maanantai 28. huhtikuuta 2014

52: Milja

"Kohta nähdään! JÄNNÄÄ!", nainen visertää sähköpostiini. Toivottavasti hän ei pety, pohdin. Työasiat stressaavat. Taas. Vastaan viestiin, ja saan takaisin kiihottavan teksinpätkän. Housuissa tuntuu painetta. Stressi vähenee.

Huomaan jättäneeni auton turhan kauas parkkiin. Käveltävää on lopulta kertynyt reipas kilometri, kun vihdoin saavun pimpottamaan rivitaloasunnon punaisen oven vieressä sijaitsevaa ovikelloa. Olen tihkusateesta läpimärkä. Sateenvarjo on turha väline.

"Moi! Voi ei, sähän olet ihan märkä! Olisit sanonut että tulet jalan, niin olisin tullut vastaan!" nainen nauraa, ja vetää minut sisälle asuntoon.

"Ei tässä mitään", totean riisuessani kosteita päällivaatteitani, "pahempaakin on tullut koettua."

"No varmaan joo. Ota nyt nuo housutkin pois, ettet saa mitään tautia."

Naisen huolehtivainen ote riisuu minut jännityksestä. Otan housut pois jalastani, ja asetan ne kuivumaan lämpöpatterin yläpuolelle.

"Näkisithän sinä minut ilman housuja kuitenkin", nauran. Nainen hihittää, ja seuraa toimintaani selkäni takana.

"Sulla on hyvä peppu." hän toteaa, kaataen samalla valkoviiniä lasiin.

"Kiitti", vastaan, "minä en ole vielä ehtinyt sinun peppuasi tarkkaillakaan. Odotapa hetki..."

Aseteltuani vaatteeni kuivumaan, asetan takapuoleni keittiön tuolille. Jostain syystä se tuntuu todella kylmältä. Nainen, Milja, vetää tuolinsa viereeni. Hänen hymynsä on valloittava. Siniset silmät tarkkailevat minua laskelmoivasti. Naisen ruskea tukka asettuu kauniisti hänen uhkeille rinnoilleen. Mieleni tekee hukuttautua tuohon poveen.

Keskustelemme pitkän tovin naisen elämästä. Kuuntelen mielenkiinnolla. Tunnelma rentoutuu samaan tahtiin viinipullon tyhjenemisen kanssa. Milja kädet muuttuvat rohkeammiksi, ja ne koskettelevat paljasta ihoani yhä vapaammin. Huomaan tekeväni samaa. Pyöritellessäni sormeani naisen polvella, Miljan ilme vakavoituu.

"Anna mä suutelen sua", hän toteaa.

"Ei sinun tarvitse lupaa pyytää", nauran.

Milja siirtyy lähemmäksi, ja suutelee minua ensin varovasti. Vastaan leikkisästi suudelmaan, ja lipaisen kielelläni naisen ylähuulta. Milja sieppaa kieleni suuhunsa, ja sitoo kätensä ympärilleni. Nainen etsii paremman asennon. Hän nostaa säärensä ylitseni, ja istahtaa syliini. Tartun naisen hameen alta kiinni hänen pakaroihinsa, ja hieron niitä suudellessani. Huomaan, että naisella ei ole alushousuja. Nam! Milja huohottaa suudellessaan minua. Ääni saa jalkovälini turpoamaan.

Milja huomaa paisuneen elimeni, ja hioo etumustaan kaluani vasten. Se tekee hieman kipeää, peniksen ollessa jumissa alushousujeni kankaan alla. Mutta ei se menoa haittaa. Työnnän käteni alushousuihin ja asetan kaluni parempaan kulmaan. Noin. Nyt tuntuu paremmalta.

"Mä olen ihan kostea. Koeta.", nainen pyytää. Työnnän käteni hänen jalkojensa väliin, ja toden totta, hän on todella valmis. "Sä teet tämän mulle. Senkin sika", hän hihittää.

"Yllätkö mun kassiin?" kysyn, ja huomaan itsekin hengittäväni raskaasti. Milja sieppaa kassini, ja kaivan sieltä kondomipaketin esille. Samalle nainen kiskoo alushousujani nilkkoihini. Keittiön tuoli natisee touhujemme seurauksena.

Milja sieppaa puoliturvonneen kaluni käteensä, ja vetelee kättään edestakaisin sen iholla, samalla suudellen minua himokkaasti. Vedän nopeasti kondomin esille, ja Milja asettelee sen kaluni päälle. Kaksi sekuntia myöhemmin nainen jo ratsastaa tatillani.

Olen täysin naisen armoilla, nänen niitatessaan minua tuolia vasten. Välillä pelkään tuolin pettävän, kun Milja kiihdyttää kunnolla tahtia. Tunnen kiiman tason kasvavan exponentiaalisesti, kun kaunotar pysähtyy hetkeksi, avaan paitansa napit, ja pullauttaa molemmat ihanat rinnat esille. Upotan kasvoni niiden ihanan silkkiseen ihoon. Naisen rynkyttävä ratsastus jatkuu. Olen taivaassa.

"Otatko lisää viiniä välillä?" Milja huohottaa. Vastaan myöntävästi, ja Milja nousee voihkaisten ylös. Kaluni pullahtaa ulos. Sen juuri on näkyvästi punertunut naisen etumuksen jauhavasta liikkeestä.

Nojaan keittiön työpöydän reunaan, ja otan kulauksen lasistani. Milja nojaa vastapäiseen seinään ja katselee minua hymyillen silmiin. Lasken lasini pöydälle, nojaten hieman taaksepäin. Teen sauvallani pari "tule tänne" -liikettä, ja Milja innostuu. "Ihana!", hän huudahtaa, ja ennen kuin ehdin kissaa sanoa, hän hyppää syliini, ja sovittaa kaluani sisäänsä. Temmellyksessä alaselkäni pamahtaa kipeästi pöydän reunaan, mutta en anna sen häiritä menoa.

Milja nojaa jaloillaan pöydän reunaan, kädet tiukasti niskani takana. Puristan naisen pakaroita, hänen huohottaessaan sylissäni. Jatkamme naimista, muutaman kerran asentoa vähän muuttaen, kunnes molemmat ovat hiestä kosteina. Lopulta lasken Miljan alas.

"Haluuko tulla?" Milja kysyy, ja polvistuu eteeni tehden samalla rauhallisia, hyväileviä liikkeitä kaluni varrella.

"Haluan", vastaan rehellisesti. Kaluni myötäilee mielipidettäni pompahtelemalla edestakaisin Miljan kasvojen edessä. Milja hihittää, ja vetäisee kostean kumin pois sankarimme päältä. "Sä tuoksut ihanalta", nainen huokaisee nuuhkaistessaan sykkivää kaluani. Tuntuu, kuin räjähtäisin minä hetkenä hyvänsä.

"Tuu...Tuuu..." Milja toistelee tasaisesti lypsäessään punertavaa kaluani. Koko vartaloni jäykistyy saavuttaessani orgasmin rajan. Huohotan purkautuessani Miljan ihanalle vartallolle. Milja katselee minua hymyillen, jatkaen tasaista lypsämistä kunnes viimeinenkin tippa on purskahtanut terskani suuaukosta.

Nainen katselee kaluni hidasta palautumista. Hän suutelee söpösti sen päätä, ja toteaa "Kiitokset sulle". Miljan olkapäällä ja leualla näkyy kiilteleviä vanoja. Hänen ruskeissa hiuksissaankin on tippoja. Nolottaa, mutta vain hieman. Olen ottamassa pöydältä talouspaperia, kun nainen syöksyy suutelemaan minua.

"Sä saat tulla itse siivoamaan jälkesi", hän toteaa. "Mennään suihkuun."

Nyökkään. Milja nappaa väsyneestä patukastani kiinni, ja vetää minut sen avulla suihkuhuoneeseen.

Hinkkaamme toisemme todella putipuhtaiksi vielä kerran.

+1

4 kommenttia:

 1. Nämä sun postaukset ovat aina todella kiihottavia. Koen, että nämä ovat parempia kuin porno, näitä lukiessa voi turvautua myös omaan mielikuvitukseen tilanteesta. Kertomasi kuvailut ovat jopa niin kiihottavia,että tekisi mieli itseäkin liittyä jonon jatkoksi. ;D Mutta ujona neitinä jätän seikkailut muille rohkeimmille pimuille.

  VastaaPoista
 2. Vavaaau, melkein jopa tekis mieli tulla jonon jatkoksi. Ootkohan sää noin hyvä mitä kirjotat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viestiä vaan. Katsotaan mitä keksitään. ;)

   - Kristian

   Poista
  2. Mä pistän tän vakavasti harkintaan... ;)

   -P

   Poista