tiistai 6. elokuuta 2013

Ah! Se tekee hyvää!

Kirjoitan tätä blogia eräs, aikaisemminkin blogissani esiintynyt nainen, Jaana, penikseni suussaan. Tämä blogikirjoitus on siis kirjoitettu toiminnan keskellä, joten pahoittelen mahdollisia kirjoitusvihreitä. En kirjoita aiheesta blogikirjoitusta, koska ystävättäreni on jo esiintynyt tässä blogissa. Ei siis plussaa...

Kuten arvata saattaa, olen palannut normaaliin rytmiin. Otin härkää sarvista, ja jatkan projektiani. Olen saanut todella paljon viestejä aiheen tiimoilta, ja innokkaita auttajia on jonoksi asti. Kiitokset teille! Otan kyllä teihin jokaiseen yhteyttä, kunhan saan sukellettua sähköpostini kaikki viestit läpi...

Lisään tämän päivän aikana uuden kyselyn sivustolle. Aiheena on: Tunnetko olevasi alisuoriutuja. Tunnetko siis meneväsi sänkyhommien puolella siitä, mistä aita on matalin, vai pidätkö itseäsi aktiivisempana osallistujana?


Nyt Jaana katselee minua virnuillen pödyän alta.  Tahti kiihtyy. Laukean Jaanan ihanien huulten käsittelyssä. Sätkin, hänen imiessään viimeiset tipat tatistani.

Nainen nielee lastini. Hän toteaa jotain hassua sen mausta.

Nyt on minun vuoroni antaa Jaanalle vastapalvelus...


- Kristian

7 kommenttia:

 1. Lakkaa naimasta niitä samoja eukkoja. Sun projektis hidastuu siitä!

  VastaaPoista
 2. Mä taas varmaan tekisin ihan samoin kuin Kristian, eli ei niin väliä jos projektit kusee, jos löytää jonkun hyvän, kannattaa kokeilla vaikka uudestaankin. Vaikka useitakin vuosia. Jos vaan molemmista siltä tuntuu...;)

  Pääasia että tuoreita raportteja ilmestyy...:-)

  VastaaPoista
 3. "Nainen nielee lastini. Hän toteaa jotain hassua sen mausta."

  Sanoin, että maistut mansikalle. =P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai. :D Kuulin jotain aivan muuta!

   - Kristian

   Poista
  2. Kirottu nainen! Hidastat Kristianin etenemistä!
   (vaikka en kyllä varmaan itsekään pystyisi kieltäytymään poskihoidosta, jos sitä tarjottaisiin)

   Poista
  3. Ei hidasta. Kaikki seksi on herkkua, vaikkei plussaa saisikaan. :)

   - Kristian

   Poista