maanantai 23. joulukuuta 2013

Hyvää joulua!

Ulos katsomalla ei uskoisi, että joulu on jo ovella... Mutta näin kuitenkin on, ja minäkin pidän hetken paussia pumppiretkeltäni.

Sain yllättävän monta viestiä edellisestä kirjoituksestani, ja suurimman osan niistä miehiltä. Kirjoitus oli heidän mukaansa "roskaa" ja "surkeaa fantasiaa". Yllättäen, kukaan ei kyseenalaistanut kaatoa, vaan sen, että naisella olisi kirjoittamani mukainen seksikokemus, ja että hän vielä muistelisi sitä "jonkun tuntemattoman runkkarin" kanssa.

Äijät. Kerron teille nyt salaisuuden. Tämä voi tulla teille yllätyksenä, mutta vakuutan että kertomani on totta.

Vaikka kuvittelisit olevasi millainen kulmakunnan kovin ja härskein panomies, on HYVIN todennäköistä, että ystävättäresi, tyttöystäväsi tai vaimosi on ohittanut kaikki kokemasi kahteen kertaan. Älä mene shokkiin. Näin vain on.

Syitä on monia. Yksinkertaisin on luonnollisesti se, että NAINEN SAA AINA. On äärimmäisen epätodennäköistä että nainen, joka pyytää munaa, saa vastaukseksi "suksi vittuun". Rumempi sukupuoli saa yrittäessään useinkin lämmintä kättä.

Lisäksi, varsinkin nuorempana, naiset ja tytöt ovat uskaliaampia testaamaan itseään markkinoilla, kun  pojat vielä miettivät, onko heidän katkarapunsa riittävä saamaan naisen laukeamaan. Tässä suhteessa paine on pojilla.

Ja kun ikää tulee, moni nainen haluaa kokea mahdollisimman paljon eri asioita ennen parisuhteeseen lähtemistä. Siinä missä moni mies miettii kaksi kertaa, kun kaksi kaunista naista ehdottaa ryhmäseksiä(entäs jos ei seiso), usealla naisella ryhmäseksitilanteeseen lähteminen riippuu lähinnä siitä, uskooko nainen olevansa turvassa miesten kanssa.

Harvempi (hetero) mies myöskään harrastaa seksiä miespuolisen kaverinsa kanssa ihan vain kokeilun vuoksi. Kuitenkin useat naiset ovat kertoneet harrastaneensa seksiä toisen naisen kanssa, ja kokevat silti olevansa heteroita. Useimmat miehet jättävät seksinkin väliin, jos samaa naista pumppaisi samaan aikaan toinen mies!

Eli yhteenvetona: naisesi on harvemmin mikään siveyden sipuli, vaikka miehenä haluaisitkin ehkä kuvitella niin. Kokonaan eri asia tietysti on se, kannattaako niitä vanhoja juttuja kaivella esille...


Se siitä. Hyvää ja kosteaa joulua kaikille! Muistakaa tonttulakki!


- Kristian


8 kommenttia:

 1. kaikenlaista kokenut nuori nainen24. joulukuuta 2013 klo 13.42

  WORD.

  VastaaPoista
 2. Aivan oikein! Ikinä en kerro miehelleni, mitä kaikkea sitä on nuorena tultu tehtyä... Tulisi taatusti ongelmia! Ja paljon on tullutkin tehtyä! :D

  Kerrankin joku MIES ymmärtää tämän faktan! Luulin jo että olette kaikki toivottomia! :D

  VastaaPoista
 3. En yhtään ihmettele että juuri miehet lähetelleet sinulle sähöposteja.

  Uskon, että oma suhteeni kaatui aikoinaan siihen, että illanvietossa menin (tyhmyyttäni) kertomaan miehelle vanhoista kokemuksistani. Miehelle tämä oli täysi shokki, ja hänen käytöksensä kohtaani muuttui täysin. Tyyppi oli vielä juuri sellainen "panomies", jolle tuli tuttuja vastaan jatkuvasti kadulla.

  Oman kokemukseni mukaan juuri nämä "panomiehet" järkyttyvät eniten kun heille selviää, että heidän naisensa on kokenut enemmän makkarin puolella (ja sen ulkopuolella) kuin he.


  "Minna vaan"

  VastaaPoista
 4. Kyllä näin on.
  Onnekseni olen päässyt monenkin naisen korvien väliin ja pidän niitä nykyään paljon arvokkaampina kokemuksina kuin parikolmekymppisenä koetut seikkailut.
  Arvokkaita toki nekin. Mutta se älyllinen reitti on vain niin paljon kiinnostavampi.
  Olen liian vanha ja paljon nähnyt että en jaksa tyhmää naista katsella ;)
  Aikansa kutakin ja seksuaalisuus muuttuu, kaikkien täytyy se oma polku kulkea.

  -Näkymätön mies

  VastaaPoista
 5. Niin totta! Kiva ku joku mies on kartalla näissä asioissa! Taidat Kristian olla oikea Jumalan lahja naisille ;)

  VastaaPoista
 6. Niinpä! Kuten olemme yksityisestikin viestitelleet, naisilla on omat metkunsa. Oma vaimoni on pienen johdattelun jälkeen lopulta avoimesti myöntänyt, että ei panisi pahakseen, jos saisi kahta miestä samaan aikaan. Ehkä yllättävintä on se, ettei minulla ole mitään sitä vastaan. Kerran aihetta tuli jo lievästi testattuakin ja molemmat tykkäsivät... Joka ei ymmärrä tätä, ei ehkä ymmärrä naisten todellista seksuaalisuutta

  VastaaPoista
 7. nainen ei todellakaan saa aina. elän lähes seksittömässä avioliitossa, jossa aloituksistani 1/15 menee läpi ja touhu kestää alle 2min. olen etsinyt vakkaria viimeiset kaksi vuotta tuloksetta, sillä ainakun löydän vähän paremman panon jonka kanssa voisi oikeasti nussia itsensä tajuttomaksi, saan rukkaset. en ole ruma, en läski, en köyhä. nielen, tykkään peppuseksistä ja olen terve. ja tämä EI ole provo, vaan todella ruma totuus joka vituttaa minua joka päivä.

  VastaaPoista