tiistai 18. marraskuuta 2014

Joulunaika ja minä

Tässä, viimeisiä iltoja Tukholman toimipisteessä istuskellessani, minulla on ollut mukavasti aikaa mietiskellä menneitä tapahtumia. Mistä lähdin liikenteeseen, mitä kaikkea on tullut tehtyä, kenen kanssa ja sen sellaista.

Osa tapaamistani naisista aiheuttaa edelleen mukavia, lämpimiä tunteita, vaikka yhteisestä hetkestämme olisinki jo enemmän aikaa. Toisinaan ihmisen hymy, tuoksu tai persoona jää todella vahvana mieleen, ja sitä muistelee ilolla vielä kuukausien tai vuosien päästäkin.

Eräs henkilö lähetti minulle kysymyksen sähköpostiin. Onko "uudelleen lämmitellyistä suhteista" saanut enää ensimmäisen kerran vertaista nautintoa, hän tiedusteli. Vastasin että ei pelkästään yhtä hyviä, vaan vielä parempia kokemuksia olen saanut naisilta, joiden kanssa olen leikkinyt enemmän kuin yhden kerran. Alun jännitys on silloin poissa, kun molemmat tietävät jo suurimmaksi osaksi mitä on tulossa, eikä huonoja yllätyksiä enää tule.

Miten sitten olen päätynyt uudelleen samojen naisten kanssa petipuuhiin, vaikka tarkoituksena on ollut tehdä se vain kerran? Toisinaan olen itse ehdottanut uusintaa, toisinaan naiset ovat itse pyytäneet minua käymään. Jotenkin se vain on helpompaa, kun kerran on jo hikoiltu yhdessä. Tiedättehän?

Onpa kerran käynyt niinkin, että olen tehnyt 100 kilometrin autolenkin ihan vain siksi, että sain riittävän innostavan kuvan sähköpostiini. Kuukausi sitten olin laivalla kokouksessa. Lähetin eräälle blogista tutulle naiselle viestiä, ja hän tuli Turusta mukaan reissuun. Vietimme todella kostean yön hytin lakanoiden välissä, vaikka viime kerrasta oli jo yli vuosi aikaa. Liha ei unohda, ja siksi seksi maistuu namilta vielä vuosienkin jälkeen.

Yleensä toistot parantavat seksin makua entisestään.

Toivottavasti teillä lukijoillani ovat pikkujoulut sujuneet mukavasti, ja jännittäviä hetkiä on riittänyt nautinnoksi asti. Kiitokset myös tonttukuvista, ne lämmittävät mieltä kivasti! Pian olen taas pysyvästi Suomen maaperällä ja kuka tietää, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Olenhan edelleen paria vuotta vaille 35, eli kuntoa riittää vielä pitkälle tulevaisuuteen!

- Kristian

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti