maanantai 11. marraskuuta 2013

46: Leea

"Pelkkä huulihölkkä?" kysyn vielä kerran. Vaaleatukkainen, mansikkaiselta tuoksuva, nuori nainen irrottaa otteensa sepaluksestani, ja nostaa päänsä ylöspäin.

"Pelkkä huulihölkkä", nainen hymyilee, ja palaa avaamaan farkkujeni nappeja.

Kahden peräkkäin epäonnistuneen kaatoyrityksen jälkeen naisen silminnähden kiihottunut ote tuntuu hyvältä. 18 -kesäisen kaunottaren kiinteää vartaloa ihaillessani muistan jälleen, miksi jatkan projektiani. Naiset ovat ihania. Vain nainen voi pitää kaikki vaatteensa päällään, ja näyttää noin herkulliselta.

Nojaan taaksepäin nojatuolilla, kun tyttö kiskaisee housuni lattialle. Nainen, Leea nimeltään, hymyilee kiusoittelevasti silitellessään kauniilla sormillaan Boss-merkkisten alushousujen kangasta. Kangas nytkähtää kosketuksesta, ja nainen hurmaantuu silminnähtävästi kankaan alla turpoavasta sienestä.

"Mä otan nämä nyt pois", Leea tokaisee, ja vetää housut nilkkoihini. Pikkuveli pompahtaa onnellisesti ilmoille, ja lähtee kiipeämään kohti napaani. Leea tönäisee etusormellaan kullia, ja hihkaisee, kun se nytkähtää jälleen. Refleksi.

Leea tarttuu kaluni varteen, ja antaa kätensä tunnustella sen silkkistä ihoa. Terskani kiiltelee pinkkinä, sykkien kosketusta odottaen. Leea tönäisee sitä nenällään, ja saa kiiltävän touhutipan nousemaan sen suuaukolle.

"Ei muuta kun hommiin vaan sitten", nainen tokaisee, ja nuolaisee kielellään koko kaluni pituudelta. Sähköinen tunne valtaa koko vartaloni. Seuraan, kuinka hän kutittelee kielellään terkani alapuolta. Jokainen lipsaus saa minut ähkäisemään nautinnosta.

"Sä taidat pitää tästä?" Leea nauraa. "Hyvältä tuntuu", vastaan, vaikka mieleni sulkea naisen suu miehuudellani. "Ota se suuhun!" ajattelen.

"Odotapa vaan, kohta tuntuu vielä paremmalta.". Ja niin Leea sieppaa punoittavan terskani suuhunsa. "Mmmmm... Hyvää", hän toteaa sulavan sokerisella äänellä. Naisen imuteho on uskomaton. Kova, mutta ei liian kova. Pehmeä ja lämmin. Hänen kielensä nuolee terskani alapuolta kuumottavasti. Olen taivaassa.

Naisen poskeen ilmestyy kumpu, kun hän hieroo penistäni suunsa sisällä. Tunnen, kuinka liukasteeni valuu kalustani, Leean imiessä minua hooverin lailla. Hän päästää kaluni pompsahtamaan pois suustaan, ja nuolee pallejani. Voi pojat, että se tekee hyvää.

"Tässä tulee kuuma. Sopiiko että otan paidan pois päältäni? Pärjäätkö sen aikaa?" Leea kysäisee.

"Tottakai", vastaan, vaikka kaluni sykkii epätoivoisena kohti orgasmia.

"Noin!" Leea toteaa, vaaleat rinnat iloisesti heiluen. "Ei sitten tule sooseja paidallekaan...", nainen jatkaa polvistuessaan eteeni.  Hetki, ja olen jälleen hänen suussaan.

Naisen lutkutus saa minut näkemään tähtiä. Kaluni turvotessa Leea vetäytyy äkkiä pois.

"Haluutko sä että mä nielen? Nieleekö sun naiset yleensä?" hän kysyy.

Ööh. No tuota. Minulta on kysytty tätä aiemminkin. Olen aina yhtä hämilläni.

"Jos susta tuntuu siltä", vastaan hämilläni.

"Mä kyllä luulen, että mä nielen sun lastis. Jos sitä ei ihan järjettömiä määriä tule!". Nainen ottaa minut jälleen suuhunsa, ja jatkaa pumppaavaa liikettä.

Huomaan urahtavani, kun orgasmi täyttää vartaloni. Leea jatkaa imemistä, ja kaluni sykkii hänen suuhunsa kuumaa mahlaani. Jalkani sätkivät naisen otteessa. Leea tuijottaa minua hymyillen silmiin, kun pyörin epätoivoisesti hänen otteessaan. Nainen nielaisee jokaisen siemensyöksyni jälkeen. Tärisen.

Vihdoin orgasmini loppuu, ja hekuman aallot poistuvat vartalostani. Olen yllättynyt huomatessani, että Leea ei ole päästänyt tippaakaan lastistani valumaan suustaan. Vain hänen kiiltävät huulensa  kaluni ympärillä paljastavat, että tulin hänen suuhunsa.

Leea päästää penikseni luiskahtamaan varovasti pois suustaan.  "Mmmm... Tulipa sitä!" hän nauraa, pyyhkäisten samalla suupieliään. "Otin ihan turhaan paidankin pois, eihän sitä tippunut yhtään!", hän jatkaa silminnähden tyytyväisenä.

"Kiva että otit.", ajattelen ääneen.

"Teki järjettömän hyvää.", kiittelen, ja suutelen naista hurmaantuneena.

"Eipä kestä. Toivottavasti suurimmat paineet ovat poissa."

Nojaan taaksepäin. Leea käy juomassa lasin vettä, ja palaa takaisin luokseni.

"Vieläkö se tarjous siitä seksistä olisi avoinna? Siis, jos jaksat vielä?" hän kysyy silminnähden varovaisesti.

"Ilman muuta. Täytyy vaan hetki ladata paristoja. Tai palleja, ihan miten vaan..."

"Kiva! Mä käyn suihkussa, niin saat levätä", Leea sanoo, ja riisuuntuu nopeasti alastomaksi. Nam, mikä vartalo.

Leea lähtee astelemaan kohti suihkua peppu kauniisti keinuen.

"Vai tuletko mukaan?" nainen kysyy.Naimme jo suihkussa. Leea huokailee ja pyörittää kaluani sisällään. Voihkii ja ulvoo.

Ihmisen lämpö tuntuu hyvälle.

+1

8 kommenttia:

 1. Kiitti Krisse! Oli älyttömän kivaa! :D

  Hyvää jatkoa ja tsemppiä projektiin! :P

  VastaaPoista
 2. Pakko sanoa, että sulta jäänyt muutama äidinkielen tunti väliin! Pidän blogistasi, mutta virheitä on niin paljon että silmiä särkee. T'äydellistä ei toki tarvitse kirjoittaa, mutta... Esim. lainauksen jälkeen mikä päättyy kysymys- tai huutomerkkiin EI tule sitä pilkkua.
  Esim.
  "Sä taidat pitää tästä?", Leea nauraa. "Hyvältä tuntuu...", vastaan, vaikka mieleni sulkea naisen suu miehuudellani. "Ota se suuhun!", ajattelen.

  VÄÄRIN. Oikeasti se kirjoitetaan:

  "Sä taidat pitää tästä?" Leea nauraa. "Hyvältä tuntuu", vastaan, vaikka mieleni tekee sulkea naisen suu miehuudellani. "Ota se suuhun!" ajattelen.

  Kannattaa lukea täältä ihan ne kirjoittajalle hyvin tärkeät lainausmerkit ja kuinka niitä käytetään: http://webcgi.oulu.fi/oykk/abc/kielenhuolto/oikeinkirjoitus/valimerkit/lainausmerkit/


  Muuten hyvä, jatka toki! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Olen kaivannut kielioppikorjauksia lukijoiltani, mutta aika harvoin niitä tulee. Pelkäävät varmaan että lopetan projektin..?

   Kirjoittelen näitä tarinoita tapaamisistani suhteellisen nopealla tahdilla, joten virheitä tulee. Olisipa minulla oma editori. :D

   Yritän parantaa tapojani (kirjoituksen suhteen)!

   Poista
 3. Siis 18-kesäinen panee tuosta vain tuntemattoman kanssa ja eleet on kuin suoraan pornoleffasta? Tosi uskottavaa. not...

  VastaaPoista
 4. Minua aina ihmetyttää, että naiset ovat intona ottamassa vieraan miehen kalun suuhunsa. Se kuulostaa hiukan epäuskottavalta. Minä imen vain hyvin tuttua tattia vaikka jalkoväliini päästäisinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No... Mulla on ollut 10 seksipartneria, ja vain kaksi on ollut ottamatta suihi... Naiset ovat usein aktiivisempia tuntemattoman kanssa, kuin oman kumppaninsa.

   Valitettavasti.

   Poista
 5. jotenkin haluaisi tietää mitenkä olet päässyt ko. tilanteeseen ja mitä sitten seurasi. toisi sellaista uskottavuutta teksteihin. toi esitilanne varsinkin olisi opettavaista meille miehille kuinka sinne pukille oikeasti näin kiivaalla tahdilla pääset. kielioppi on koulussa jo läpikäyty mutta nämä elämän opit pitää opetella täällä maantiellä.

  VastaaPoista