perjantai 9. elokuuta 2013

Salamoiko?

Foreca lupasi iloista sadetta ja ukkosta, mutta yhtään pamausta ei kuulunut. No, onneksi makuuhuoneen puolella on tapahtunut salamointia senkin edestä! Toimiston ikkunasta katsottuna syksy lähenee kyllä uhkaavasti. Toivottavasti ei ihan vielä ala kuitenkaan.

Sähköpostiini on tullut poissaoloni aikana runsaasti kyselyitä ja tiedusteluja. Vastailen nyt kysymyksiin jälleen yhden blogiviestin avulla, jotta saan purettua viestien sisältöä vikkelämmin.

Asiaan:

1. Tykkäätkö nuolla peppureikää?
En.

2. Sattuiko ympärileikkaus?
Leikkauksen jälkeen? Jep.

3. Onko sulla ihan valtava mela?
No ei. Mitattu ylemmäksi keskiluokaksi, ja kohtuullisen paksuksi. (Miksiköhän miehet kysyvät EDELLEEN tätä naisia useammin..?) Pieni se ei ole, jos sitä tarkoitat.

4. Miten voit?
Hyvin, kiitos. Kiitos kysymästä!

5. Voiko sun blogiin osallistua, jos haluaa harrastaa seksiä kondomin kanssa?
Tottakai. Fiksumpi käyttää kondomia. Itsekin pyrin aina käyttämään kondomia, erityisesti yhdynnässä. Blogin alkupuolella mokia tapahtui enemmän, mutta nykyään olen aika tarkka asiasta.

6. Tässä on mun kuva. Panisitko?
Panisitko sinä minua? ;)

7. Tässä on mun kuva. Näytänkö hyvältä suhteessa muihin naisiin.
Hyvältä näytät.

8. Jos mä haluan osallistua sun blogiin, mitä mun pitää tehdä?
Laita postia sähköpostiini. Sitten katsotaan, miten meillä synkkaa, ja saammeko tapaamisen sovittua. Olisi myös kiva, jos ainakin yleisimmät sukupuolitaudit olisi tullut testattua lähiaikoina. Eikä mitään aktiivisia herpeksiä tai kondyloomia!

9. Mikä on tähän mennessä kauhein kokemuksesi.
Oikeastaan kaksi kokemusta on jäänyt pahimpina mieleeni... Kielikoruraapija, ja laivalta bongattu nainen, jolla oli NIIN selvä kondylooma, että ihmettelen mitä hän mietti yrittäessään pukille.

...Lienee sanomattakin selvää, että nainen ei saanut seksiä.

Siinä päivitystä tällä kertaa. Pitäkäähän loppukesä liukkaana!


- Kristian

1 kommentti:

  1. Hupaduu! Syksy tulee!

    Kaikki peput menee piiloon... :(

    VastaaPoista