perjantai 30. elokuuta 2013

42: Heini

Nautiskelen sähköisestä tunteesta nivusissani, nojaten taaksepäin omakotitalon olohuoneen suurella, pehmeällä nojatuolilla. Käännän kasvoni, ja katselen, kuinka kaksi lintua leikkii aurinkoisella pihalla, keräten kilpaa siemeniä nurmikolta.

Radiosta kuuluu Novan aamushow. Juontajien hypnoottinen puhe tekee tilanteesta rauhoittavan. Jopa raukean.

Käännän kasvoni kohti nivusiani, ja seuraan kotiäidin harrasta toimintaa ihaillen. Naisen ruskeat, kiharat hiukset kutittavat kevyesti ihoani, hänen päänsä liikkuessa pumppaavalla liikkeellä edestakaisin kaluni vartta pitkin. Nautin jokaisesta lämpimästä imaisusta. Terskani punottaa.

"Mulla olis sulle kysymys", nainen toteaa, päästäen samalla kaluni pullahtamaan kosteasti kiiltävien huuliensa välistä.

"Kysy vaan."

Nainen näyttää pohtivalta, vedellen samalla penikseni vartta edestakaisin hitaasti.

"Miksi miehet arvostaa niin paljon suuseksiä?" hän kysyy.

Pohdin vastausta hetken.

"Koska se tuntuu hyvältä", vastaan. Nainen ei ole tyytyväinen vastaukseen.

"Joo, joo, mutta eikö paneminen tunnu paremmalta. Kun mies saa itse tehdä hommia, ja näkee kun nainen nauttii? Tai käsityöt?" hän jatkaa.

"Se tuntuu vaan paremmalta. Siinä on täysin naisen armoilla. Ja suun ote on käsiä pehmeämpi. Silkkinen ja imevä... Käsityöt tuntuvat aina enemmän tai vähemmän kliinisiltä. Puhumattakaan orgasmista, mikä on suuseksissä lähes aina parempi, kuin naidessa tai käsitöissä."

Nainen miettii, ja suutelee terskan kärkeä kosteasti. Se saa koko kalun nytkähtämään. Hän pyörittelee peniksen päähän ilmestynyttä kiiltävää tippaa kielellään.

"Entäs se suuhun laukeaminen? Miksi te haluatte laueta suuhun?"

"Orgasmi tuntuu paremmalta. Kun nainen imee samalla, kun sinä laukeat. Se jatkuu huomattavasti normaalia pidempään. Ja onhan se siistimpää, kuin ruiskia nesteet ympäri naisen kasvoja. Sitäkin sattuu kyllä välillä.". Naurattaa. Tatti nytkähtelee nauruni tahdissa, mikä saa naisen kasvot helottamaan.

Nainen nyökkää, ja sieppaa minut uudelleen suuhunsa. Huokaisen.

"Heini, mä olen nyt aika lähellä..." sanon, katsellessani naista silmiin.

Heini nostaa kasvonsa. "Joo, mä maistan sen kyllä.". Nainen nauraa, ja kiihdyttää tahtiaan.

Tuntiessani paineen kasvavan, jännitän lihaksiani, jotta en laukeaisi ihan vielä. Heini on eri mieltä, ja ottaa kiiltelevät pallini käsiinsä. Hän pyörittelee niitä, kevyesti leikitellen.

Puristan. Puristan. Heini katsoo minua silmiin, ja virnistää. Neljä tiukkaa imaisua, ja en enää kykene pitelemään porttejani kiinni.

Heini painaa kätensä sääriäni vasten, jotta pääse pakenemaan hänen imustaan. Ammun siemeneni hänen suuhunsa, kovaäänisen urahdukseni säestäessä tapahtumaa. Nainen päästelee naisellisen nauttivia äännähdyksiä, hänen poskiensa paisuessa lastini paineesta.

Heini jatkaa imemistä, ja minua naurattaa. Hetken kuluttua laiskanpulskea kaluni luiskahtaa naisen huulilta, ja hän jaa katselemaan minua hymyillen, posket pullollaan nektariiniani. Ojennan hänelle talouspaperin tuolin vieressä olevalta pöydältä, ja Heini puristaa maidon suustaan paperille.

"Njam!" Heini nauraa, pyyhkien huuliaan käteensä.

"Namnam!" jatkan, ja katselen jalkojeni välissä polvistuvaa naista palvoen.

Heini suutelee nytkähtelevää panistäni varovasti. Nautin tunteesta.

"Vieläkö sulla riittää panoksia?" hän tiedustelee."Hetken kuluttua", vastaan, ja kerään hengitystäni.

Heini heittää loput vaatteenssa sohvalle. "Hyvä. Mä valmistelen sua tässä..." hän sanoo, ja lipoo kevyesti kaluni märkää pintaa.

Muutaman minuutin kuluttua se turpoaa jälleen, niinkuin pullat uunissa. Virnistän, ja vedän naisen päälleni.

Heini saa elämänsä parhaan panon.

Naisen sanoin, ei minun.


+1

2 kommenttia:

  1. saadaankohan me siitäkin tarina? Jäädään odottelemaan. Haluaisin kuulla, miten se tapahtui..

    VastaaPoista