sunnuntai 4. elokuuta 2013

39: Janika

Ryystän kupistani kahvia, ja katselen ravintolan ohitse kulkevia ihmisiä. Kesää on vielä jäljellä, ajattelen. Räplään puhelimellani blogini posteja. Jatkaisinko, vai en..?

Ajatukseni katkeaa naisen kovaääniseen huomiohuutoon.

"Sori!" kiharatukkainen, kolmissakymmenissä oleva nainen toistaa hymyillen.

"Öhm, joo?" vastaan hieman hämilläni.

"Oletko sä SE Kristian, kun kirjoittaa sitä blogia? Mä satuin näkemään ton sun sähköpostiosoitteesi tosta puhelimesta... Kirjoitatko sä sataanaistako -blogia?". Nainen vaikuttaa olevan ihan täpinöissään.

Vilkaisen ympärilleni.

"Joo, kyllä näin on"  vastaan, rehellisemmin kuin odotinkaan.

"Ihan mahtavaa! Saanko mä istua tähän sun seuraksi?"

"Istu vaan. Ihan kahvilla olen vaan."

Nainen ojentaa kätensä.

"Janika."

"Kristian."

Nainen siirtää kukkakuvioiseen mekkoon verhotun vartalonsa pöydän toiselle puolelle. Mekko nuolee ihanasti naisen kiinteää vartaloa hänen istahtaessaan tuolille. Ajatukseni keskeytyvät jälleen.

"Mikset sä enää kirjoita?" nainen kysyy, sen enempiä nuukailematta.

"Tota, mulla on ollut vähän menoa. Ja kaverille kävi vähän huonosti. Sen sellaista." totean.

"Et sä voi sellaisen antaa häiritä! Sun projektisi on edennyt kuitenkin ihan kivasti, vai mitä?"

"On kyllä, joo. Vähän vaan mietityttää."

Janika nojaa eteenpäin. "Älä mieti, pukit menemään vaan!"

Naurattaa. "Niin, mutta aikakin meni jo vähän niinkuin umpeen..."

"En mä ainakaan sitä varten sun blogiasi lue. Mä haluan kuulla sun seikkailuistasi. En pistäisi pahitteeksi, vaikka menisivät yli sadankin!"

Katson naisen silmiä mietteliäänä. "Ai..."

Ensimmäistä kertaa huomioin naisen rinnat. Ne pursuavat uhkeina ulos naisen mekon etumuksesta. Hänen ihonsa on saanut kesän aikana kauniin kuulaan rusketuksen. Bikinien rusketusrajat kurkkaavat, kuin katsojaansa kiusoitellen, mekon kankaan alta.

"Mulla olis yksi tuttu, joka olis aivan valmis auttamaan sua sun blogissasi. Se on puhunut sun blogistas varmaan sen alusta lähtien."

"No kiva. Onko sulla kuvaa hänestä?"

"Ei mulla nyt ole mukana... Mut hei, mä asun tässä ihan lähellä. Mulla on kotona kuvia, jos haluat nähdä hänet... Mä tarjoan sulle vaikka päiväkaffet!"

Vilkaisen ulos ikkunasta. Lämmin tuuli puhaltaa puiden lomassa.

"Okei. Mutta sä lupasit sitten ne päiväkahvit." vastaan hymyillen.

Janika pomppaa nopeastiylös tuolilta. Seuraan hänen ruskeiden, lihaksikkaiden sääriensä liikehdintää. Huomaan naisen nostavan toista kulmakarvaansa, joten nostan pikaisesti katseeni ylemmäksi, ja juttelen tyhjänpäiväisyyksiä. Janikaa naurattaa.

Janikan asunnossa on hikisen kuuma, vaikka parvekkeen ovi on sepposen selällään. Seinillä on kuvia naisesta tanssimassa jonkun iäkkäämmän miehen kanssa. Oletan miehen olevan naisen isä. Lisää kuvia. Koiria, kavereita ja kaupunkimaisemia. Janikalla on enemmän valokuvia yhdessä huoneessa, kuin minulla on koko kämpässäni, ajattelen.

"Tässä!" Janika sanoo, ja ojentaa minulle kehyksettömän valokuvan.

Kuvassa Janika ja vaaleatukkainen nainen korkokengissään hymyilevät kreikkalaisissa maisemissa. Toisella naisella on päässään valtavat aurinkolasit, jotka peittävät suurimman osan hänen kasvonpiirteistään. Kuvasta kuitenkin selviää, että nainen on erittäin timmissä kunnossa, ja, suhteutettuna vieressään seisovaan Janikaan, pituudeltaan 150-160 sentin välillä. Kaunis nainen.

Janika laskee kätensä olkapäälleni, ja tulee ihan korvani viereen. "No? Mitä pidät?"

Lämmin henkäys tuntuu hyvältä. Tunnen pulssini kiihtyvän hieman.

"Kaunis on. Mutta mä en ole vähään aikaan jatkanut tätä blogiani...."

"Panisit kuitenkin" Janika naurahtaa. Vilkaisen kuvaa. Panisin.

"Tarvitsetko sä jotain apua blogisi jatkamiseen, vai mitä?" Janika kysäisee kiusoitellen.

Mietin hetken. "Ehkä. Ehkä."

Nainen hyppelehtii lähemmäksi gasellin askelia muistuttavalla liikehdinnällä. Hän pyörittelee sormiaan selkänsä takana, ja nojautuu kohti korvaani. "Entäs jos mä annan sulle pienen potkustartin. Kiinnostaisiko?" nainen visertää.

Jalkovälissäni nytkähtää. Vilkaisen Janikaa tarkistaakseni, onko hän tosissaan. On hän.

"Se voisi auttaa." vastaan. Panetus kasvaa.

Janika tulee ihan kiinni ihooni, ja kuiskaa korvaani. "Mä olen jo ihan märkä. Koeta."

Nainen ottaa kädestäni kiinni, ja ohjaa sen hitaasti kohti haarojaan. Hän nostaa hiukan mekkoaan, ja päästää käteni liikkumaan naiseutensa luo. Ensimmäiseksi huomaan, että nainen ei käytä pikkuhousuja. Seuraavaksi huomaan, että hän puhuu totta. Nainen suorastaan valuu.

Janika sätkähtää hiukan. "Sopisko sulle se seksi?" hän huokaisee.

Raotan naisen häpyhuulia, ja työnnän sormeni hänen sisäänsä vastaukseksi. Janika puree huultaan, ja naurahtaa.

"Sopii."

"Hyvä! Odota hetki!" Janika hihkaisee. Nainen lähtee hyppimään kevyen oloisesti toiseen huoneeseen. Hetken kuluttua hän tulee takaisin Sultan paketti kädessään. "Istu sohvalle!" hän komentaa. Teen työtä käskettyä. Janika avaan kondomipaketin, ja jättää sen olohuoneen pöydälle.

Naisen siirtää pöytää sivuun, ja istahtaa ruskealle matolle polvilleen. "Otetaan nää pois!" hän sanoo, ja aukaisee osaavin ottein housujeni napit. Pian ne ovatkin jo lattialla.

"Täälläkö se mollukka lymyilee?" Janika hihittää, ja hieroo alushousujeni etumusta. Tunnen patukkani turpoavan naisen lämpimien sormien kosketuksesta.

Janika vetäisee alushousuni nilkkoihini. Tunnen, kuinka nainen puristaa kaluni vartta, ja se turpoaa hänen kädessään. Nainen tarkkailee sitä huumaantuneena.

Janika nousee ylemmäksi, ja suutelee minua. Tunnen hänen kätensä pumppaavan liikkeen, ja ensimmäisten touhutippojen liukastavan vaikutuksen.

"Mä en kestä enää, mä haluan sut sisääni!" Janika toteaa, ja sieppaa pöydältä kondomin. Hieman hätäisen oloisesti hän asettelee sen sykkivän melani päälle. Sitten nainen nousee nostaa mekkoaan, ja nousee istumaan hajareisin päälleni.

"Nyt se menee..." nainen sanoo huultaan purren, painaen samalla häpyhuuliaan terskaani vasten. Uppoan naisen kosteaan syleilyyn.

Janika ratsastaa kuin hänet olisi vallannut joku toinen henkilö. Naisen aikaisemmin niin siististi asetellut hiukset ovat liimaantuneet vasten hänen hikistä ihoaan. Myös mekko osoittaa kosteana naisen jokaista kurvia kohti. Puristan naisen pakaroita, ja annan hänen nauttia pyytettömästä seksistä.

Kaluni hyväilee naisen silkkisiä pintoja, niiden puristellessa kaluni vartta vuorotellen lujemmin, vuorotellen pehmeämmin. Janika huohottaa korvaani jotain, mistä en saa selvää. Sitten hän laukeaa ensimmäisen kerran. Naisen huulet taipuvat "O":n muotoon, ja hänen selkänsä pyöristyy kissamaiselle kaarelle. Tunnen hänen naiseutensa sykkivän lihani ympärillä.

Janika ottaa uudelleen vauhtia. Nainen piiskaa minua lanteillaan kiihtyvällä tahdilla. "Ihanaa!" hän visertää.

Hetken kuluttua pallini pompahtavat ylöspäin, ja kaluni turpoaa naisen sisällä. "Mä tulen!" huudahdan. "Odota ihan pieni hetki vielä..!" Janika huutaa, kiihdyttäen tahtia, ja puristaen samalla koko vartalonsa minua vasten. Puren hammasta, ja pidän porttia hakkaavan siemensyöksyni vielä hetken sisälläni. Sitten nainen laukeaa.

"AAaaaaah! TUU VAAN!" nainen huutaa, nauraen.

Vapautan itseni. Kuuma sperma täyttää kondomin. Nautimme toistemme hitaasti viilenevästä  sykkeestä. Olemme kiimahiestä kosteina.
Suihkun jälkeen istumme sylikkäin sohvalla. Janikaa naurattaa.

"No, saanko mä sanoa kaverilleni, että ottaa suhun yhteyttä?" nainen kysäisee.

"Totta kai. Mutta kai mä voin luottaa siihen, että säkin otat vielä yhteyttä?" vastaan hymyillen.

"Taatusti" hän vastaa, pyöritellen samalla etusormellaan jalkoväliään.

"Kohta mennään taas" nainen naurahtaa, kieli hampaidensa välissä.

+1

3 kommenttia:

 1. JEEE! Kiitokset Janikalle! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä. Ilo oli minun puolellani! =P =D

   Poista
 2. Kiva kun oot bäck! Toivottavasti kaadot jatkuvat entiseen malliin!

  VastaaPoista