maanantai 19. elokuuta 2013

41: Emilia

Soittaessani ovikelloa olin edelleen hieman kahden vaiheilla... Enhän ollut koskaan ennen tehnyt tätä. Tarjouksia sähköpostiini oli tullut useita, mutta johtuen 18 -vuoden säännöstäni, vain muutama oli ollut realistisesti mahdollinen vierailija blogiini.

Tiiliseinäisen, yksikerroksiksen omakotitalon ovelle saapui silmälasipäinen, urheilullisen näköinen nuori nainen. Ensimmäiseksi hän vilkaisi molemmille puolille ovea, sitten hän katseli minua tutkivasti. Hetken vaivaantuneen hiljaisuuden jälkeen avasin suuni.

"Moi! Oletko sinä Emilia?"

"Juuuuu....", nainen vastaa, venyttäen sanan "U"-kirjainta aivan liian pitkään. "Kristian?"

"Juuuu", vastaan, venyttäen vastaavalla tavalla viimeistä kirjainta.

Emilia katsoo minua vielä kerran. "Tuu sisään, ettei naapurit rupee tuijottamaan."

Siirryn sisälle. Kodikas koti, ajattelen."Mun vanhemmat on mökillä" tummahiuksinen Emilia vastaa kysymykseeni.

Emiliasta huomaa heti eron muihin blogini naisiin. Hän on herkkä, varovainen. Tietty itsevarmuus puuttuu. Tavallaan se on erittäin... Söpöä?

"Oletko sä koskaan tehnyt tätä ennen? Tai, siis oletko sä harrastanut aikaisemmin seksiä neitsyen kanssa?"

Mietin hetken vastaustani.

"Pakko sanoa, että olet kyllä ihan ensimmäinen. Tämä on meille molemmille "ekakerta" -kokemus" vastaan rehellisesti.

"Aijaa" nainen töksäyttää. "Mä aattelin, että sulla olis ollut kokemusta. Sähän olet harrastanut seksiä melkein 40 naisen kanssa.". Emilia nostaa vasenta kulmakarvaansa kysyvästi.

"Ehdokkaita on kyllä ollut" vastaan. "Sinä olet ensimmäinen, joka asui sopivassa paikassa, ja on ylittänyt 18-vuotta."

"Niin. Aika harva 18-vuotias nainen on nykyään varmaan enää neitsyt..." Emilia toteaa, ja tuijottaa lattiaan. Jätän kommentoimatta.

"Olikohan tää sittenkään hyvä idea..?" Emilia aloittaa.

Keskeytän naisen kommentin. "Otatko valkkaria?", kysyn, ja nappaan laukustani valkoviinipullon.

Nainen nostaa katseensa.

"Siis, meidän ei tarvitse tehdä yhtään mitään, mitä sinä et halua. Mutta juodaan nyt tämä viini pois, ja katsotaan, millaisella tuulella olet?"

"Okei. Tehdään näin.", Emilia vastaa naurahtaen.Parin lasillisen jälkeen tunnelma on keventynyt huomattavasti. Juttelemme mukavia vaikka mistä, vaalean, natisevan nahkasohvan kitistessä allamme. Emilia kertoo opiskeluistaan ja veljestään. Kuuntelen tarkkaavaisena. Huomioin hänen jokaisen sipaisunsa. Illan edetessä pidemmälle, nainen koskettelee minua yhä useammin.

Pyyhkäisen Emilian niskaa kädelläni. "Anna minä suutelen sinua."
Emilia sulkee silmänsä. Suutelen häntä kevyesti, ja nainen sävähtää hiukan. Vetäydyn taaksepäin hymyillen. Emilia tulee lähelleni, ja suutelee minua.

"Istu tähän" osoitan, ja hän siirtyy istumaan hajareisin syliini. Suutelemme pitkään, radion soittaessa 90-luvun hittejä toimintamme taustalla.

"Haluaisitko sä lähteä lämmittelemään?" kysyn. Emilia vetäytyy taaksepäin, ja katsoo minua miettivästi silmiin. "Haluan" hän vastaa.

Tunnen oloni jotenkin härskiksi, Emilian ohjatessa minut hänen vanhempiensa makuuhuoneeseen. Valtava, nahkareunainen parisänky odottaa meitä kutsuvasti. Emilia seisoo jalat ristissä, kädet selkänsä takana, ja katselee minua.

Siirryn hänen lähelleen, ja suutelen häntä. Otan hänen silmälasinsa pois, ja lasken ne yöpöydälle. Emilian hengitys kiihtyy, ja hänen ihonsa punottaa. Tunnen sykähdyksen etumuksessani. Emilia vetää paitani pois päältäni, ja koettelee rintaani, pyöritellen sormiaan ympäri ihoani.

Emilia vetää itse paitansa pois, paljastaen samettisen sileän, rusehtavan ihon. Suutelen hänen kaulaansa, ja nainen huokaisee syvään.

Huomaan emilian käsien harhailevan etumukseni lähellä, kuitenkaan koskettamatta sitä. "Ota se esille" käsken. Emilia naurahtaa, mutta vakavoituu uudelleen avatessaan farkkujeni nappeja. Pian farkkuni ovatkin jo mytyssä lattialla.

Emilia istahtaa sängyn reunalle, ja koettelee pullottavaa etumustani alushousujeni läpi. Naisen silmä ovat lautasen kokoiset. Hän on täydellisen keskittynyt siihen, mitä tekee. "Mä otan nää nyt pois" nainen toteaa, ja vetäisee alushousuni nilkkoihini. Kaluni pullahtaa laiskasti ulos, sykkien kohti naisen kasvoja.

Emilia tarttuu melaani kiinni, tutkistellen sitä. Häntä naurattaa, kun se turpoaa hänen sormissaan. Hän tarkastelee sen muotoja, vedellessään kättään edestakaisin sen vartta pitkin. Puren hammastani, etten laukea naisen kasvoille. Jokin tilanteessa kiihottaa aivan jumalattomasti.

"Se on ihan kova!" Emilia huokaisee. "Sinun ansiotasi" totean, ja heilautan meisseliä puolelta toiselle. Emilia kaatuu sängylle nauramaan.

Hän vakavoituu, kun avaan hänen farkkujensa vetoketjun, ja vedän ne lattialle omieni seuraksi. Emilia ei oikein tiedä, missä pitelisi käsiään, ja peittelee vuorotellen jokaista vartalonsa paljasta aluetta.

Siirryn hänen päälleen, ja suutelen häntä rauhallisesti ympäri vartaloa. Emilia huokailee ja hihittää. Käännän hänet vatsalleen, ja suutelen hänen niskaansa, hieroen samalla turpeaa kaluani hänen pakaroitaan vasten. Emilia vastaa liikkeeseen.

Avaan rintaliivien hakaset, ja Emilia ottaa ne pois päältään. Hän jää makaamaan sängylle. Ottaessani kiinni hänen stringeistään, nainen estelee hiukan. Lopulta hän päästää irti, ja paljastaa uutuuttaan kiiltelevän piirakkansa. Sipaisen sitä leikitellen, ja Emilia säpsähtää.

"Käänny ympäri. Minä haluan nähdä sinut" vaadin.

Emilia kääntyy varovasti ympäri, peitellen rintojaan ja häpyään käsillään. "Jännittää" nainen toteaa. "Älä turhaan. Otetaan ihan rauhallisesti" vastaan.

Suutelen Emilia sisäreisiä, ja nainen raottaa jalkojaan hiukan. Tunnen hänen tarkkailevan katseensa polttelevan kaljua päätäni. Siirryn yhä ylemmäksi, ja lopulta saavutan kohteeni. Vilkaisen Emiliaa vielä kysyvästi, ja nainen nyökkää. Lasken huuleni hänen häpyhuulilleen, suutelen niitä. Emilian suusta pääsee naukuva ääni. Tunnen naisen kostuvan suuni kosketuksesta. Annan kieleni leikitellä hänen naiseudellaan. Emilia tarttuu minua päästä, ja nostaa säärensä olkapäilleni. Nainen nauttii tilanteesta täysin rinnoin.

"Haluatko....Haluatko sä tulla sisään?" Emilia huohottaa. "Haluan" vastaan, ja sieppaan vaaleanpunaisen kondomipaketin lattialla makaavien huosujeni taskusta.

Asettelen kondomin päälleni, ja ohjaan itseni naisen keskivartalon valuville huulille. "Varovasti!" Emilia muistuttaa. Painan itseni häntä vasten, ja tunnen pientä tiukkuutta. "Mä tuun nyt sisälle" totean. Emilia nyökkää, ja asettaa kätensä selkääni vasten.

Painan itseni naisen sisään. Emilia päästää suustaan kovaäänisen voihkaisun, ja puristaa minua. Tunnen hänen kynsiensä uppoavan selkänahkaani. En välitä.

Makaan hetken naisen sisällä, liikkumatta. Emilia rauhoittuu. Aloitan pumppaamisen, hitain, yhä pitenevin vedoin. Emilia irvistelee alussa, mutta hetken kuluttua hänen kasvoillensa nousee hurmiollinen ilme. Hän sitoo jalkansa ympärilleni, ja yhtyy mukaan tahtiini.

Nainen puree ja suutelee olkaani. Suutelen hänen huuliaan ja rintojaan, kaluni upotessa yhä uudelleen ja uudelleen hänen neitseelliseen herkkuunsa.

Jonkin ajan kuluttua tunnen turpoavani hänen sisällään. Hengitykseni kiihtyy. Emilia katsoo minua huolestuneena. "Mä olen tulossa" totean, ja Emilia sulkee silmänsä. Tartun häneen lujempaa, ja panen itseäni hänen sisäänsä lujempaa ja lujempaa. Sitten laukean.

"Mä tunnen sut!" Emilia voihkaisee, vartaloni sätkiessä hänen päällään.

Makaamme hetken kasvokkain, suudellen toisiamme. Vetäydyn ulos, ja punainen kondomi luiskahtaa, siemenpussi hölskyen, kosteana ulos. Varon tahrimasta sänkyä enempää verisellä kumilla, ja heitän sen roskikseen.

"Eikö ollutkin ihan mukavaa?" kysyn. "No oli!" Emilia vastaa. "Vähän sattu alkuun. Verta tuli yllättävän vähän." . Vilkaisen lakanaa. "No, kannattaa kuitenkin pestä se ennen vanhempiesi paluuta, ettei tarvitse selitellä.". "Tottakai." Emilia toteaa, ja tulee kylkeeni.

Puolen tunnin kuluttua Emilia katsoo minua kysyvästi. "Jaksaisitko sä vielä uudelleen? Ei siis ole pakko, jos et jaksa..."

"Tottakai. Täytyy vaan saada tuo kaveri liikkeelle!" nauran, osoittaen makaavaa kaluani. Emilia tarttuu siihen kiinni, ja suutelee minua. Kaveri nousee.

"Mä haluan koittaa ratsastamista" Emilia vaatii.

"Sopii."

Vetäisen uuden kondomin päälleni, ja nainen tarttuu kaluuni, ohjaten sen hitaasti sisäänsä.

Emilialla kestää hetken löytää itselleen sopiva tahti mutta, sen löydyttyä, nainen nauttii siitä täysin rinnoin. Tunnen hänen kostean etumuksensa pieksevän kaluani edestakaisin. Märkä litinä täyttää makuuhuoneen. Emilian kasvoilla vaihtelee hurmio ja täyttymys. Katselen Emilian naiseuden löytämistä haltioituneena.

"Hei..." Emilia toteaa, jatkaessaan pelviksensä hiovaa liikettä. "Mä haluan nähdä, kun sä tulet. Mä haluan nähdä, kun se laukeaa."

"Okei" vastaan naisen puristuksessa. Emilia nousee päältäni, paljastaen kiiltelevän sauvani. Se tömähtää raskaasti vatsalleni.

Nousen ylös sängyltä. Emilia istahtaa sängyn päätyyn. Otan kondomin pois kaluni päältä, ja paljastan punaisena sykkivän terskani nuorelle kaunottarelle.

"Mihin sinä haluat minun tulevan?"

"Tuu vaikka rinnoille. Sano sitten, kun laukeat."

Emilia hivelee nivusteni läheistä ihoa, runkatessani latinkia piippuun. Katselen naisen innosta hehkuvia kasvoja. Kaikki on uutta ja jännittävää.

Tunnen kaluni herkistyvän. "Haluatko sä hoitaa mut loppuun?" kysyn. Emilia vastaa myöntävästi, ja ottaa kaluni käteensä, jatkaen runkkaavaa liikettä. Neuvon naista hyväilemään toisella kädellään pallejani, ja hän tekee työtä käskettyä.

"Nyt mä tulen!" totean. Emilia nyökkää, ja kiihdyttää tahtia.

Kaluni turpoaa, ja Emilian sormet avautuvat paisuvan kaluni varressa. Pallini hypähtävät pois hänen kädestään, ja terskani vetäytyy hieman taaksepäin. Pidättelen tunnetta hetken, kunnes avaan portit orgasmilleni.

Emilia säpsähtää ensimmäisen ruiskauksen räjähtäessä hänen rinnoilleen. Hän puristaa kaluani lujempaa, ja kääntää sen pään huomaamattaan ylöspäin, ja seuraava syöksy lentääkin hänen kasvoilleen ja hiuksilleen. Emilia nostaa kätensä terskani eteen, ja viimeiset spermani syöksyvät hänen sormiensa lomitse ympäri hänen silkkistä ihoansa.

Kaluni rauhoittuessa, tuijotamme toisiamme hetken hiljaa. Sitten molemmat revähtävät nauruun.

"KAUHEA lasti!" Emilia nauraa, pyyhkien kiiltävää soosia pois poskeltaan. "Anteeksi!" nauran, ja vedän ison spermaläiskän pois naisen leualta.

"Nyt vois olla hyvä aika käydä suihkussa!" Emilia toteaa. Yhdyn mielipiteeseen.

Yhdyn myös Emiliaan vielä pariin kertaan päivän aikana.


+1
5 kommenttia:

 1. ja sit mä heräsin....

  VastaaPoista
 2. Tuo niin mieleen oman vastaavan tapauksen neitsyeen kanssa. Muistoja, muistoja...

  VastaaPoista
 3. Joo mä taidan olla myös outo jollain lailla, koska mua kiihottaa neitsyys. Oon kyllä muija mut silti parhaat kiksit saan kun luen ekakerta juttuja. :D makuja on monia.
  On mulla kai muitakin outoja mieltymyksiä ;)
  Kiva plogi kaikin puolin.
  Sipuli -80

  VastaaPoista