torstai 8. elokuuta 2013

40: Mirka

"Heippa!" vaaleatukkainen, n. 160 senttinen nainen moikkaa iloisesti. "Mirka!" hän jatkaa, halaten minua, kuin varovasti tuntua testaten. "Tuu sisälle!"

Naisen asunto on pieni kaksio, mutta sievästi sisustettu. Olohuoneen piirongila on tutun näköisen naisen kuva.

"Katsopas, Janikahan se siinä!" totean ääneen.

"Joo, me ollaan oltu kavereita jo ylä-asteelta lähtien" Mirka hymyilee vienosti.

"Teettekö te yhdessä useinkin tällaisia juttuja?" kysäisen, nostaen samalle toista kulmakarvaani kysyvästi.

"Juu! Kaikkea sitä on tullut kokeiltua, yhdessä ja erikseen..." nainen naurahtaa, ja kääntyy kohti jääkaappia. "Otatko sä jotain? Kahvia, viiniä?"

"Ottaisin kyllä, mutta kuten sähköpostissa totesin, joudun jatkamaan tästä vielä palaveriin... Mut jos meillä synkkaa, voidaanhan me ottaa uusiksi milloin vain?" vastaan hieman häpeissäni.

"Okei, ei se mitään... Eipä tule jännitettyä!" Mirka toteaa, ja kääntyy minua kohti.

Nainen on söpön näköinen. Kolmissakymmenissä. Mirkalla on Janikan sääret, aivan ihanat. Selkeästi nainen tietää tämän, koska hän on pukeutunut lyhyisiin farkkusortseihin ja toppiin. Naisen ruskettunut iho tuo kaunista kontrastia hänen vaaleisiin hiuksiinsa. Vihreät, liekehtivät silmät katsovat minua kysyvästi. "No?" hän kysyy.

Siirryn Mirkan lähelle. Nainen nojaa keittiön pöytään. Huulemme koskettavat. Hengitys kiihtyy. Suutelemme. Kielemme kiertävät toisiaan, kostean kosketuksen aiheuttaessa sähköistä pistelyä iholla.

Puristan naista lujaa. Mirka huohottaa. Käteni vaeltevat ympäri naisen vartaloa, laskeutuen lopulta hänen piukoille pakaroilleen. Puristan niitä kiimasta kuumana.

Mirka puristelee pakaroitani. Hän siirtää kätensä etumukselleni, ja tuntee kaluni turpoavan kätensä alla. Nainen vetäytyy kauemmaksi, ja repii housujeni napit auki hätäisesti. Kaluni pompahtaa ulos mustista alushousuistani. Mirka sieppaa sen välittömästi käteensä. Puristaa. Hampaideni välistä pääsee pieni inahdus.

Suutelemme lisää. Mirka työntää minut kauemmaksi, ja tiputtautuu polvilleen eteeni. Sydämeni hakkaa. Nuuhkaisu. Pari lipaisua. Sitten terskani uppoaa naisen suuhun. Sätkähdän, kun hän imee jatkuvasti paisuvaa kaluani. Välillä hän pyörittelee pallejani kädessään, välillä nuolee sen vartta. Olen kankeana.

Autan Mirkan ylös lattialta. Hänen huulensa kiiltelevät kutsuvasti. Suutelen häntä vielä viimeisen kerran, ja käännän hänet ympäri. Painan hänet keittiön pöytää vasten. Mirkan suusta pääsee huokaus, kun hän jää odottavana nojaamaan pöytää vasten.

Nojaan naisen pakaroita vasten samalla, kun avaan hänen shortsiensa sepalusta. Mirka tekee pyörittävää liikettä kaluani vasten. Se sattuu kivasti. Vedän hänen shortsinsa ja stringinsä yhdellä vedolle nilkkoihin. Mirka puree hammasta. Hän siirtää kauniit jalkansa pois housuista. Potkaisen ne sivuun.

Tartun naista niskasta, ja pyörittelen sormiani hänen kostealla portillaan. Mirka huudahtaa, kun vihdoin upotan sormeni hänen sisäänsä. Nainen voihkii, ja pyörittää kiilteleviä pakaroitaan kättäni vasten.

Otan taskustani kondomin, ja heitän paitani nurkkaan. Pari kovettavaa vetoa kädellä, ja asettelen kondomin kaluni päälle. Raotan naisen sääriä jaloillani, ja asettelen terskani naisen häpyhuulille. Otan piukan otteen naisen vyötäröltä.

Penetroin naisen. Mirkan selkä nousee kaarelle, kaluni upotessa hänen syvyyksiinsä. Painan hänet takaisin pöytää vasten, ja panen häntä niin, että koko pöytä natisee. Mirka nauraa ja voihkii vuorotellen. Hänen huulillaan näkyy tuttu kiimakuola.

Vedän naisen ylös, ja kiskon hänen toppinsa pois. Avaan naisen rintaliivien hakaset. Mirka heittää liivinsä sivuun, ja suutelee minua. "Pane mua lujempaa!" hän vaatii.

Kiihdytän tahtia, ja mirka huutaa kuin palosireeni. Naapurit eivät varmaan tykkää, pohdin hiljaa mielessäni. Aivan sama.

Vielä muuta työntö noiden ruskeiden pakaroiden väliin, ja tunnen kaluni turpoavan. Vedän itseni ulos, ja Mirka tiputtautuu uudelleen polvilleen eteeni. "Tuu! TUU!" nainen vaatii.

Annan kaluni hänen käteensä, ja nainen vetelee sitä edes takaisin, katsellen minua samalla silmiin. Äkkiä tunnen ylittäväni lakipisteen, ja kaluni suonet laajenevat naisen kädessä. Seuraan sätkien, kun lämmin spermani kastelee hänen kasvonsa ja rintansa. Mirkaa naurattaa. Hän työntää etusormensa
kiiltelevän terskani suuaukkoa vasten, ja pyörittelee sitä leikkisästi. "Aika lasti!" hän nauraa. "Mennään suihkuun!"

Mirka suutelee minua vielä poistuessani hänen asunnostaan. "Tuut sitten takaisin tullessa käymään, jooko?" hän muistuttaa. "Enkö mä jo luvannut sulle?" vastaan hymyillen. "Tarkastin vain!" nainen vastaa, ja halaa minua vielä kerran. "Kiitos" hän toteaa. "Kiitos itsellesi" vastaan.

Istuessani autooni, huomaan paitani selän olevan hiestä kostea. "Täytynee käydä ostamassa uusi paita ennen palaveria..." pohdin, ja suuntaan kohti kaupungin keskustaa.

+1


3 kommenttia:

 1. Hih! Kiva että pidit! Paikat oli kivasti hellinä, mutta olo oli kuin karkkihyllyllä! =)

  Meillä on muuten "Janikan" kanssa sulle pikku ehdotus, jos sua vaikka kiinnostaisi.... =P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi!

   Perille tuli. Huhhuh! :D

   - Kristian

   Poista
  2. Mistä tällainen sporttinen 3-kymppinen nuorimies löytäisi kans tuollaisia naisia... Tykkään! :)

   Poista