tiistai 21. toukokuuta 2013

36: Kata

Heilautan kättä tummatukkaisen naisen saapuessa avaamaan asuntonsa ovea. "Kristian? Moi!" nainen vastaa iloisesti naurahtaen. "Sä olet ajoissa!" hän jatkaa.

32 -vuotias Kata astelee takapuoli iloisesti heilahdellen sisään asuntoonsa. Vilkaisen oikealle ja näen lattiaharjan näköisen pienen koiran piilottelemassa hiljaa erään huoneen oven raosta. "Onpa hölmön näköinen koira" totean hiljaa, ja jatkan matkaani Katan perässä kohti asunnon olohuonetta.

"Istu alas" Kata toteaa, ja osoittaa kädellään sohvaa.

"Kiitti. Sulla on näköjään koirakin?" 

"Joo, Venla. Se on aika arka."

Kata yrittää houkutella koiraansa olohuoneeseen, mutta se pysyy visusti oven takana piilossa.

Asunnon seinillä on runsaasti valokuvia. Niitä on huomattavasti enemmän kuin yhdessäkään asunnossa, jossa olen aikaisemmin käynyt.

"Onpa sulla paljon valokuvia" totean kysyvästi.

"Joo, mä harrastan valokuvausta vapaa-ajallani.". Kata nousee ylös sohvalta, ja esittelee suosikkivalokuviaan. Itse keskityn seuraamaan naisen vartalon liikkeitä, kun hän tanssahtelee vähän hermostuneen oloisesti ympäri huonetta.

"Jännittääkö sua?" kysäisen kiusoittelevasti.

"Vähän" Kata vastaa. "Pitäisköhän meidän aloitella, etten mene ihan valkoiseksi?"

Nousen ylös sohvalta, ja siirryn Katan taakse. Nainen värähtää hieman, kun painan huuleni hänen kaulaansa vasten.

"Kutittaa!" hän naurahtaa. Nuolaisen kielelläni koko kaulan pituudelta.  Kata huokaisee syvään, ja kääntyy ympäri. Hänen huulikiilteen koristamat huulensa painautuvat vasten omiani. Vedän naista lähemmäksi, ja hän puristaa turpoavaa kaluani siroilla sormillaan.

Kata työntää minut kaummaksi, ja tuijottaa minua silmiin kauniilla, vihreillä silmillään. "Voinko mä maistaa sua?"

Nyökkään, ja avaan vyöni. Kata asettautuu polvilleen lattilalle, ja vetäisee housuni pikaisesti nilkkoihini. Peniksen pää tökkää naisen leukaan, sen pompatessa ulos alushousujen ahtaasta puristuksesta.

"Hoh! Onpas siinä aktiivinen veitikka" Kata toteaa, ja tönäisee tattia kevyesti nenällään. "Tää kaveri on ihan valmis!"

"Ei vielä!" sanon, ja työnnän etumustani kohti naisen kasvoja.

Katselen, kun Kata tutkii kaluni jokaisen nurkan kielensä huipulla kutitellen. Penis tanssahtelee iloisesti naisen kutittelun lomassa. Hetken kuluttua hän sieppaa sen pään kokonaan suuhunsa, ja antaa lämpimien huuliensa nautiskella terskani pinnasta, kuin kesän ensimmäistä jäätelöä nauttiessaan. 

"Tykkäätkö?" Kata kysyy virnistäen. "Arvaa" vastaan kaluni kiiltävän pään sykkiessä sydämeni tahdissa naisen kasvojen edessä. Kata hihkaisee, ja imaisee vielä kerran. Kutina tuntuu varpaissani asti.

Nainen astuu kauemmaksi, ja riisuu vaatteensa, pitäen kuitenkin katseensa tiukasti minussa. "Tekeekö mieli?" hän nauraa, ja puristaa rintojaan leikkisästi. Vedän nopeasti vaatteet pois päältäni.

Kata nappaa kiinni kalustani, ja vetää minut päälleen sohvalle. "Odota!" ähkäisen, ja nappaan farkkujeni taskusta kondomin. Kata asettaa sen pikaisesti kaluni päälle, ja vetää minut sisäänsä.

"AAh. Jes!" Kata huohottaa.

Nostan itseni ylös, jotta voin katsella naista naidessani häntä. Kata huohottaa ja puristelee käsivarsiani. "Vittu sä olet ihana!", hän toteaa kiimassaan. Hänen sormensa vaeltevat ympäri vartaloani. Otan naisen molemmista käsistä kiinni, ja painan ne hänen päänsä päälle. Kata hymyilee ja liikuttaa pelvistään omaani vasten. Kaluni pyörii naisen sisällä, koskettaen hänen kostean kolonsa jokaista pintaa.

Sohva narisee tahtimme kiihtyessä yhä kovemmaksi. Kata vetää minut lähelleen ja suutelee minua. "Anna mä tuun sun syliin" hän pyytää. Istahdan sohvalle, ja kata hyppää, kissamaisen notkeasti, uudelleen kaluni päälle. "Unf!" hän ähkäisee, sauvan upotessa hänen sisäänsä.

Nainen halaa ja piiskaa itseään minua vasten kuin viimeistä päivää. Huomaan puristavani naisen pakaroita hieman liian lujasti. Pehmennän otettani. Kata hyödyntää tilan heti lisäämällä vauhtia. Äkkiä nainen painaa hampaansa olkapäähäni. "Aaaahahahhaahhahahahhhaaaaa!" nainen nauraa, hänen sätkiessään iloisesti kaluni päällä. "AAhh. Jalatkin kramppaa!" Kata valittaa nauraen. Toivon, että naisen hampaista ei jäänyt jälkiä. Pian ajatukseni kuitenkin siirtyvät muihin asioihin...

"Vaihdetaan asentoa" totean, ja siirryn naisen taakse. Kata työntää pakaransa kaluani vasten.  Herkullisesti sauvani uppoaa jälleen naisen sisään. Kata huohottaa suu auki. Painaudun naisen päälle, kunnes hän makaa vatsallaan sohvalla.

Vartalomme aaltoilevat iloisesti vastakkain, kuin olisimme meren aaltoja. Kata hengittää suunsa kautta, hymy kasvoillaan. "Tuntuu ihan vitun hyvältä..." hän naukuu, puhaltaen hiussuortuvaa pois suustaan.

Kiihdytän tahtia, ja Katan huohotus kiihtyy pumppaamiseni tahdissa.

"Voitko sä tulla mun kasvoille?" Kata kysäisee.

"Haluatko sä?" kysyn epävarmasti, jatkaen samalla pelvikseni pumppaavaa liikettä.

"Joo. Se kiihottaa mua" nainen toteaa, ja suutelee minua huulille.

Vedän itseni ulos, otan kondomin pois, ja asettaudun istumaan naisen rintojen päälle. Kata kutittelee itseään etusormellaan, ja tunnustelee toiselle kädellään pallejani. "Sano sitten kun sä tulet!" hän vaatii. Vetelen muutaman kerran edestakaisin kädelläni, kunnes tunnen laukeamiseni olevan kielen päällä. "Nyt mä tulen!" sanon, ja Kata ottaa kaluni käteensä.

Ensimmäisen ruiskaus lentää lähes kokonaan naisen yli, vain yhden tipan laskeutuessa hänen hikisille hiuksilleen. Mylväisen kovaäänisesti nautinnosta seuraavien sykkeiden kulkeutuessa ruumiini läpi. Viimeisten sykähdysten jälkeen Katan rinnat ja kasvot ovat täynnä maitomaisia, kiiltäviä viiruja. "Namnam!" hän nauraa, puristaen samalla punaisena hohkaavaa kaluani. "Vieläkö sitä tulee?"

"Ei taida tulla enää" totean, nojaten raskaasti sohvan päätyyn. Olo on jumalainen.

"Käydäänkö suihkussa, vai otetaanko kohta uudelleen?" Kata jatkaa.

"Otetaan vaan uudelleen. Mä kerään vain hetken hengitystäni."

Haen keittiöstä taloupaperia, ja Kata pyyhkäisee suurimmat spermat pois kasvoiltaan. Sitten hän asettautuu makaamaan kasvot kaluni päällä.

"Tää on ihan kuuma" nainen toteaa.

"No ei ihme!" nauran.

"Vieläköhän se innostuisi?" nainen pohtii ääneen.

"Mahdollisesti."

Kata sieppaa kaluni suuhunsa. 30 sekuntia, ja kullini on turvonnut täyteen mittaansa.

"Uusi kierros!" Kata hihkaisee.


+1

29 kommenttia:

 1. Kaikki naiset heti halukkaana maistelemassa vieraan miehen tattia? Epäuskottavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta on. =P

   Kata

   Poista
  2. Kristiania tsemppaavia lukijoita jo
   90,205

   Tietysti tästä joukosta löytyy halukkaita naisia. "Kaikki naiset" eivät tietysti ole maistelemassa vieraan miehen tattia. Riittävän moni on, joka on mahtavaa Kristianille ja häntä haluaville naisille.

   t. Pleieri

   Poista
  3. tää on iha huippua! Kristian kertoo näit panotarinoita ja tää pleijeri kertoo sit taktiikat miten näit panoi saadaa :)

   ei mitää poliittist korrektiutta vaa täyttä faktaa

   Poista
 2. No ei kaikki naiset, vaan vain sellaiset, jotka ovat myös halukkaita tekemään seksideitit ennestään tuntemattoman miehen kanssa ;)

  Meitä on yllättävän paljon...

  T: Cougar :P

  VastaaPoista
 3. Juu en välttämättä itse kiihottuisi ajatuksesta että miehen muna on vieraillut 50:ssä pillussa viimeisen puolen vuoden aikana... Mutta meitä on kai joka lähtöön..

  VastaaPoista
 4. Ihan kivoja satuja...

  VastaaPoista
 5. Täälä olis yks halukas imiä. Voitaisko joskus tavata.Kuumaa seksiä vailla.

  VastaaPoista
 6. Minä tykkään nussia. Voimmeko joskus tavata. Olen hyvä sängyssä

  VastaaPoista
 7. Vastaukset
  1. "oot niin feikki"

   Eli syyllistät "feikiksi" mutta et perustele syystöstäsi mitenkään.

   Onko mielestäsi siinä jotain ihmeellistä, että naisen vagina voi kostua kun hän tapaa häntä kiinnostavan komean miehen?

   Miksi oletat virheellisesti, että kaikki naiset pitäisivät heidän vaginaansa kultaakin kalliimpana?

   Jos olisit edes perehtynyt hieman seksuaaliseen nautintoon ymmärtäisit helposti, että nainen saa seksistä ENEMMÄN nautintoa monesti kun mies tietää tarkalleen mitä hän sängyssä tekee. Oraalinen seksi, sormetustekniikka, riittävän kokoinen penis, kyky hallita orgasmeja (ei laukea liian nopeasti), oikea rytmin pitäminen panemisessa jne.

   t. Pleieri

   Poista
  2. Pleieri,

   Ja joskus tuommoinen "panokone" on pelkästään ärsyttävä; loppuun asti hiottu tekniikka, kaikesta tuntee ja näkee että paneminen otetaan pelkkänä (urheilu)suorituksena tyyliin "maratonin aikaa pitää parantaa, muuten ei näy selvää kehitystä".

   Joskus on ihan kivaa säheltää yhdessä, nauraa kun päät kopsahtavat vahingossa yhteen, ja vaan "mennä hetkessä" sen enempiä miettimättä, että ööö olen nyt tikuttanut menemään metronomin mukaan 55 työntöä minuutissa, optimaalisen nautinnon saavuttamiseksi minun tulisi nyt vääntäytyä asentoon x ja säätää työntöjen määrä 38,5 työntöön minuutissa.

   Onhan se kiva jos mies edes vähän tietää mitä ollaan tekemässä, mutta kivaa on myös saada mies, joka ei niin tarkkaan tiedä mutta on halukas miellyttämään ja on 100% hetkessä mukana. Eli oletus, että jos on "perehtynyt seksuaaliseen nautintoon" ja "nainen saa seksistä enemmän nautintoa kun mies tietää tarkalleen mitä tekee", ei ole täysin oikea. Joskus tuommoinen megalomaaninen besserwissermäisyys vain alkaa vituttaa.

   Ja tämä kommentti siis naiselta, joka suhtautuu seksiin kaikkea muuta kuin tiukkapipoisesti ;)

   T: Cougar

   Poista
  3. Cougar teit mielenkiintoisia mutta täysin virheellisiä oletuksia kun puhuttiin "seksuaalisen nautinnon ymmärtämisestä".

   Seksuaalisen nautinnon ymmärtäminen ei suinkaan tarkoita sitä, että mies on "panokone", joka laskee 55 työntöä minuutissa, optimaalisen nautinnon saavuttamiseksi minun tulisi nyt vääntäytyä asentoon x ja säätää työntöjen määrä 38,5 työntöön minuutissa.

   Seksuaaliset taidot ovat tietysti olennaiset, jotta nainen saa seksistä riittävästi nautintoa. Jos miehellä on huono tekniikka suuseksissä, sormetuksessa ja mies ei pysty kontrolloimaan orgasmejaan kuten laukeaa alle minuutissa tai vaihtaa jatkuvasti rytmiä panemisessa nopea/hidas/keskitahti muutamien kymmenien sekunttien välein seksi on naiselle pettymys.

   Seksuaaliset taidot ovat vielä tärkeämmät kun mies haluaa pitää naisen parisuhteessa. Yhdenillan jutussa mies ei tavoittele naisen uutta näkemistä, joten miestä ei aina tällöin kiinnosta naisen seksuaalinen ilo niin paljoa.

   Kristianille pisteet siitä, että hän vaikuttaisi aina pyrkivän siihen, että myös nainen saa seksistä mahdollisimman paljon irti.

   t. Pleieri

   Poista
 8. Pleieri, (sori Kristian, nyt floodataan sun kommenttikenttää ja tämä ei ollut eufemismi) ymmärrän mitä yrität sanoa, mitä tarkoitat. Mutta edelleen, sulla on nyt oletusarvona se, että nainen nauttii vain jos pystyt pitkän kaavan kautta antamaan ja tiedät miten säädellä omia purkauksiasi, vain jos olet nk. seksijumala joka tietää tasan tarkkaan, miten nainen syttyy? Jokainen nainen syttyy eri tavalla...

  Ja tietysti jotkut naiset sinun taktiikastasi syttyvätkin, nauttivatkin jopa ihan aidosti - sitä en ole kiistämässä.

  Mutta voin ihan omakohtaisiin kokemuksiin perustuen naisena kertoa, että joskus tuo yllä kuvailemasi "tupelointi" on juuri se seksin kiihottava osa-alue, varsinkin jos itse naisena on (erittäin) kokenut. Mies voi ja saakin laueta alle minuutissa, mikäli pohjustustyöt on kunnolla tehty.

  Pläjäytän linkillä: http://www.vikakerta.fi/7882385/ - tämä on omakohtainen kokemukseni ja tarkennettakoon, että kuvailtu yhdyntä kesti ehkä maksimissaan 2 minuuttia.

  Ja - voihan sitä miestä neuvoa, jos jostain syystä oma kliimaksi itse aktin aikana jää kokematta. En ole itse koskaan kokenut yhdyntää, joka olisi liian lyhyen keston takia ollut pettymys. Ennemminkin: yhdynnät, joissa aina väännetään x asentoihin, ja jotka noudattavat samaa kaavaa (suihinotto, pillun nuoleminen, 69, alta, päältä ja sivulta ja lopulta rojut suuhun ja tisseille), on jotenkin niin moneen kertaan koettu että hommaan tulee jo suorittamisen makua. Yllätysmomentit puuttuvat, puuhastelusta tulee rutiinia.

  Väenvängällä vasta-argumentoin ihan siitä syystä, etteivät ne ujohkot pojat jää siihen väärinkäsitykseen, että pitää olla sex machine miellyttääkseen naista... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt päästiin hieman lähemmäs yhteisymmärrystä ;)

   Tosin ajatus "jokainen syttyy eri tavalla" on Pleieri blogin mielestä haitallinen yleisohje miehille.

   Kaikkien miesten kannattaa opetella hallitsemaan orgasmejaan, ettei he jatkuvasti laukea 1 minuutissa eikä voi asialle mitään. Ajoittain nopea laukeaminen voi olla ihan ok ja monissa tilanteissa välttämätönkin. Kuten vaikkapa harvinaisemmissa tilanteissa, joissa voi jäädä kiinni. Tai vaikkapa kiireisissä tilanteissa. Mutta yleisesti ottaen miehen kannattaa pyrkiä tulemaan niin hyväksi kuin hän pystyy seksissä.

   Naisilla on tietysti pieniä eroja siinä kuinka he haluavat heidän tussuaan nuoltavan/imettävän samoin kuinka rajusti/hellästi he haluavat tulla nussituksi, kuinka rajusti/hellästi he haluavat heidän rintojaan hyväiltävän. Kuinka rankasti/hellästi mies voi käyttää tuhmaa seksuaalista puhetta seksin aikana.

   Muun muassa moniorgasmiseksi squirt naiseksi tuleminen vaatii miehen tiedon kuinka sormettaa naista, jotta hän voi saada koko kehon orgasmin. Oikea sormetustekniikka on välttämätön squirt orgasm koulutuksessa tyttöystävälle.

   Tämä vaatii myös naiselta riittävän vahvuuden lantionpohjan lihaksistoon sekä oikean oppimisen hieronnan lukuisien tuntien ajaksi. Kun nainen pystyy sormetuksen avulla saamaan squirt orgasmin hän pystyy myös laukeamaan pelkässä yhdynnässä jopa yli 50x. Laukeamiset tapahtuu jopa muutamia kertoja minuutissa ja naisen koko keho tärisee nautinnosta.

   Pleieri blogi ei missään nimessä halua lannistaa ketään ujompia poikia vaan päinvastoin yrittää auttaa kaikkia miehiä menestymään naisten kanssa rehellisyyteen perustivien menetelmien avulla ilman naisten manipulointia. Kaikki siis tapahtuu tai jää tapahtumatta naisen ja miehen yhteisestä halusta.

   Pitää tosin korostaa sitä, että Pleieri blogin opit ja kirjoitukset on räätälöity yleisesti ottaen kaikkein halutuimpaan naisryhmään alle 25-vuotiaisiin sinkkuihin, jotka monesti eivät ole niin kokeneita. Ei naimisissa oleviin lähemmäs 40-vuotiaisiin naisiin, jotka pettävät aviomiestään 6 tunnin ajan ilman kondoomia opiskelijakämpässä, kuten tässä esimerkissä vikakerta sivustolla.

   t. Pleieri

   Poista
 9. "Ei naimisissa oleviin lähemmäs 40-vuotiaisiin naisiin, jotka pettävät aviomiestään 6 tunnin ajan ilman kondoomia opiskelijakämpässä, kuten tässä esimerkissä vikakerta sivustolla."

  Minä en hyväksy tuollaista toimintaa! Miksi mennä naimisiin, jos sitten pettää aviomiestään? Törkeää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen verran haluan kommentoida tähän, että minun kannaltani varatut naiset ovat itseasiassa parasta mahdollista materiaalia. Miksikö? Kohtuullisen suuri varmuus siitä, ettei seksitauteja ole. Lisäksi molemmat tietävät, että seksiä varten täällä vain ollaan.

   Seuraavassa kommentissa on hieman provoa:

   Ehkä joidenkin pariskuntien parisuhde jopa paranee "turvallisella" syrjähypyllä.

   - Kristian

   Poista
 10. Ihan sormettamattakin squirttaileva Cougar täällä taas repeilee kaikkitietävän (??) Pleierin kommentoinnille :D

  "Muun muassa moniorgasmiseksi squirt naiseksi tuleminen vaatii miehen tiedon kuinka sormettaa naista, jotta hän voi saada koko kehon orgasmin. Oikea sormetustekniikka on välttämätön squirt orgasm koulutuksessa tyttöystävälle."

  Sori vaan, mutta aika skeidaa tuo, enkä edes viittaa oikeinkirjoitukseen ;)

  ---

  Itsekin olisin halunnut varatun rakastajan juurikin Kristianin logiikkaa myötäillen, mutta omani, vaikkakin on sinkku, ei pane muita. Ennen kuin meidän "kondomivapaa" suhteemme alkoi, poika kävi vielä varmuuden vuoksi testeissä. Huomauttaisin muuten myös, että jotkut sukupuolitaudit tarttuvat myös kondomin kanssa (kondylooma), ja saletisti kaikki tarttuvat myös suojattomassa suuseksissä.

  Mitä tulee pettämiseni syihin, niin todettakoon, että mikäli kotona saisin, en muualta hakisi...kerranhan täällä vain eletään.

  VastaaPoista
 11. Pleieri blogi ei suosittele suhteen nostamista avioliittoon asti. Jos suhde kuitenkin nostetaan näin vakavalle tasolle on tietysti ala-arvoista harrastaa seksiä ilman kondoomia avioliiton ulkopuolella.

  Jos avioliitto ei

  Tämä perustuu myös siihen, että Pleieri blogi pitää parisuhteissa ja iskemisessä rehellisyyttä ensisijaisen tärkeänä. Olipa kyseessä pelkkään seksiin perustuva suhde/avoin suhde tai vakava parisuhde.

  Squirt orgasmien opettaminen naiselle, joka ei tähän vielä pysty onnistuu helpoiten lukuisten tuntien kokovartalohieronnalla sekä oikea oppisella sormettamisella.

  Naisen tehtävänä on myös vahvistaa lantionpohjan lihaksia, jotta tavoitteessa onnistutaan.

  Kun nainen pystyy saamaan koko kehon orgasmeja sormetuksen avulla hän pystyy myös jatkossa laukeamaan yhdynnässä squirtaten.

  t. Pleieri

  VastaaPoista
 12. Pleierin olisi vissiin aika kasvaa aikuiseksi ja tajuta, ettei ole kaikkitietävä vaan pelkkä untuvikko, joka ikätovereilleen tyypillisesti vain luulee tietävänsä kaiken. Tyypillistä minimunaisen horinaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietävänsä kaiken? Mielenkiintoisia oletuksia useistakin asioista ilman mitään perusteluita.

   Syyllistäminen on tietysti yleistä ilman mitään perusteluita ja tiedämme millaiset ihmiset yleensä sortuvat tähän.

   Poista
 13. Mä alan itseasiassa tulla siihen tulokseen, että koko tänne kommentoiva "Pleieri" on vaan Kristianin itsensä keksimä surkuhupaisa karikatyyri (jonkin sortin antisankari!) - siis eihän tuommoista voi oikeasti olla olemassa? :D Tulee melkein Kummeli mieleen...Panomies!

  -Cougar

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman kondoomia aviomiestään pettävät ihmiset näyttävät saavan mielenkiintoisia "siihen tulokseen" päätelmiä useistakin asioista.

   Poista
  2. Ei ole. Pleierin mielipiteet eivät vastaa pätkääkään omiani.

   Onneksi. :)

   - Kristian

   Poista
 14. Jaa että ei ole tullut läpikäytyä "squirt orgasmi koulutusta" (sic) viime aikoina sitten? :D

  -C

  VastaaPoista
 15. Ilman kondomia (huom, ei siis kondOOOOOOmia) aviomiestään pettävillä ihmisillä on jonkin sortin käsitys siitä, miten naisen keho toimii. Ei siitä, miten sen muutaman kärjenkastamiskokemuksen perusteella pitäisi subjektiivisten havaintojen puitteissa toimia. ;)

  Niin viihdyttävää kuin tämä onkin, taidan kuitenkin päättää "keskustelun" tähän, sillä muna opettaa nyt kanaa (no pun intended) ja siitä ei koskaan seuraa mitään hyvää.

  Onnea "squirt orgasmi koulutuksen" popularisoinnissa kuitenkin! :D

  Cougar kiittää ja kumartaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman kortsua aviomiestään pettävistä naisista ei voida tehdä sen enempiä johtopäätöksiä kuin se, että he eivät ole rehellisiä ja toimivat moraalisesti väärin aviomiestään kohden.

   Jos nainen ei ole kykenevä saamaan laadukkaita orgasmeja vakavassa parisuhteessa seuraava Pleieri blogin suosittelema toimintamalli toimii hyvin

   "Squirt orgasmien opettaminen naiselle, joka ei tähän vielä pysty onnistuu helpoiten lukuisten tuntien kokovartalohieronnalla sekä oikeaoppisella sormettamisella.

   Naisen tehtävänä on myös vahvistaa lantionpohjan lihaksia, jotta tavoitteessa onnistutaan.

   Kun nainen pystyy saamaan koko kehon orgasmeja sormetuksen avulla hän pystyy myös jatkossa laukeamaan yhdynnässä squirtaten."

   Jos tämä on mielestäsi huono ohje niin hyödyllisempää kuin kirjoittaminen kärjenkastamiskokemuksen/kondoomi/kondomi asioista olisi tarjota käytöntöön sovellettavaa hyödyllistä neuvoa. Onko sinulla parempia ohjeita? Jos on niin jaa ne ihmeessä.

   Poista