tiistai 19. marraskuuta 2013

47: Salla

Auton tuulilasi kopisee. Sataa vettä. Kulkusissa on odottava tunnelma.

Auton kumit syövät tietä kuin viimeistä päivää etsiessäni uusimman mahdollisen kaatoni asuntoa. Tapaamisen sopiminen Sallan kanssa on kestänyt pitkään, mutta nyt tuntuu hyvältä. Tänään se tapahtuu. Palaveri lähikaupungissa, muutama tunti ylimääräistä aikaa, fantastista.

Kerrostalon alaovi on lukossa saapuessani paikalle. Pieni poika päästää minut ystävällisyyttään porraskäytävään. Eri reilua, ajattelen, mutta äiti ei varmaan tykkäisi.

Hissi on epäkunnossa. Jatkan portaita neljänteen kerrokseen.

"Ring-ring," kello kilisee, "ring-ring-ring!"

Ovi avautuu. Ruskeatukkainen nainen vilkaisee varovaisesti oven välistä.

"Joo?" hän kysyy varovasti.

"Öh... Salla? Kristian. Meidän piti tavata..." totean, ja mietin samalla että saavuinko väärälle ovelle. Onneksi nainen kääntää pian tilanteen positiiviseen suuntaan.

"Ai, joo! Tule sisälle!" nainen naurahtaa, ja osoittaa minut kädellään peremmälle asuntoon.

Ovi sulkeutuu, ja halaan välittömästi naista. On hyvä ottaa kontaktia heti ovella, ettei tunnelma jää kylmäksi. Samassa kiinnitän huomiota naisen kasvoihin. Ne ovat vaikuttavan kauniit ja todella symmetriset. Kaunis meikki tekee naisen ulkonäöstä jotenkin eteerisen.

Sallan kissat tulevat tervehtimään ovelle. Ne seuraavat meitä ympäri asuntoa, naisen esitellessä minulle asuntonsa kulmia.

Sieraimiini imeytyy herkullinen tuoksu, ruskeaverikön leipomien korvapuustien muodossa. Vedän tuoretta pullaa napaani kuin nälkäinen porsas. Ruoka jäi tänään väliin. "Onpa hyvää!" totean, mussutellessani lämmintä leivonnaista. "Hyvä että kelpaa. Niitä riittää!" Salla nauraa. Hieman hävettää.

Hetken kuluttua päätän tarttua härkää sarvista, ja siirryn Sallan taakse. "Nytkö mennään?" nainen kysyy hymyillen. Vastaan hieromalla naisen niskaa. Salla voihkaisee nautinnosta.

Suutelen naisen kaulaa. Nainen hakee epätoivoisesti suutani. Vihdoin huulemme kohtaavat. Tunnen Sallan lämpimän hengityksen ja pehmeiden huulien kosketuksen. Lipaisu kielellä. Vastalipaisu. Naurua. Sydän hakkaa.

Vedän hänet syliini, ja kysyn makuuhuoneen sijaintia. Salla osoittaa, naurunsa lomasta, sormellaan kohti suljettua ovea. Kannan naisen sisään huoneeseen.

Pullea maksisänky. Mahtavaa.

Lasken naisen sängylle, ja suutelen häntä lisää. Heitän paitani nurkkaan, ja kiskaisen hameen pois naisen päältä. Salla hihkaisee, kun stringien peittämä peppu pompsahtaa vapauteen. Sallan vatsa on kaunis. Silkkisen sileä.

Nuolen naisen sisäreittä, Sallan huokaillessa kieleni jokaisella kostealla vedolla. Etenen kohti napaa, ja työnnän samalla Sallan paitaa ylöspäin. Vatsa liikahtelee kiihottavasti, huulieni ja kieleni kosketellessa sen pehmeää pintaa. Paita pois.

Riisuudun. Päälläni ovat enää alushousuni, joiden sisältö pullottaa uhkaavasti kankaan läpi kohti vapautta.

Salla kääntyy vatsalleen. Avaan rintaliivien hakaset. Nainen viskaa liivit huolimattomasti sivuun, ja laskee päänsä tyynylle. Sormeni vaeltelevat naisen vartalolla, siirtyen hitaasti kohti naisen pakaroita ja vielä sitäkin suurempia herkkuja.

Sallan silmät ovat kiinni. Nainen puree huultaan sormieni raottaessa hänen häpyhuuliaan. Herkkupeppu on kiimasta kostea, ja sormeni uppoavat häneen helposti ja liukkaasti. Salla puskee pakaroitaan sormiani vasten, kun työnnän niitä edestakaisin hänen sisällään. Nainen naukuu kuin kissa.

Pyöritän sormiani hänen sisällään yhä nopeammin, painaen samalla naista niskasta hellästi, mutta määrätietoisesti tyynyä vasten. "Pysy siinä" käsken. "Anna minä kosken sinua", nainen anoo. Sallan käsi haparoi kohti etumustani, ja saavuttaessaan sen puristaa sitä lähes kivuliaasti. Liikutan sormiani vielä nopeammin, ja nainen ulvoo kiimasta. Sormeni valuvat hänen nesteitään.

Salla kipsahtaa selälleen, ja kiskoo alushousujani alas. Jo hieman pehmennyt kaluni pompsahtaa vapauteen. Nainen sieppaa sen välittömästi käteensä, ja hyväilee sitä kuin kollia sylissään. Kaluni kehrää onnesta, vastaten käsien kosketukseen kiittävästi paisuen.

Siirryn makaamaan naisen viereen. Suutelemme toisiamme, hyväillen samalla toisiamme kaikista kulmista. Salla yrittää kiivetä pari kertaa päälleni, mutta sormieni liikkeet naisen sisällä pakottavat hänet takaisin selälleen. Olemme ihanasti eläimellisessä kiimassa.

Tunnen kaluni kiiltävän nesteen valuvan naisen sormille. Nyt on hyvä hetki ottaa kumi käyttöön. Sieppaan sängyn viereen asettamani kondomipaketin käteeni, ja revin sen epätoivoisesti auki. Salla nappaa paketin kädestäni. "Anna minä laitan sen paikalleen" hän hymyilee.

Salla asettaa kondomin huuliensa väliin, nostellen samalla kulmakarvojaan viekkaasti. Hän laskeutuu kohti kaluani, ja asettaa kumin suullaan kaluni päälle. Värähdän. Kumi rullautuu hitaasti kohti tyveä, kaluni kadotessa naisen suuhun.

Tunnen, kuinka Salla nauttii kaluni imeskelystä. Huokaisen himosta, kun Salla löytää juuri sen tempun, joka minulle aiheuttaa parhaat kiksit. Sallaa naurattaa. Vielä pari imaisua, ja nainen lähtee kiipeämään päälleni. Voihkaisu. Kaluni uppoaa naiseen hitaasti, ja muutaman hitaan vedon jälkeen naisen hidas ratsastus muuttuu kiimaiseksi, runkkaavaksi liikeradaksi. Nainen puristautuu minua vasten, ja tunnen hänen kovettuneiden nänniensä kosketuksen ihollani. Etumuksemme ovat kosteassa tulessa.

Otan naisen pakaroista kiinni, ja panen häntä vastaan. "Oih!" hän voihkii. Salla painaa minut kaksin käsin takaisin tyynyyn, ja panee minua vakavana. Hänen hiuksensa ovat liimaantuneet seksikkäästi otsaa vasten, ja siksi nainen puhaltelee niitä pois silmiltään. Tuntuu ihanalta. Verisuoneni pumppaavat jatkuvasti lisää painetta kulliini, ja nainen rakastaa tunnetta.  

Käännän kaunottaren selälleen, ja vetäydyn aivan ulos niin, että terskani vain koskettaa naiseuden huulia. Sitten lyön itseni sisään koko miehuudeltani. Salla voihkaisee. Toistan saman. Voihkaisu. Uudelleen. Ja uudelleen.

Lasken koko vartaloni naista vasten. Suutelemme. Olemme hetken hiljaa, vain pientä liikettä. Molemmat nauttivat vartaloiden lämmöstä. Salla puristelee pakaroitani. Hänen säärensä hierovat reisiäni. Kaluni pyörii hitaasti naisen sisällä. Herkkänä, mutta määrätietoisena. "Ihanaa" nainen huokaisee.

Painan huuleni naisen kaulaa vasten, ja puristan timmiä vartaloa lujempaa itseäni vasten. Salla sitoo jalkansa tiukasti alaselkääni vasten. Hänen kätensä liikehtivät ympäri selkääni, himokkaasti. Pumppaan itseäni lujempaa ja lujempaa naisen sisään. Salla voihkii ja nauraa vuorotellen. Hänen mirrinsä lätisee iloisesti, pullean kaluni venyttäessä sen silkkistä pintaa uudelleen ja uudelleen.

Murahdan voimakkaasti, kun kaluni turpoaa laukeamispisteeseen. Yritän vetäytyä ulos, mutta Salla pitää minut tiukasti otteessaan. Terskani tuntuu repeävän.  Painan huuleni tiukasti naisen kaulaan. Puristan. Puristan. Lopulta luovutan, ja laukean sonnimaisen mylvinnän säestämänä. Orgasmin aallot valtaavat minut. Sitten orgasmini päättyy, ja vartaloni rauhoittuu. Salla suutelee minua kosteilla huulillaan ja nauraa.

Jäämme hetkeksi makaamaan vierekkäin. Salla kehrää onnellisesti. Tulee hyvä mieli.

+1

16 kommenttia:

 1. Ihana seksikuvaus! Olet hyvässä vauhdissa taas, mahtava juttu. Näissä, ilmeisesti blogin kautta tulleissa, jutuissa vaan ei ole metsästyksen jännitystä mukana yhtään, siitä pieni miinus ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että kokemukseni kiinnostavat vieläkin. Metsästysmeininkiä on tulossa lähitulevaisuudessa... ;)

   - Kristian

   Poista
 2. Hienoa että stoorit jatkuvat, näitä on kiva lueskella:)

  Kuitenkin tässä todellisuus hieman hämärtyy, siitä kuinka helposti tuntemattomat naiset oikeasti esimerkiksi tattia imisivät. Mikäli oikein muistan, niin bloginainen nro 18 Katri, taisi olla ensimmäinen tämän blogin kautta kaatoon johtanut nainen. Tämän jälkeen aivan perinteisiä kaatoja ei niin hirveästi ole tullut, vaan naiset ovat tulleet tämän blogin kautta. Toki sääntöjesi mukaan nekin kaadoiksi lasketaan, mutta todellinen metsästysmeininki puuttuu, jos nainen lähettää sinulle blogin kautta viestiä, että ”kelpaako huulihoito”, jolloin saat jälleen vain yhden +1 merkinnän rekisteriisi. Eli jos puhutaan ihan rehellisestä naisen iskemisestä, niin siinä valossa kaatotilanteesi ei ole läheskään näin hyvä mitä nyt annetaan ymmärtää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka blogini lukijat ovatkin ihanan kiitettävästi (kiitos teille kaikilla ihanille naisille!) osallistuneet projektiini, niin onhan kaatoja tullut metsästettyä useitakin lukijoiden ulkopuoleltakin. Tarkkuutta blogini viestien lukemiseen! ;)

   Suuseksi on vain osa seksikokemusta, enkä anna sille enempää enkä vähempää painoarvoa kuin muullekaan aktille. Kokemukseni mukaan nuoremman polven naiset ovat vähemmän rajoittuneita suuseksin suhteen, ja blogiini osallistuneet naiset ovat suurimmaksi osaksi nuorehkoja. Ehkä siksi olen olllut "onnekas" asian suhteen?

   Ymmärrän pointtisi, mutta blogini ei ole iskublogi, vaan rehellinen seksiblogi. :)

   - Kristian

   Poista
 3. Tottakai kaatoja on tullut ihan perinteiselläkin tavalla! Mutta tosta nopeasti katsottaessa niin naiset minna, emilia, janika, mirka, kata, jade, tuija, marjaana, marttiina, eerika, katriina, pinja, kati, johanna, taru, jaana, katri ja siiri ovat tulleet blogin kautta (mikäli jutuista päättelin oikein), eli yhteensä 18 kappaletta, joka prosenttuaalisesti näyttelee hyvin merkittävää osaa kokonaismäärästä.
  Mutta ei se haittaa, anna mennä vaan, lisää "parrua pesään" vaan:)

  VastaaPoista
 4. Taisi jäädä mimmillä Iso O saamatta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menepäs nyt takaisin sinne kouluun. Täällä on vain aikuisten juttuja......

   Poista
  2. Oletko sä sellainen TOSIMIES, joka saa NAISEN KUIN NAISEN LAUKEAMAAN? =)

   Poista
  3. "Taisi jäädä mimmillä Iso O saamatta..."

   Voi poikaparka. Sulla on vielä paljon opittavaa naisista... ;)

   Poista
 5. "Huokaisen himosta, kun Salla löytää juuri sen tempun, joka minulle aiheuttaa parhaat kiksit."

  Mulla kiinnostaisi tietää, mikä tää temppu on? :) Sun blogia on kiva lukea, selvästikin nautit seksistä ja osaat kirjoittaa siitä hyvin! Mukava lukea eroottisia tositarinoita miehen näkökulmasta. Tsemppiä nyt vaa ja lisää kaatoja ;)

  VastaaPoista
 6. Jäin kirjoitusta lukiessa miettimään samaa kuin edellinenkin. Kiinnostaisi tietää, ihan noin yleiselläkin tasolla, mitä kaikkea vielä voisikaan tehdä....
  Ihanan kiihottava kirjoitus!!

  VastaaPoista
 7. Joo. Kivahan näitä on lueskella. Viihdearvoa on juu. Onko kaikki ihan totta vai ei on sivuseikka. Jäin miettimään joku hoito joka Turussa terassilla näki puhelimessasi auki olevan sähköpostin....kiinnitti siihen huomiota ja kiinnostui Kristianista.....jne...aikamoista säkää ;)
  Samaa olen pohtinut kuin muutkin kommentoijat....blogi auki ja odottelemaan yhteydenottoja -fiilis on vähäsen...menet nyt keskellä päivää torille, kauppaan, harrastuksiin ja isket naisen niin ollaan asian ytimessä.
  Ruotsinlaiva puolenyön jälkeen on kuin kettu kanatarhassa.
  Tsemppiä ja Hyvää jatkoa;)
  t. Näkymätön mies

  VastaaPoista
 8. Nää on ihan keksittyä skeidaa kaikki tyynni. Saa tällaisia kirjoitella, jos tykkää, mutta eihän nää nyt ole fatkaa nähneetkään. Tyttöjen nimetkin on jostain aikakauskalenterista randomilla otettuja. Oikeasti sadan naisen listassa olisi paljon enemmän samoja nimiä. Kaikki tytöt myös käyttäytyy ja puhuu ihan samalla lailla. Voi jumankauta tämmöstä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimet ovat keksittyjä. Toisinaan itseni, toisinaan naisten itsensä. Lukijan ei tarvitse olla ruudinkeksijä ymmärtääkseen miksi.

   - Kristian

   Poista
 9. Uutta postausta tulemaan !!!!!!!

  VastaaPoista