oi, anteeks, mä tulin just kotiin! Tuu sisään vaan!"

Talossa ei ole hissiä. Ainakin päivän liikunta tulee suoritettua. Viidennessä kerroksessa, hymyilevä, tulenpunaisilla hiuksilla koristeltu nainen odottaakin hymyillen. Hänen piukat, siniset farkkunsa hyväilevät kauniisti kehittyneitä sääriä.

Amanda ottaa heti aloituksen omiin käsiinsä, ja halaa minua voimalla.

"Kiva kun tulit! Mennään sisään", hän toteaa, lähes puskien minut pois käytävältä.

Pienen kaksion eteisessä naisen kissa tulee tervehtimään minua. Silitän sitä, ja se vastaa kosketukseeni iloisesti kehräten. "Toivottavasti saan omistajasikin kehräämään yhtä helposti", mietin äänettömästi.

"Miuku! Nyt pois siitä!" Amanda käskee. "Sori, se on aina jaloissa."

"Ei minua haittaa", vastaan.

Olohuoneessa on runsaasti tavaroita, jotka kertovat siitä, että asunnossa asuu joku muukin.

"Miehesi tavaroita?" kysyn huolettomasti. En enää ylläty tällaisesta.

"Poikaystävän. Haittaako sua?"

"Ei yhtään."

"Hyvä!" Amanda hihkaisee.

Amanda ohjaa minut sängylle ja istahtaa viereeni.

"Mä aattelin että mä annan sulle nyt ekalla kerralla ihan vaan suikkarin. Käykö?"

Naurahdan. "No tietysti."

"Kortsulla?"

"Tottakai."

Nainen näyttää huojentuneelta.

"Kiva! Mä haluan auttaa sua tässä sun projektissa, mut mä olen vähän pehmo..." nainen huokaisee.

Suutelemme hitaasti toisiamme. Amanda sulkee silmänsä ja pyörittelee kieltänsä omaani vasten. Hänen hengityksensä kiihtyy samalla, kun hänen vartalonsa rentoutuu.

Amanda istuu hajareisin päälleni, ja vetää kasvojani huuliaan vasten. Hänen kasvonsa punertuvat söpösti, kun suutelen hänen kaulaansa. Jöpötykseni työntyy naisen farkkukangasta vasten, kun puristan hänen pyöreitä pakaroitaan tiukemmin itseäni vasten.

"Aaah! Hei, mee makaamaan, niin mä teen sulle hyvän olon..." nainen huokaisee työntäessään minut kauemmaksi.

Siirryn makaamaan sängylle ja Amanda seuraa perässäni. Hän kiipeää kuin kissa päälleni, ja alkaa avata sepalustani. "Täällähän ollaankin jo hereillä", Amanda naurahtaa päästäessään kaluni vapauteen.

"Aikalailla", vastaan.

Amanda heittää housuni alas sängyltä. Riisun ylävartaloni. Pian makaankin alasti täysissä pukeissa olevan naisen kanssa sängyllä. Hän kiipeää ylemmäksi, suutelee minua. Tunnen hänen sormiensa hierovan liikkeen varrellani.

"Sulla on hyvä body", nainen kuiskaa, puristaen samalla minua lujempaa. Ähkäisen. Punahiuksinen demonitar naurahtaa, ja puristaa lujempaa.

Amanda konttaa yöpöydälleen, ja ottaa sieltä kondomin esiin. Hän katsoo minua silmiin repäistessään sen auki, ja sujauttaessaan sen huuliensa väliin. Hän puristaa kaluni juurta, ja asettaa kondomin paikalleen. Tunnen naisen suun lämmön valtaavan penikseni, kun nainen imaisee ensimmäisen kerran.

Amanda hallitsee kaikki kikat, mitä suuseksissä vain onkin. Kiemurtelen nautinnosta, kun naurava, punatukkainen ihanuus lutkuttaa miehuuttani edestakaisin huuliensa välissä. En ole kovin rentoutunut, olen kiimasta kankea.

Naisen palveluintous herättää minussakin antamisen halun.

"Ota farkut pois, niin mä voin vaikka hieroa sun peppua", tokaisen, toivoen samalla huulien pikaista palaamista tatilleni.

Amanda nousee ylös ja vetää housut nilkkoihinsa. "Miten mä tuun tähän?", hän kysyy.

Ohjaan naisen istumaan 69 -asentoon päälleni. Huokaisen äänekkäästi, kun nainen palaa takaisin kaluni pariin. Naisen ihanat, sileät pakarat makaavat odottavasti kasvojeni edessä. Hieron niitä asiantuntevasti, ja kuulen naisen huokailevan sormieni vallassa. Naisen valkoiset pikkuhousut peittävät huulet. Se ärsyttää minua.

Ilkeämieliset ajatukset täyttävät pääni, ja sormeni ohjatuvat yhä uudelleen herkille alueille. Amanda huokaisee lujemmin, mutta ei estele.

"Eikö sun pitänyt hieroa vaan sitä peppua?"

Vastaan työntämällä sormeni pikkuhousujen kankaan ohi. Hieroen huulia kevyesti, sitten lujempaa, ja taas kevyemmin,

Amandan keskittyy täysin tunteeseen. Sormeni kostuvat naisen sisällä. Se kiihottaa minua. Amanda unohtaa penikseni lähes kokonaan, keskittyessään jalkojensa välistä välittyviin tunteisiin.

Äkkiä nainen heittää hiuksensa taaksepäin ja katsoo minuun.

"Noni! Nyt sä sen teit!"

Katson häntä kysyvästi, heilutellen samalla penistäni kuin koiran häntää.

"Mä olen ihan kuumana. Se 'pelkästä suikkarista'", hän huudahtaa hiukan loukkaantuneen näköisenä.

"Nyt sun on sitten pakko panna mua", Amanda käskee.

Onnittelen itseäni hyvin suoritetusta työstä.


Amanda riisuu itsensä, paljastaen pyöreät rintansa. Ihailen hänen muotojaan, kun nainen keskittyy asettelemaan minua sisälleen. amandan suustaa pääsee pieni inahdus, kun penikseni uppoaa hänen sisäänsä.

Hetken hiljaisuus. Sitten Amanda laskeutuu suutelemaan minua. Hän alkaa hieroa itseään minua vasten. Kielemme pyörivät toistensa ympärillä. Tunnen kostean lämmön etumukseni tienoilla. Hengitykseni kiihtyy, kun Amanda nousee ylös ja aloittaa armottoman ratsastamisen. Turvonnut lihani sykkii pulsarin lailla ihanan naisen käsittelyssä. Nautin täysin rinnoin.

"Aaah... Ihanaa.... Tää on ihanaa!" Amanda huutaa. "Sulla on ihana patukka!"

"Tai sitten sinä olet vain puutteessa..." totean hymyillen.

Käännän naisen ympäri ja painan häntä kuin öljypumpun lailla. Amandan kädet puristavat vuoroin selkääni, vuoroin pakaroitani. Nainen katsoo minua silmiin onnellinen hymy kasvoillaan. Vastaan kostealla suudelmalla ja parilla pitkällä vedolla. Amandan huokailee ja ulisee rytmissäni.

"Mä tuun sun taakse", käsken vetäydyttyäni ulos naisen piukasta piirakasta. Ihailen sen kiiltelevää pintaa, kun Amanda tekee työtä käskettyä. Tartun tiukasti hänen kiinteiden pakaroidensa pintaan ja seuraan, kuinka hän sulkee silmänsä ja puree huultaan kaluni upotessa hitaasti hänen sisäänsä. Hänen kiiltelevät pakaransa värähtelevät lihani paukuttaessa hänen omaansa.

Katselen ihaillen, kuinka hänen vaaleat pakaransa punertuvat hiukan paukutuksen tahdissa. Amanda pyörittelee klitoristaan sormillaan, ja toistelee keskittyneenä' "Juuri noin... Juuri noin...".

"Ei vittu mä tuuuuuun!" Amanda huutaa äkkiä, kaartaen selkänsä kissamaisesti kaarelle. Pumppaan samassa tahdissa naisen vartalon värähdellessä käsissäni. Amanda puristelee sängyn lakanoita suu auki huohottaen, yrittäen työntää minua kauemmaksi. Jatkan kuitenkin samalla tahdilla.

"Ei taaaaaaaassss... OOOOOOooooOOhhh!!!!"

Ulvonta kuuluu taatusti naapuriin asti. Amandan selkä on pienistä hikipisaroista kosteana.

Painan hänet alas, ja pyörittelen itseäni hänen sisällään. Amanda voihkii ja huohottaa, hänen hiustensa liimaantuessa hänen kasvoillensa. Naisen silmät ovat suljettuina. Hän on hurmiosta heikkona.

Kostean lihan lätsähtelevä pauke täyttää makuuhuoneen. Nautin naisen ihon tuoksusta, ja niistä kaikista ihanista kosteista tunteista, joita se välittää minulle.

Amanda nojaa sänkyä vasten varpaat lattialla, minun työskennellessäni hänen jalkojensa välissä. Seksinesteet valuvat naisen sääriä pitkin, kiillottaen hänen vaalea ihoaan seksikkäästi. Pallini paukahtelevat kosteina edestakaisin pitkin vedoin.

"Mä olen ihan loppu.... Tuu vaan heti kun pystyt... Paikat on jo aika hellinä...", Amanda huohottaa.

Nalli on tänään tiukassa. Suutelen Amandan selkää, ja tartun tiukemmin hänen pakaroihinsa. Puren hampaitani yhteen ja kesityn laukeamiseen. Amanda ulvoo nakuttavassa tahdissani. Hänen kauniit säärensä seisovat jännittyneinä, lihan värähdellessä kauniisti etumukseni liikkeen vaikutuksesta. Vihdoin tunnen terskani pinnan herkistyvän. Turpoan hänen sisällään. Vetäydyn nopeasti ulos. Amanda inahtaa ja vilkaisee minuun. Sitten hänen silmänsä kiinnittyvät laukeavaan penikseeni, ja sen rytmikkääseen pumppaukseen. Amanda naurahtelee, kun miesmaitoni räjähtelee hänen selälleen ja pakaroilleen.

Hieron tyytyväistä, turvonnutta kaluani Amandan pakaroihin, huohottaen tyytyväisenä kuin juuri ruokittu kolli. Amanda haparoiva käsi etsiytyy varrelleni, silitellen sitä kevyesti.

"Siinä on sulle vähän kirjoitettavaa..." Amanda huohottaa.

"Oliko sulla kivaa?" kysyn.

"Ihan huippua." hän nauraa, poski patjalla.

Siirryn makaamaan naisen viereen. Hän tulee kylkeeni, ja nostaa vasemman jalkansa omani päälle. Hänen polvensa tökkää hitaasti laskevaa pikkuveikkaani. Tunnen oman orgasmini tuloksen hänen selässään, kun vedän hänen värisevää vartaloaan lähemmäksi omaani.

Makaamme hetken ihan hiljaa.


+1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti