perjantai 18. lokakuuta 2013

44: Minna

Ajelen pitkin keski-suomalaisen kaupungin kosteita katuja. Etsin kohdetta. Saavun lopulta oikeaan osoitteeseen, ja etsin parkkipaikkaa. "Tuossa!" totean ääneen nähdessäni kadun reunalla sopivan kolon, ja sovitan asvalttilaivani varovasti valkoisten viivojen sisään.

Pomo soittaa. Vastaan puhelimeen, ja keskustelen hajamielisen oloisesti päivän tehtävänannot läpi. Kaikki ok. Luuri kiinni, ja sateeseen.

"DingDongDingeliDong!" sanoo ovikello, kun painan sen ruskeaa aktivointinappia.

"Moikka!" kolmikymppinen nainen toteaa, ja nappaa kiinni kärpäsen kokoisesta mustasta koirastaan.

"Moi", vastaan. "Mä olen vähän etuajassa, kun tuo parkkipaikka löytyikin nopeammin kuin odotinkaan", jatkan ja silitän huohottavaa murrea, sen pomppiessa iloisesti ylös alas eteisessä.

Nainen, joka esitteli itsensä aikaisemmissa keskusteluissamme Minnaksi, ohjaa minut pidemmälle asuntoon. Kohtuullisen kokoinen kolmio, kauniisti sisustettu. Vähän valokuvia, vähän muistoesineitä. Ihan kiva, ajattelen.

"Teetkö sinä usein tällaista? Siis, treffailet tuntemattomia miehiä?". Hymyilen kysyvästi. Minna näyttää miettivältä.

"Ihan eka kerta on. Mun mies on melkein aina kotona. Harvoin tulee tällaista mahdollisuutta. Vaikutit tosi kivalta, kun juteltiin."

"Toivottavasti pidät vieläkin, nyt kun näet minut ihan livenä..."

"Juu, hyvältä näyttää!" Minna nauraa.

Nainen pyörähtää ympäri, ja hänen tummansininen hameensa heilahtaa sievästi liikkeestä.

"Haluutko, että esittelen sulle makkaria?" hän kysyy. "Joo, mennään vaan katsomaan", nauran.

Minna kulkee edelläni makuuhouneeseen vaaleilla, hintavilla kalusteilla sisustettuun makuuhuoneeseensa. Tummanharmaa parisänky istuu ikkunaa vasten huoneen päätyseinällä. Sänkyyn on juuri vaihdettu lakanat.

"Riisutko sä ensin, vai riisunko mä?" Minna tiedustelee. "Mites, jos riisuttaisiin samaan aikaan?" totean, ja heitän takin sängyn edessä istuvalle tuolille. Minna hymyilee, ja seuraa esimerkkiäni.

Minnan ollessa vielä alusvaatteisillaan, päästän puolikovan kaluni pomsahtamaan ulos slogeistani. Minna punastuu hetkeksi, mutta riisuu lopulta loputkin vaatteensa. "Mennään sänkyyn", käsken, ja nainen hyppää pikaisesti peiton alle lämmittelemään.

"Sulle on muikeet rinnat!" kiusaan sormieni vaellellessa pitkin naisen uhkeita muotoja. "Kiitti", Minna supisee. Huomaan naisen hengityksen kiihtyvän, ja tarraan häntä toisella kädelläni tiukasti takapuolesta. Se saa hänet hyrräämään yhä lujempaa. Naisen puolipitkät, vaaleat hiukset koskettavat kasvojani, naisen suudellessa kaulaani ja huuliani.

Minnan sormet etsiytyvät etumukselleni, ja tunnen lämpimän kosketuksen aiheuttaman sykkeen peniksessäni. Kuin refleksinä, sormeni etsiytyvät kaunottaren häpyhuulille. Tunnen niiden tutun, kostean kosketuksen sormissani. Minnan vetää kättään yhä kiimaisemmin penikseni vartta pitkin, sormieni tunkeutussa sisälle hänen märkään pimpsaansa.

Hyväilen ja suutelen Minnaa, hänen voihkiessaan kosketuksestani. Suustani pääsee urahdus, kun nainen kiskaisee terskastani vähän varomattomasti. En anna sen kuitenkaan häiritä, vaan nautin sitä seuraavista tunteista.

Minna vetäytyy kauemmaksi, ja sukeltaa peiton alle. Hetken kuluttua tunnen kuuman kostean kosketuksen penikseni päässä. Suuta. Ihanaa. Peitto liikkuu ylös-alas naisen pään liikkeiden mukaan. Liikettä säestää seksikäs lutkutus.

Vedän peiton pois naisen päältä, jotta voin seurata toimitusta. Yllätyn, kun nainen vetää minut kurkkuusa, ja imuteho tuplaantuu. Äkkiä tunnen siemeneni hakkaavan penikseni sulkuportteja auki.  Olen juuri kehottamassa Minnaa päästämään minut pois suustaan, kun hän nappaa kiinni palleistani. Kosketus on liikaa, ja tunnen spermani ruiskuavan naisen kurkkuun. Minna nielee, ja köhäisee muutaman kerran. Limainen penikseni solahtaa ulos naisen suusta.

"Toivottavasti jaksat vielä!" Minna nauraa, pyyhkien samalla suupieltään. Sperma jättää kiiltävän vanan naisen poskelle.

"Odotapa vaan!" vastaan, ja kippaan hänet selälleen sänkyyn. Enempää kyselemättä upotan suuni naisen kosteaan jalkoväliin. Annan kieleni ja huulieni lipoa naista, nauttien hänen huohotuksestaan ja epätoivoisesta pyörimisestään tiukassa otteessani.

"Ylemmässs... Ylemmäässsss.... Siitää, joo siitä, aaaAAAAH!" Minna huutaa. Nainen puristaa kasvojani itseään vasten niin että tuntuu kuin happi loppuisi. Nainen ulvahtaa ja jää makaamaan selälleen jalat rivosti hajallaan. Hänen häpynsä on punainen ja kiiltelevä.

"Mä tulen taas", totean, ja osoitan kovettuvaa kaluani. Minna huokaisee jotain, ja avaa itsensä vastaanottamaan asennossa seisovan sotilaansa. Uppoan sisään kevyesti. Naisen pillun silkkiset seinämät puristelevat kaluani, sen tutkiessa naisen syvimpiäkin sopukoita. Yksisilmäinen kostaja on saapunut määränpäähänsä. Telakointi on suoritettu.

Minna sitoo jalkansa tiukasti selkääni vasten. Yhteen kietoutuneiden kehojemme rytmikäs liike tuntuu mielettömän hyvältä. "Sä tunnut ihan älyttömän hyvältä", nainen huohottaa. Lisään tahtia, ja Minna puristaa itseään lujempaa minua vasten. Naisen jalkovälistä kuuluu kostea lätinä.

Nainen siirtyy ratsasmaan minulla. Katselen hänen hurmoksellista ilmeilyään, hänen etumuksensa piiskatessa pelvistäni raivokkaalla kiimalla. Hetken kuluttua kiimani saavuttaa jälleen ääripisteen, ja haluan kontrollin takaisin.

Käännän naisen vatsalleen, ja painan itseni kokonaan häntä vasten. Minna voihkaisee, kun kaluni uppoaa hitaasti hänen sisäänsä. Tartun naisen ranteista kiinni. Minna huohottaa. Rytmi kiihtyy. Tunnen, kuin pallini iskeytyvät yhä uudelleen naisen piukkoja pakaroita vasten. Painan huuleni naisen kaulaa vasten, orgasmini iskeytyessä kuin tuhat volttia hänen hikistä vartaloaan vasten. Kaluni pumppaa siemennesteensä Minnan sisään, hänen nauraessaan ja huokaillessaan kiimasta jokaisen syöksyn kohdallla.

Jäämme makaamaan hetkeksi, kunnes kiima on laskeutunut. Vedän itseni ulos rouvan sisältä. Vaalea mahla purskahtaa lakanoille. Taputan naisen kiilteleviä pakaroita leikkisästi.

"Nyt on tyhjät pussit", Minna hihittää tyynyä vasten.

"On", nauran. "Vieläkö rouva ehtii ottaa uudelleen, vai pitääkö mun jo lähteä?"

Minna kiepsahtaa ympäri. "Otetaan vaan. Kyllä tässä vielä on aikaa."


Rauhoitumme hetken. Sitten otamme vielä yhden uusinnan.

Lähtiessäni oloni on kuin käytetyllä majoneesipullolla.

Tyhjä mutta onnellinen.


+1


6 kommenttia:

 1. Ei kortsua? Ai-ai-ai...

  VastaaPoista
 2. Siis mitä...vedit paljaalla vai? o_0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun oli näyttää ihan paperilla ettei mitään löydy, niin menkööt nyt tämän kerran. ;)

   - Kristian

   Poista
 3. Kristian senkin varomaton lutka, ei ne kaikki heti näy testeissä ja tarttua voi silti. Hyvä että itse käyt säännöllisesti.

  VastaaPoista
 4. =) Kyllä mä ihan putipuhdas olen.

  VastaaPoista
 5. Asiavirhe: Pipari on alempana kuin pakarat tuossa asennossa. Pallien tulisi osua reisille, ellet ollut itse jalat kohti kattoa.

  "Käännän naisen vatsalleen, ja painan itseni kokonaan häntä vasten. Minna voihkaisee, kun kaluni uppoaa hitaasti hänen sisäänsä. Tartun naisen ranteista kiinni. Minna huohottaa. Rytmi kiihtyy. Tunnen, kuin pallini iskeytyvät yhä uudelleen naisen piukkoja pakaroita vasten."

  Muuten ihan viihdyttävää.

  P.P.

  VastaaPoista