sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Vastauksia kyselyn tulokset

Peppuseksikyselyn tulokset ovat nyt valmiit. Vastaajista 23 on harrastanut sitä, ja 17 on jättänyt homman väliin. Prosentit menivät nätisti 57%/43% (tai 42% bloggerin laskijan mukaan...). Laitan seuraavan kyselyn sivustolle lähiaikoina.

Seuraavaksi vastauksia kysymyksiin:

Useammaltakin anonyymiltä on tullut tiedusteluja sukupuolitaudeistani. Onnekseni voin kertoa, että olen saanut jälleen puhtaat paperit kaikista testeistä viime viikolla. Kiitokset terveyskeskukselle!

Vakavasti puhuen: Toivon luonnollisesti, että ainakaan blogini kautta minua avustavilla naisilla ei ole tauteja, ja pyrin käyttämään kondomia, kunhan kiihkoltani pystyn. Kondomikaan ei, luonnollisesti, takaa 100 prosenttista suojaa. Siksi toivonkin, että jos jollakin minua blogin kautta auttaneella naisella todetaan/on todettu sukupuolitauti, hän kertoo siitä minulle rehellisesti. Hoidatan taudin mieluummin pois, kuin levitän sitä tietämättäni ympärilleni.

Muutamalta lukijalta on tullut kyselyitä blogini naisten parhausjärjestyksestä. Teen todennäköisesti jossain vaiheessa pienen leikkimielisen top 5 -listan, jossa käyn omat suosikkini läpi ja kerron, miksi he ovat suosikkejani.

Eipä muuta tällä kertaa.

Kuumia ja kosteita kesäkelejä kaikille lukijoille!

- Kristian

4 kommenttia:

 1. Peppuseksin ongelma on Pleieri blogin mielestä se, että puristus on tiukka ainoastaan persereiän kohdalta mutta sisältä puristus on vähemmän optimaalinen.

  Lantianpohjan lihaksia treenannut nainen pystyy taas tarjoamaan optimaalisen puristuksen koko penikselle.

  Myös suihinottoihin mieltyneet miehet ovat monesti pettyneet naisen löysähköön tussuun ja saaneet kyseiset taipumukset suihinottoon/peppuseksiin löysähkön pillun aiheuttaman pettymyksen johdosta.

  Jos mies on parisuhteessa on välttämätöntä, että nainen jumppaa pillunsa puristuksen täydelliseksi optimaalisen seksielämän kannalta.

  Löysä pillu, jossa mies ei saa tunnetta "nyt laukean varmasti" on erittäin suuri pettymys.

  Myös naisen koulutus moniorgasmiseksi vaatii lantionpohjan lihaksien vahvuuden sekä hyvän sormetustekniikan mieheltä "g-pisteelle".

  Sormetuksen avulla saatavat orgasmit helpottuu huomattavasti kun pillu on treenattu optimaaliseksi lantionpohjan lihaksien treenin jälkeen.

  Peppuseksi on tietysti mukavaa vaihtelua ajoittain mutta ei ikinä vastaa hyvin treenattua optimaalista vaginaa.

  Suomalaisten naisten persereiän ongelma on ajoittain myös vessapaperi kulttuurissa.

  Persereikä pitää PESTÄ aina lämpimällä vedellä ja saippualla paskomisen jälkeen eikä pelkästään pyyhkiä paperilla.

  t. Pleieri

  VastaaPoista
 2. Pleieri voisi pitää turpansa kiinni - optimaalisesti.

  VastaaPoista
 3. "Persereikä pitää PESTÄ aina lämpimällä vedellä ja saippualla paskomisen jälkeen eikä pelkästään pyyhkiä paperilla." LOL

  Mut joskus kun oo nuollu pillua ni on paska haissu ja oon nähnykin naisen persereiässä pientä paskan jäämää :D

  VastaaPoista
 4. "Pleieri voisi pitää turpansa kiinni - optimaalisesti." Näin pelimies toimiikin halutessaan iskemisessä optimaalisia tuloksia.

  Liika puhuminen on iskemisessä haitallista. Aivan kuten liian löysä pillu on optimaalisessa seksissä haitallista, mistä johtuu osien miesten taipumus suosia suuseksiä ja anaaliseksiä.

  Tähän ongelmaan löytyy naisella erilaisia ratkaisuita

  1. Tiukenna pilluasi harjoittelemalla säännöllisesti lantionpohjan lihaksia ja samalla kykyäsi saada vahvempia orgasmeja

  2. Etsi mies jolla on isompi ja muuta tarvittaessa kauemmas, jossa on isompia peniksiä keskiarvollisesti kuten Gambiaan tai Ghanaan.

  t. Pleieri

  VastaaPoista