maanantai 14. lokakuuta 2013

43: Julia

Laiva keinuu kevyen oloisesti meren aallokoilla. Laivan mauton sisustus kuultaa hytin WC:n lampun kellertävässä valossa. Riisun farkkujani, ja tuijotan lattialla olevia läiskiä. Tässä hytissä on tapahtunut paljon, ajattelen. Sänky nitisee allani.

Ruskeahiuksinen nainen astelee ulos vessasta pikkuhousuisillaan, heilutellen punaista kondomipakettia sormissaan. "Löytyi!" hän hihkuu innoissaan. "Mahtavaa!" vastaan. Lämmin tunne valtaa vartaloni. Otan kulauksen viiniä, ja tarjoan tämän jälkeen lasia naiselle. Hän sieppaa sen kädestäni, ja kulauttaa loput viinit yhdellä kulauksella alas kurkustaan.

Nainen astuu eteeni. Hänen kiinteän vatsansa oikealla puolella on söpö pieni puputatuointi. Otan naisen pakaroista kevyesti kiinni, ja suutelen hänen vatsaansa. Nainen värähtää, ja laskee lasin pöydälle. Suutelen hänen sääriänsä, ja annan sormieni kosketella hänen tummaa ihoansa.

"Mee sängylle", nainen huokaisee, ja työntää minut yllättävänkin pehmeiltä tuntuville lakanoille. Hän kiipeää päälleni, ja suutelee minua. Vastaan suudelmaan, ja nainen naurahtaa. "Julia", aloitan, mutta nainen sulkee suuni lämpimällä, kostealla suudelmalla.

Tunnen, kuinka naisen sormet etsiytyvät alushousujeni kuminauhan alle, kuin sienestäjän sormet metsässä mättään alle tattia etsimään. Sormet löytävät etsimänsä, ja puristautuvat sen ympärille. Sydämeni lyöntitiheys kiihtyy. Annan omien sormien työntyä Julian stringien sisään, ja koettelen varovasti hänen kuuman kosteaa jalkoväliään. Toimintani saa naisen huokailemaan, ja puristamaan löytämäänsä sientä yhä lujempaa. Sieni turpoaa kosketuksesta.

Suutelen naisen kaulaa, raottaen samalla sormillani hänen häpyhuuliaan. Ujutan yhden sormen sisään liukastuneeseen herkkupiirakkaan. Se uppoaa liukkaasti. Tunnen silkkisten seinämien tiukan puristuksen liikuttaessani sormeani naisen sisällä. Julia hieroo kaluani edestakaisin, puristaen samalla huuliaan. Nousen ylemmäs, ja suutelen naisen terhakoita rintoja. Tunnen pientä kipua, naisen istuessa kivikovan kaluni päälle. Penikseni sykkii hänen valkoisia alushousujaan vasten, ja nainen vastaa sykkeeseen pyöritellen itseään painetta vasten.

Julia huokailee yhä kovaäänisemmin, käteni rytmikkään hyväilyn mukana. Nainen työntää minut kauemmaksi. "Odota!" hän sanoo, ja siirtyy nilkkoihini, kiskoen samalla alushousujani mukanaan. Kaluni pompsahtaa iloisesti vapauteen. Julia siirtyy ylemmäksi, ja nappaa kondomin yöpöydältä. Repeävän paperin äänen jälkeen huoneeseen virtaa hento mansikan tuoksu.

Julia asettelee kondomin huulilleen, ja tarttuu tiukasti kiinni kaluni varresta. Puristan huuliani yhteen, naisen asetellessa kumia paikalleen suunsa avulla. Kumin rullauduttua penikseni päälle, nainen vilkaisee minua virnuillen silmiin, ja alkaa lutkuttaa mansikanpunaista patukkaani lämpimien huuliensa välissä. Tunnen turpoamiseni, ja päästäni katoavan veren aiheuttaman paineen.

Kullini luiskahtaa pois Julian huulien välistä, ja nainen pomppaa pystyyn sängyn viereen. Kiireisen oloisesti hän riisuu stringinsä, ja siirtyy takaisin päälleni. Hän tarttuu kaluuni, sulkee silmänsä, ja upottaa minut sisäänsä.

"Mphh", Nainen pihisee huulikiilteeltä kiiltävien huuliensa välistä. "Voi luoja... Ahhh..."

Annan Julian määrätä tahdin, ja nautin naisen vartalon rytmikkäästä liikkeestä päälläni. Nainen kaartaa selkänsä kaarelle, ja päästää hiuksensa roikkumaan. Asetan sormeni hänen klitorikselleen, ja pyörittelen sormeani, kostean suuaukon maiskutellessa pelvikseni etumukseni pintaa.

"Haaaa... Jatka noin... Just noin!" Julia käskee. Jatkan liikettä, ja nainen jatkaa pumppaamista.

"Vittu!" nainen kiroilee, ja painautuu päälleni, puristaen itsensä päälleni kaikella voimallaan. Tunnen naisen etumuksen jyystävän liikkeen kaluni varressa, ja tuttu puristus kouristelee veitikkani kosketussensoreita.

Nainen sätkii ja huutaa päälläni orgasminsa voimasta, ja hänen mehunsa saavat alavatsani kiiltämään hytin valossa. Olipa nopeaa, ajattelen hämilläni.

Julia nousee ylemmäs, ja vetää hiuksensa pois silmiltään. "Tuutko päälle?". Vastaan myöntävästi, ja kippaan naisen selälleen. sängylle. Naisen rinnat ovat naimahiestä kosteat.

Työnnyn naisen sisään, ja hän puristautuu minua vasten. Puristan naisen pakaroita survoessani itseäni kohti orgasmia. Julian suusta kuuluu lyhyt huokaus jokaisen sisääntyöntöni aikana. Hengitykseni kiihtyy.

Nousen polvilleni, ja tartun Juliaa vyötäröltä. Nainen katsoo minua kysyvästi, mutta ilme muuttuu nopeasti hurmokseksi aloittaessani loppua enteilevän pumppaukseni.

Julia puristelee tyynyä, ja suoristaa säärensä kohti hytin ovea. Naisen jalat ovat kovin vahvat, ja tunnen pientä kipua hänen puristaessaa niillä kylkiäni. En kuitenkaan anna tunteen häiritä itseäni. Tavoitteena on laukeaminen. Ja vain laukeaminen on tärkeää.

"Eivittutaas!!!" nainen huutaa, ja suoristaa jalkansa. Turpoan hänen sisällään. Kaluni laskimot sykkivät sinisinä, ja kirkkaanpunainen terskani hakkaa naisen sisälle rukoillen vapautusta. Pumppaan vielä hetken, ja katselen, kun Julian silmät kääntyvät ympäri kohti vastapäistä seinää.

"HaaaaaAA!" huudahdan, kaluni ylittäessä sietokykynsä.

Vedän itseni ulos, ja kiipeän Julian päälle. Nainen sieppaa kaluni käteensä, ja heittää kondomin nurkkaan. Kaksin käsin hän pumppaa minua vartalolleen. Olen myyty.

Näen tähtiä, siemennesteeni ruiskutessa ympäri naisen huohottavaa vartaloa. Orgastinen tunne saa vartaloni sätkimään, ja Julia pitää sitä hauskana ilmiönä. Hän kiusoittelee minua lisää pitämällä tiukasti kiinni kalustani, ja pyöritellen samalla toisella kädellä limaista terskaani. Sätkin nautinnosta.

Jäämme makaamaan sänkyyn puristaen toisiamme, eikä kumpikaan jaksa raahautua suihkuun. Olemme antaneet kaikkemme. Julia leikittelee kiiltävälle spermallani, ja toteaa jotain härskiä. Hetken kuluttua nukahdamme sylikkäin.


Herään aamuyöstä Julian suudelmiin. Hänen kätensä kovettaa miehuuttani.

Meillä ei ole kiire mihinkään.

+1

1 kommentti: