maanantai 28. lokakuuta 2013

45: Suvi

"Kiinnostaisko hieronta?"

Nuori tummatukkainen nainen jää tuijottamaan hieman lasittunein silmin. Alkoholilla on vaikutusta asiaan. 160-170 senttiä, nätin näköinen. Kivat huulet.

"Ehkä.", nainen vastaa. "Mä olen hieroja. Ihan oikeasti", totean.

Nainen pohtii hetken ajan. Musiikki soi lujaa, laiva tuntuu keinuvan musiikin tahdissa. Naisen punaiset huulet kiiltelevät discovalojen välkkeessä.

"Onks tää joku iskujuttu vaan?" nainen nauraa. "Ei, kyllä mä sua hieroisin. Katsotaan sitten sen jälkeen uudestaan, mitä tehdään..."

Tuijotus.

"No koska sä hieroisit mua?"

"Vaikka heti?"

"En mä nyt vielä lähde! Kello on vasta kaks!" nainen toteaa.

"Miten olisi neljältä?"

"Okei!". Nainen kaivaa kännykkänsä esille. Annan naiselle hytin numeron.

"Olet sitten kanssa paikalla!"

"Tottakai."

Lähden kävelemään ulos baarista. Aika epätodennäköistä saada kaatoa tänään, nainen todennäköiseti sammuu ennen hyttiin tulemista. Minkäs teet.

Äkkiä joku sipaisee selkääni.

"Moi! Hei, tuota, vieläkö sä tarjoat sitä hierontaa?"

Samankokoinen ja näköinen nuori nainen katselee minua kysyvästi. Tukkakin on puolipitkä ja suora, kuten baaritiskillä tapaamallani naisella. Onkohan nämä samaa porukkaa?

"Joo, tottakai. Oletko kiinnostunut?"

"Ilman muuta. Mä olen ollut vähän jumissa. Missä sun hytti on?"

"Ylhäällä. Parisänky ja kaikkea. Siinä on hyvä hieroa."

"Kiva! Oota, mä otan mun siiderin tosta..."Hyttikäytävä on yllättävän hiljainen. Suurin osa metelistä kuuluu alemmista kerroksista. Saapuessamme hyttini ovelle, nainen tarttuu minua kädestä.

"Ainiin, mikä sun nimes on?"

"Kristian."

"Okei. Mä olen Suvi."

"Moi suvi", naurahdan.


Astumme sisään hyttiin. Suvi kulauttaa siiderinsä loppuun, riisuu paitansa ja hyppää sängylle makaamaan vatsalleen. Naisen paljas selkä näyttää kauniilta hytin hämyssä.

"No niin, alapa hieroa!" Suvi käskee.

Teen työtä käskettyä. Heitän kauluspaitani tuolille, ja kiipeän hänen päälleen. Otan sängyn vierestä rasvapurkin, ja pursotan sitä kädelleni. Suvi hihittää sormieni koskettaessa hänen selkäänsä. Työstän naisen selkää ammattilaisen otteilla, ja pian hihitys muuttuukin tyytyväiseksi huokailuksi.

Suutelen varovaisesti niskaa ja selkää, ja tyttö säpsähtää. Tyytyväinen "Mmmmmm..." -ääni värähtää Suvin huulten välistä.

Peppukin pitäisi hieroa. "Otatko hameen pois? Saan paremmin hierottua alempaa...". Suvi käännähtää ympäri, ja hänen kauniit rintansa heilahtavat iloisesti mukaan. Noin 10 sekuntia myöhemmin Suvi makaa alasti, peppu paljaana sängyllä. "Oho. Olisit kyllä voinut jättää pikkuhousut jalkaankin.", kiusoittelen. "Mmm-hmm... Jatkapa nyt sitä hierontaa", Suvi toteaa, silmät kiinni.

Tartun naisen pakaroihin, ja Suvi työntää niitä otettani vasten. Jokainen kädenliikkeeni saa naisen ääntelehtimään tyytyväisenä. Tyttö on aivan myyty, ajattelen.

Nousen hetkeksi ylös naisen päältä, ja riisun farkkuni. Ne ovat, syystä taa toisesta, alkaneet ahdistaa. Puoliturvonnut miehuuteni sykkii alushousujeni kankaan alla.

Siirryn takaisin naisen päälle. Hoidan hieronnan sovitusti loppuun. Suvi on todella rentoutunut. Siirrän käteni hänen sisäreidelleen, ja nainen raottaa jalkojaan. Hän kiiltelee kosteana. Päästän sormeni lipumaan hitaasti hänen häpyhuulilleen. Kostea lämpö tuntuu sormenpäissä.

Suvi naurahtaa, kun upotan sormeni hänen sisäänsä. "Tuntuu hyvältä", hän huokailee.

Suvi kääntyy ympäri ja suutelee minua. Hänen kätensä kiskovat alushousujani pois. Autan häntä parhaani mukaan, minkä alkoholihöyryiltäni kykenen. Suvi tarttuu kulliini, ja se turpoaa hänen kädessään. "Onpa möntti. Onks sut leikattu?" hän kyselee. "On joo", vastaan. "Ihanan tuntuinen", nainen jatkaa, vedellen kättään edestakaisin kaluni silkkisellä iholla, tarkastellen sen liikkeitä tarkasti.

Nappaan kondomin farkkujeni taskusta. Suvi kiskoo minua jo päällensä, mutta ehdin juuri ja juuri asetella sen paikalleen, ennen kuin nainen vetää minut sisäänsä. "AAAAAaah", Suvi huokaisee. Hän suutelee minua kosteasti vartaloidemme läiskähdellessä kosteasti yhteen. Suvi huokailee tasaiseen tahtiin. "Ah-ah-ah-ah-AAAH-ah-ah-ah-AAAH...". Se kiihottaa minua aivan jumalattomasti.

Suutelen naisen korvalehteä, Suvin lipoessa kieltään kaulallani. Kippaan naisen vatsalleen, ja upottaudun hänen sisäänsä enempiä kyselemättä. Asento saa Suvin ulvomaan. Mietin hetken, mitä naapurihytissä pohditaan juuri nyt, mutta ajatus karkaa pian. Olen kuin eläin naisen kimpussa. Sydän hakkaa, kaluni upotessa Suviin yhä uudelleen ja uudelleen.

"Annaaa... Anna mä tuun päälle", nainen pyytää. Vetäydyn ulos, ja Suvi työntää minut välittömästi selälleni. Pääni kopsahtaa hieman seinään, mutta en valita. Nainen istuu päälleni kiimainen hymy kasvoillaan. Hänen kätensä painavat rintaani, märän piirakan loiskahtaessa aina uudelleen ja uudelleen etumustani vasten.

Kaluni turpoaa. Irvistän estellessäni portteja hakkaavaa orgasmia. "Tuut sä?" nainen kysyy, pieni kuolavana kiiltäen poskellaan. Tartun vastaukseksi kiinni hänen piukeaan peppuunsa, ja vedän häntä edestakaisin kaluni päällä yhä lujempaa.

Suvi painaa itsensä minua vasten, sitoen kätensä niskani taakse. Kivikovat nännit kutittavat rintaani.

Salamoita palleissa. Suvin ratsastus saa minut laukeamaan. Urahdan. Suvi nauraa tyytyväisenä kaluni pumpatessa siemennesteitä siemenpussiin. Naiset kädet etsiytyvät palleilleni, ja hän hieroo viimeisetkin sykkeet sisäänsä.

"Sä olet ihan hyvä hieroja. Olo on aika mansikkainen. Ja limainen!" Suvi nauraa. Katson kelloa. 04:17. Ei kuulu koputusta. "Ei se toinen tyttö sitten tullutkaan", Suvi toteaa ja jatkaa, "Ei tiedä mitä menetti!"

Pyöritän etusormeani naisen vatsalla. "Ei tullut, ei. Kokemuksen syvällä rintaäänellä osasin jo odottaakin sitä."

"Ai kuinka niin? Teetkö sä tätä useinkin?" nainen kysyy, toinen kulmakarva hiukan koholla.

"Niinkin voisi sanoa..."+1

4 kommenttia:

 1. Ai sulla on hierojantaitojakin..? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi!

   Siihenkin tuli tuossa joskus koulutus hankittua. :)

   - Kristian

   Poista
  2. Kristian on niinkuin täyden palvelun mieshuora... Ilman maksua! :D

   Poista