keskiviikko 18. joulukuuta 2013

48: Marika

Edessäni oleva nainen painaa päänsä tyynyyn ja nostaa peppuaan ylemmäksi, kohti sisäänsä uppoavaa miehisyyttäni. Katselen hänen hurmioitunutta ilmettään, ja hänen lakanaa puristavia siroja sormiaan. Hänen liukuvoiteesta kiilteleviä pakaroitaan. Hänen kauniin selkänsä kaarta. Nautin kaluni tuntoreseptorien vartalooni välittämistä tuntemuksista.

Sydämeni sykähdykset välittyvät penikseni varresta naisen sisälle. Nainen nauttii silminnähden rivosta tilanteesta. Kiimaiset vartalomme hakkaavat yhteen tutun rytmikkäästi.
Pikkujouluristeily Vikingillä. Iloisia ihmisiä. Katseita ja hipaisuja. Tunnelma on katossa. Katselen ihmisten liikehdintää. Yksinäisiä ihmisiä. Pariskuntia. Kauniita nuoria vartaloita. Keski-ikäisiä perheellisiä. Vanhuksia.

Nojaan taaksepäin tiskillä, ja venytän molempia käsiäni kohti ilmaa. Huokaisu karkaa huuliltani. Naks. Selkä avautuu. Palaan nojaamaan tiskille. Katselen, kuinka eri ikäisiä kaunottaria saapuu tiskille, tilaa juomaa, ja poistuu jälleen väkijoukkoon. Osa naisista hymyilee minulle, osa sieppaa juomansa kiinnittämättä minuun sen suurempaa huomiota.

Kolmen hengen porukka saapuu tiskille. Yksi mies, kaksi kolmekymppistä naista. Vaaleatukkainen nainen hymyilee minulle. Vastaan hymyyn. Nainen kääntyy keskustelemaan ystäviensä kanssa. Pian baarimikko tuo kaikille juomaa. Huomaan hetkeni koittaneen.

"Anteeksi... Mitä tuo juoma on?" kysyn naiselta.

Tummaan mekkoon pukeutunut nainen vilkaisee olkansa yli. Hänen korkealla oleva poninhäntänsä heilahtaa nätisti puolelta toiselle. "Afterglow", hän vastaa. "Kuinka niin?"

"Näyttää hyvältä", totean, ja sipaisen lonkeroa lasistani. "Niin se onkin. Haluatko maistaa?" nainen hymyilee, ja ojentaa lasia minua kohti.

Otan lasin, ja maistan. Makeaa on.

"Eikö olekin hyvää?" nainen kysyy, pyyhkäisten samalla hiuskiehkuran pois otsaltaan.

"On, tosi hyvää."

Nainen esittelee itsensä Marikaksi. Vastaan esittelyyn.

Keskustelu tuntuu helpolta. Nainen on puheliaalla päällä, ja mitä enemmän juomaa hän kaataa kurkustaan, sitä kirkkaammiksi hänen silmänsä muuttuvat. Pikkuhiljaa nainen alkaa kosketella minua tutusti: ensin polveen, sitten olkapäähän. Pian hänen kosketuksensa muuttuvat sivelyiksi, ja sormet uskaltautuvat koskettamaan intiimimmin.

Naisen ystävät ovat kaikonneet jo kauan sitten. Musiikin pauhaamisesta johtuen huulemme koskettavat toistuvasti toistemme korvalehtiä, yrittäessämme kommunikoida jotenkuten onnistuneesti. Huulien sähköinen kosketus tuntuu hyvältä.

Kun nainen alkaa sivellä sormellaan korvaani, oman käteni hieroessaan hänen säärtänsä, huomaan hetkeni koittaneen. "Haluaisitko lähteä hyttiini", kysäisen. "Siellä olisi punaviiniä, jos maistuu..."

Nainen nyökkää myöntävästi. Hymyilen. Marika iskee silmää.

Hytissä viini virtaa. Keskustelumme muuttuvat yhä uskaliaammiksi, ja jossakin vaiheessa keskustelumme siirtyy eroottisemmalle linjalle. Nauramme poikkeuksellisen avoimesti entisille seksikokemuksillemme ja -mokillemme. Kerromme toisillemme eroottisimmista kokemuksistamme. Marikan alkoholin avaamat äänihuulet suoltavat tarinaa, minun kuunnellessani tarkasti.

Marika pyörii sängyllä, ja piirtää käsin ilmaan tapahtumia. Kaluni sykähtelee tarinan edetessä kohti huippukohtaa. Tämä on jo toinen kerta, kun tuntematon nainen kertoo minulle kokemuksistaan näin avoimesti. Jotenkin se kiihottaa minua kummasti.


Marika kertoo, kuinka vuosia sitten, vielä parisuhteessa ollessaan, hän oli ystävättärensä kanssa juhlimassa, ja kuinka tämä ystävä oli iskenyt kolme miestä samalla kerralla. Aamuyöstä miehet oli luonnollisesti pitänyt viedä kotiin.

Marika oli siminnähden kiihoittunut, kun hän kertoi tarinaansa.

Asunnossa Marika oli antanut ystävänsä aloittaa leikin parin miehen kanssa, kun hän itse oli mennyt piiloon vessaan. Olihan hän silloin varattu nainen. Yllätyksekseen yksi miehistä oli tullut mukaan toilettiin, hänen kirjoittaessaan tekstiviestiä pöntöllä. Naapurihuoneesta kuuluneen maiskutuksen ja huokailun säestämänä, tämä oli vetänyt vetoketjunsa auki, ja ottanut pullean kalunsa esille.

"Ime", mies oli todennut.

Marika oli katsonut miestä ja hänen kaluaan epäuskoisena, kunnes oli äkkiä yllättänyt itsensä. Hän oli siepannut kalun käteensä, ja nuollut vieraan miehen terskaa. Miehen reaktioista innostuneena Marika oli rohkaistunut lisää, ja imenyt kullia kuin imukuppia.

"Et sitten laukea", Marika oli sanonut miehelle. "En, en", mies oli vastannut. Marika nauraa tarinaa kertoessaan, että miehen penis oli paljastanut miehen valehtelevan. Miehen kalu oli ollut kuin metallia, ja maistunut jatkuvasti touhutipoilta.

Ja pian mies olikin mylvähtänyt kuin sonni, ja sotkenut Marikan kasvot ja kukkamekon siemennesteeseensä. Samalla sekunnilla toinen miehistä oli avannut vessan oven. Tilanne oli saanut hänet tuntemaan itsensä himokkaamaksi kuin ikinä, pyyhkiessään huuliaan tyynesti vessapaperiin.

Pian nainen olikin löytänyt itsensä kolmen miehen hoidosta, miesten lauetessa yhä uudelleen ja uudelleen, hänen ystävänsä katsellessa toimitusta vierestä, imien välillä miehiä uuteen iskuun. Kun yksi väsyi, kaksi hyökkäsi hänen kimppuunsa. Lopulta hän oli täydellisen tyydytetty.

Ongelmia oli koitunut kotona, kun vierailta miehiltä tuoksuva, sperman kovettama mekko oli ainoa vaatekappale mukana.


Marika päätti tarinansa, väristen seksuaalisten muistikuvien aiheuttamasta kiimasta. Kaluni puristaa tiukasti housujeni kangasta vasten. Sanon hänelle suoraan, että mieleni tekee aivan jumalattomasti. Marika katselee minua hetken, ja työntää sitten kielensä suuhuni. Kiskon vaatteet pois päältäni, naisen heittäessä saappaitaan hytin nurkkaan. Otan kassistani kondomin ja liukuvoiteen. Aseteltuani kondomin kaluni päälle, käännän naisen vatsalleen sänkyyn, ja nostan mekkoa ylös. Hotpantsit lentävät kaaressa lattialle. Puristan liukuvoidetta naisen pakaroille kiimasta sykkivänä. Marika nauraa, ja hyväilee klitoristaan etusormellaan.

Pyörittelen liukuvoiteen kosteuttamia sormiani naisen sisällä lyhyen hetken. Sitten työnnyn hänen sisäänsä. Marika huokaisee.

"Nussi mut taivaaseen!" hän käskee.


Naisen toiveen toteuttaminen tuntuu erinomaiselta ajatukselta.

+1

6 kommenttia:

 1. Kiva! Uus kaato! :D

  Meidän pitäisi ottaa joskus taas uusiksi... On joulufiilis. Olis piparia tarjolla! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulun aika on nyt vähän kiireellinen, mutta katsotaan jos vaikka onnistuisi. ;)

   - Kristian

   Poista
  2. Tottakai ehdit!
   Nainen vaatii hoitoa!!! :D :P

   Poista
 2. No jos se Viikkarin Marika oli NIIN kiimassa niin mihin ihmeeseen sitä liukkaria tarvittiin?!Vai vetelitkö B-rappuun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =D Ei sitä liukkaria B-rappuun tarvitse laitettaa! =D Sinulla ei taida olla paljoa kokemuksia meistä naisista?!

   Anteeksi, repesin täysin! XD

   Poista