tiistai 4. marraskuuta 2014

55: Camilla

Mitä pidempään olen asunut Ruotsissa, sitä enemmän näen eroja paikallisten ja suomalaisten tavoissa pariutua. Siinä missä Suomessa voi mennä hyvinkin pitkään ennen kuin parisuhdetta metsästävät yksinäiset sielut koettavat onneaan sängyn puolella, niin täällä viikinkien maassa asiat ovat toisin. Jokainen nainen on halunnut kanssani sänkyyn - jos ei nyt ensimmäisillä  - niin sitten viimeistään toisilla treffeillä.

Ja mikä minä olen tarjouksista kieltäytymään. Sehän olisi suorastaan hölmöä!

Tapasin Camillan Tukholmalaisessa yökerhossa. Aivan kuten Suomessakin, Ruotsissakin "ulkomaalaisuus" viehättää useita naisia välittömästi. Huomattuaan että en ole natiivi, Camilla innostui heti kertomaan minulle paikallisista nähtävyyksistä ja tapahtumista. Viehätyin vaaleaverikön paksuun palmikoituun tukkaan ja viehättävään hymyyn. 24-vuotias nainen opiskeli paikallisessa yliopistossa, ja paikka jossa juhlimme oli herkullisen vartalon omaavan naisen suosikkipaikka.

Ensimmäinen tapaamisemme menikin keskustellessa ja nauraessa. Lopulta kävimme paikallisessa Hesburgerin korvikkeessa aamuruualla. Aamuyöllä sovimme uudesta tapaamisesta, ja Camilla sanoi lähettävänsä minulle piakkoin sähköpostia.

Kaksi päivää myöhemmin sähköpostissani oli hymiöitä täynnä oleva viesti: "Moi! Vieläkö muistat mut? :) Mä olen se vaalea tyttö sieltä yökerhosta... Mä olen ihan yksin mun kämpillä, että jos haluat tulla viettämään aikaa mun kanssa, tuu tänne! Keksitään yhdessä jotain tekemistä! ;) -Camilla".

Vastasin nopeasti viestiin. Ilman muuta tulisin.

Camillan peppu pyörähteli herkullisesti hänen esitellessään tukholmalaisen kolmionsa nurkkia. Olen aikaisemminkin naureskellut Ikean määrää nuorten naisten kodeissa, mutta täällä se oli jotain aivan holtitonta: lähes joka toinen huonekalu oli liikkeestä.

Nainen kaatoi meille siideriä laseihin, ja joimme niitä katsellen samalla TV:stä ruotsalaista perushömppää. Camilla kysyi minulta, olenko aikeissa asua pitkäänkin Ruotsissa. Vastasin rehellisesti-"En tiedä vielä".


Illan pimetessä Camillan kädet eksyivät yhä useammin säärieni seudulle, kunnes pikkuhiljaa ne etsiytyivät, kuin huomaamattomasti, nivusilleni. Omatkin käteni kulkivat pitkin naisen vaaleaa ihoa, tunkeutuen välillä valkoisen bleiserin alle. Housuissani sykähti, kun Camilla painoi huulensa huuliani vasten, puristaen samalla kevyesti haarojani. Taas mennään, ajattelin.

Camillan hiukset tarrautuivat tyynyyn, hänen voihkiessaan jokaisen vyötäröni liikeen mukana. Naisen vagina tuntui ihanalta, sen silkkinen pinta puristui juuri sopivasti turvonneen kaluni suoneskasta vartta vasten. Nainen puristi itseään minua vasten niin lujasti, että välillä oli vaikea saada liikettä aikaiseksi, mutta mikä siinä, nainen oli selkeästi taivaassa, kullin tarpeessa.

Kostea lätinä muuttui pikkuhiljaa märäksi loiskahteluksi, Camillan kiihottuessa ja ulvoessa korvaani yhä lujempaa. Vetäydyin välillä kauemmaksi, koska ääni alkoi käydä jo turhan voimakkaaksi, ja kuulovaurio tuntui olevan jo lähellä.

Nousin polvilleni, Camilan vääntäytyessä seksikkääseen siltaan. Hänen kaunis vatsansa ja pieni napansa kiinnitti huomioini. Puristin naisen vyötärööä tiukasti, kuin peläten tämän herkun karkaavaan, jos irrotan otteeni. Äkkiä huomaan keskittyneeni aivan liikaa, ja tunnen kaluni turpoavan kohti orgasmia. Vetäydyn nopeasti ulos, Camillan huohottaessa "Va-vad?". Vedän kondomin pois kullini päältä, ja keskityn. Annan kaluni purskauttaa miesmaitoni naisen upealle vatsalle, mutta estän lopullisen jatkuvan orgasmin saapumisen. Camilla yrittää siepata minut suuhunsa, mutta kieltäydyn  naisen tarjoamasta palvelusta ystävällisesti. Muutaman purskahdus, ja miellyttävä tunne valtaa vartaloni.

Se onnistui. Kalu on edelleen kovana. Isken Camillalle silmää, ja sieppaan housujeni taskusta uuden kondomin. Kaunotar hihittää ja pyörittelee nesteitäni vatsallaan odottelevan oloisesti.

Uusi kumi on paikallaan. Hyppään naisen jalkojenväliin täysin uudella tarmolla. Camilla voihkaisee kaluni upotessa hänen punertavan pimpsansa sisään.

Sänky on täysin märkä naisen jalkojen välistä, ja omat nesteeni kosteuttavat touhua entisestään. Paukutan menemään suudellen naisen kaulaa, joka helottaa punertavana kuin aamuauringon valaisema taivas. 

Tuntia myöhemmin kauniista ja siloitellusta naisesta on jäljellä "kiimahikinen, spermainen ja onnelliseksi naitu punertava narttu", kuten Camilla itse itseään kutsui. Oma orgasmini on vielä tulossa, maatessani nuoren naisen päällä koko painollani. Camilla voihkii ja potkii kantapäillään pakaroihini tahtia survoessani sauvaani naisen peppuun. Tunnen liukuaineen ja kiimanesteiden valuvan pallieni päälle, kun keskityn finaaliin. Camilla ulvahtaa tuntevansa minun kasvavan isommaksi, kun orgasmi vihdoin saavuttaa minutkin.

Työntö-toinen-kolmas... Ja yksi syvä työntö. Terskani tuntuu repeävän, kun siemenneesteni lähtee liikkeelle. Camilla ulvoo tyynyyn minun purkautuessani hänen pakaroidensa väliin. Kasautunut kiima purkautuu vihdoin yhteen täydelliseen hetkeen.


Makaamme raukeina päällekkäin kuin kaksi hyvin riiputettua lihapalaa. Camilla nauraa ja puristelee pakaroitaan, minun voihkiessani jokaisen puristuksen voimasta.

"Älä kiusaa!", nauran.

"Mitäs panit niin lujaa. Siitäs saat!", Camilla nauraa ja puristaa pakaroitaan yhä lujempaa.

Kaluni ulvoo kivunsekaisesta nautinnosta. Päätän tulla Camillan luo vierailulle uudelleenkin.

+1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti