keskiviikko 12. marraskuuta 2014

56: Ida, Olivia ja Rita

Minulla on ollut kohtuullisen vauhdikas jakso täällä Ruotsinmaalla. Puolentoista viikon aikana olen tavannut kolme eri naista. Kerron teille vähän kuulumisia. Kirjoitukset ovat vähän lyhyempiä, koska valmistelen parhaillaan paluuta takaisin Suomen puolelle, ja se vie aikaa bloggaamiselta.


Ensimmäiseksi huippukokemukseni. Ida, ihana 37 -vuotias yksinhuoltajaäiti ihanine pyöreine rintoineen sai minut hurmioitumaan. Tapaamisemme hänen asunnossaan siirtyi useaan kertaan, koska hänen tyttärensä hoitoon saaminen osoittautui odotettua vaikeammaksi. Odottaminen kuitenkin kannatti.

En ole ikinä lauennut yhtä kriittisessä pisteessä. Nainen nimittäin laukesi täsmälleen samalla hetkellä kanssani. Olkoonkin, että kyse oli suuseksistä, mutta 69 -asennossa, jossa yleensä laukeaminen on vaivalloista molemmille osapuolille. Näin tähtiä, kun molemmat puristautuivat toistensa huulia vasten, räjähtäen täsmälleen samalla hetkellä toistemme hyväilyyn. Se oli ekstaattinen kokemus.


Olivia n. 25 -vuotias vaaleaverikkö, oli pikainen hoito erään hotellin WC:ssä, muiden juhliessa yökerhossa. Pyöreämuotoisen naisen naimisesta jäi mieleen lähinnä hetki, kun pamautin takapuoleni pyyhetelineen koukkuun. Se teki muuten nannaa, ja siitä jäikin mukava rantu kankkuun...


Ritasta on hieman enemmän kerrottavaa. Tumma, pienirintainen, kolmekymppinen fitness-ohjaaja on kuin aropupu! Olemme harrastaneet seksiä hänen kanssaan jo kolmesti ja jäin kaipaamaan lisää. Ensimmäinen kerta oli todella surkea. Runsaan alkoholin nauttimisen takia ei meinannut ottaa eteen lainkaan, ja Rita oli aivan kiimassa! Nainen otti asian kuitenkin huumorilla, ja siitä palkinnoksi nuolin naisen ajeltua alapäätä melkein 45 minuuttia. Neidillä oli kovin punaiset posket lopeteltuani hommat.

Toinen tapaamisemme tapahtui Ritan pihalla olevassa paljussa. Rita rentoutui vähän liikaakin. Voin vain ajatella, mitä hänen naapurinsa ajattelivat ammeessa tapahtuvasta kirnuamisesta. Hauska yksityiskohta: Spermavana vedessä on vielä ärsyttävämpi elementti, kuin märkä läiskä lakanalla...

Kolmannella kerralla teimmekin jo melkein kaiken mitä mies ja nainen vain voivat yhdessä tehdä. Rita suostui jopa peppuseksiin, vaikka kokeilu jäikin lyhyeksi. Aamulla olin todella väsynyt. Väsynyt mutta onnellinen.


Miten teillä, rakkaat lukijani, ovat viimeiset kuukaudet sujuneet? Toivottavasti kirjoitukseni vielä kiinnostavat, vaikka kirjoitusten muoto ja määrä onkin muuttunut jonkin verran. Pyrin tekemään enemmän  muistiin jääneistä kokemuksistani vielä pidempiäkin tarinoita, mutta perusrytkykset saavat jatkossa jäädä muutaman lauseen kertomuksiksi.

Kosteita hetkiä sinne meren toiselle puolellekin. Ajatelkaa lämpimiä ajatuksia, sillä joulu on tulossa!+3

5 kommenttia:

 1. Hienoa että olet saanut täyttää neitien toiveita sielläkin suunnalla! :)

  Elän kuitenkin toivossa että tulet vielä joskus minuakin "pöllyttämään"... Kuvastasi jäi himo! ;)

  VastaaPoista
 2. Kyllä sun pitäisi kerätä se sata täyteen. Oot kuitenkin NIIIIN lähellä!

  VastaaPoista
 3. Lisäälisäälisää! =P

  VastaaPoista
 4. Kristian! Nyt vedät tän homman loppuun!

  Sun blogisi on ainoa eroottinen blogi jonka ansiosta mun pikkuhousuni ovat kostuneet. Siis niin paljon, että mun on täytynyt "räjäyttää" itseni.

  Mun alapääni kaipaa kostuketta. HOMMIIN SIITÄ!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AI. :) Tulen piakkoin takaisin Suomeen. Ehkäpä, ehkäpä...

   Poista