tiistai 2. kesäkuuta 2015

58: Elena

Kesäinen aurinko lämmittää mukavasti kasvoja, kun istun Hämeenlinnalaisen pubin terassilla. Katselen ohi kulkevia naisia pitkästä aikaa metsästäjän elkein. Olisiko seuraava kaatoni vaalea, tumma vai ehkä jotain muuta? Tänään mieleni tekee nuorta lihaa. Nuorta, tiukkaa lihaa, ilman turhia, typeriä estoja. Nuoruuden kiimaa. Sihisevän kuumaa kiimaa.

Lauantai -illan edetessä juhlivia ihmisiä alkaa kerääntyä yhä enemmän terassille ja baariin sisälle. Tutkiskelen baarin tarjontaa. Hetken kuluttua siirryn sisälle, baaritiskin luo nuokkumaan. 

Kuten enemmän baareissa seuraa hakevat ihmiset tietävät, seksiä ei saa parhaiten tanssilattialta. Helppoa seksiä kaipaavat ihmiset ovat yleensä yksin baaritiskillä, juoden omassa rauhassaan drinkkiään. Vinkkinä myös naisille: panokunnossa oleva seura löytyy siis baaritiskiltä, ei vahvassa kännissä huojumasta tanssilattialla. Jos seuranne ei ole oikein ollut menokunnossa, tässä syy.

Kolmannen lonkeron kohdalla silmäni skannaavat maisemia. Tiskin toisella puolella on muutaman kolmekymppisen naisen porukka. Tänään itseni ikäinen nainen ei oikein maistuisi. Haluan nuoruuden tarmoa. Vasemmalla puolellani kaksi miestä ja kolme naista nauravat rehvakkaasti. Koulut ovat päättyneet, ja lukiolaiset ovat vauhdissa. Oikealla puolellani on neljän nuoren naisen kikattava ryhmä. Vilkaisen hymyillen yhtä heistä, lyhyehkössä valkotäpläisessä hameessa heilahtelevaa urheilullisen näköistä blondia. Kauniisti meikatut kasvot vilkaisevat minua, ja hymyilevät takaisin.

Kohde lukittu.

Vaihdan muutaman sanan naisen kanssa. Hän kääntyy minua kohti, ja mansikkainen tuoksu täyttää sieraimeni. Esittelemme toisemme. Nainen kertoo nimekseen Elena. Juttu etenee hienosti.

Keskustelumme katkaistaan ikävästi, kun yksi naisista nykäisee Elenan ranteesta luokseen, vilkaisten minua samalla murhaavasti. "Anteeks, anteeks...Oota hetki.", Elena tokaisee. Toinen nainen supisee jotain tomerasti Elenan korvaan. Elena nyökkäilee ja vastaa jotain vähintään yhtä tomerasti naiselle.

Käännyn takaisin lonkeroni luo, ja vilkaisen toiselle puolelle tiskiä. Naisten porukka on jo täydessä vedossa, yksi heistä tiputtaa lasinsa kovaäänisesti lattialle. "Perse!", yksi heistä tilittää. Koko porukka kyykkää lattialle ja alkavat keräillä sirpaleita, kunnes tarjoilija tulee paikalle pysäyttämään leidien touhut. Naureskelen itsekseni, kunnes korvaani tulee lämmin, alkoholihöyryinen tuulahdus.

"Lähetäänkö vittuun täältä?" ääni kysäisee.

Käännyn ääntä kohti, ja huomaan vaalean 19 -kesäisen lukiolaistytön katsovat minua kysyvästi silmiin, siiderilasi kädessään.

"Lähdetään vaan."

Nainen nappaa laukkunsa ja lähtee kanssani raikkaaseen ulkoilmaan, katsomatta taakseen. Ilmeisesti keskustelu kavereiden kanssa meni niin sanotusti ketuiksi.


"Hrrr! Onpa täällä kylmä!", Elena huokaisee, ja tulee tiukasti minua vasten. Hänen kasvonsa lähenevät omiani, huulien siirtyessä hitaasti kiinni toisiinsa.

Nainen vetää itsensä tiukasti minua vasten, pyörittäen kieltänsä omaani vasten. Tunnen sykkeen jalkovälissäni. Elena työntää kätensä pakaroilleni, ja puristaa niitä sormillaan. Puristan hänen pakaroitaan kuin vastakaikuna naisen käsien liikkeeseen.

Elena huokaisee syvään. "Haluaisitko lähteä mun hotellihuoneeseeni?" kysyn.

"Onko siellä parivuode?"

"On."

"Mennään. Pääset pukille!" Elena nauraa. Minun naamalleni nousee typerän näköinen hymy. Tai näin ainakin uskon.


Noin kolme minuuttia hotellihuoneeseen pääsymme jälkeen olemme molemmat alasti sängyn valkoisilla lakanoilla. Puristelen naisen timmiä kermanväristä vartaloa, ja läpsyttelen kevyesti hänen ihanan piukeita pakaroitaan. Kivikova työkaluni hinkkaa naisen vartaloa huuliemme imiessä kiimaa toistemme iholta. Sormeni kutittelevat naisen kosteaa jalkoväliä, upoten hetkittäin naisen piukkaan, mehukkaaseen lihaan.

Ennen kuin ehdin kissaa sanoa, on Elena siepannut minut suuhunsa. Mietin sekunnin sadasosan ajan kieltoa, mutta naisen aloittaessa terskani imemisen kaikki järkevät ajatuksen katoavat päästäni. Pystyn ainoastaan ajattelemaan, kuinka ihanalta naisen huulet ja kieli tuntuvat kaluni ympärillä. Viime kerrasta on niin kovin paljon aikaa.

"Ihanaa kullia. Sä maistut tosi puhtaalta", Elena katkaisee ajatukseni. "Tuttu kommentti.", vastaan ja isken silmää.

Elenan huulien ja kaluni väliin jää venyvä, kiiltelevä sylki ja esispermavana, kun vetäydyn hänestä irti. Nainen naurahtaa kun kippaan hänet selälleen, upotan huuleni hänen kiimasta kiiltelevään herkkuunsa. Elena ulisee ja ulvoo, kun tutkiskelen naisen nappuloita. Pieni tatuointi kiinnittää huomioni, naisen jalkojen sätkiessä hervottomina korvieni vieressä.

"Tuo, tuo, tuu tänne!", Elena huohottaa, ja vetää minut luokseen. Elena puree huultaan, kun kiiltelevä kaluni uppoaa hänen sisäänsä. "Ei vittu tuntuu hyvältä!", hän ulvoo.

Elenan naiminen tuntuu upealta. Hän on koko vartalollaan mukana, ja hänen kasvoistaan näkee, ettei hän ajattele mitään muuta kuin parhaillaan käynnissä olevaa nautintoaan. Tunnen kosteuden leviävän pallejani pitkin kohti jalkojani. Elena on kuin kiimainen poreamme. Lakana tarttuu ihollemme, kiimanesteidemme toimiessa luonnomukaisena liimana.

Elena kääntää minut selälleni ja ratsastaa päälläni. Jonkin ajan kuluttua käännän hänet kyljelleen, ja työnnän itseni hänen sisäänsä, yhä uudelleen. Elenaa naurattaa, ja hän tulee jälleen päälleni, piiskaten itseään etumustani vasten silmät kiinni onnellinen hymy kasvoillaan.

Käännän Elenan vastalleen ja painaudun hänen sisälleen. Elena ulvahtaa, ja asettaa oikean kätensä niskani taakse.  Painaudun vartalollani häntä vasten yhä tiukemmin, ja mitä tiukemmin nytkähtelen häntä vasten, sitä syvemmältä hänen äänensä tuntuvat tulevan. Välillä minusta tuntuu kuin panisin tiikeriä. Pahuksen pantavalla vartalolla varustettua tiikeriä.

Tunnen palllieni paukahtelun naisen ihoa vasten, kun vartalomme hakkaavat yhteen. Elena puristaa jalkojaan yhteen ja tunnen hänen lihastensa puristuvan kaluani vasten. Naisen vartalon imevä vaikutus saa minut laukeamispisteeseen.

"Mä olen tulossa..." kuiskaan allani makaavaan vaaleaverikön kiiltelevän korvan juureen.

"Ha-haluutko, että mä teen jotain?" Elena kysyy, huokaillen samalla työntöjeni tahdissa.

Vastaan äänettä, ja Elena ymmärtää toiveeni heti. Istahdan sängyn päätyä vasten, Elenan ryömiessä kissamaisesti, ilkeämielinen hymy kasvoillaan,  kohti kattoa sojottavaa miehuuttani. Hän tarraa nopeasti sen varteen kiinni, ja sujauttaa sykkivän terskani muitta mutkitta suuhunsa. Hänen kätensä pumppaavat kaluni vartta edestakaisin. En näe, mitä hänen suussaan tapahtuu, mutta taivaalliset tuntemukset välittävät tiedon aivoihini. Irvistän, ja huokaisen äänekkäästi, kun orgasmi ravistelee vartaloani. Elena säpsähtää ensimmäistä siemensyöksyäni, sen ruiskahtaessa paineella hänen suuhunsa. Nainen sulkee silmänsä ja painaa penikseni poskeaan vasten. Kaluni jatkaa onnellista nytkähtelyään, lennättäen miesmaitoani ympäri Elenan nauravia kasvoja.

"Anteeksi, mä tulin sun tukalle!" anelen vartaloni rauhoittuessa äskeisestä koitoksesta.

"Ei se mitään", Elena nauraa antaen kevyitä suudelmia limaisen penikseni päähän, "mutta toivotaan että täällä on hyvät shampoot. Yleensä tämä tavara ei ihan hevillä irtoa. Mun poikaystäväni tuli joskus suoraan mun tukalle, sitä spermaa löytyi sieltä vielä seuraavalla viikollakin...."

"Sori silti", totean.

"Saat kyllä tulla pesemään mua, kun itse sotkun teitkin", nainen toteaa, ja antaa vielä viimeisen, tiukan suudelman penikselleni.

Se tuntuu sähköiseltä.


Suihkuinen pesusessio muuttuu pian uudeksi sotkuhetkeksi. Se on vähintään yhtä kivaa kuin sängyssä kokemamme hetki. Jessus, että teki hyvää.

+1

4 kommenttia:

 1. Hämeenlinnna rules! Sain elämäni seksikokemuksen sikäläisessä yksiössä vuonna 2010. Mua ei ole ikinä pantu kuten silloin...

  Oli myös elämäni ainoa ryhmäseksikokemus. Ehkä vielä joku kaunis päivä... =D

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kun kirjoitat taas!

  VastaaPoista
 3. Uusi lukija heiluttaa täällä! Jos joskus tarvitset apua projektissa niin täällä olisi yksi kostea pillu ihan sua varten! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pistetään korvan taakse! :)

   Tervetuloa lukupiiriin!

   - Kristian

   Poista