tiistai 14. toukokuuta 2013

35: Jade

Ilta on jo turhankin pitkällä, kun lähden ajamaan kohti seuraavaa tapaamispaikkaani. Jade, 18 -vuotias vaalea kaunotar, on ollut kanssani yhteydessä useampaankin kertaan. Olemme saaneet sovittua tapaamisen, mutta valitettavasti seuraavana aamuna minua odottaa palaveri Porvoossa. Aikaa ei siis ole paljon.

Kiroilen ääneen, kun matkalla tie on poikki hirvikolarin takia. Kuorma-auto ja hirvi. Auto poikittain tiellä. Pelastushenkilökunnnan saavuttua kuorma-auto onnistutaan siirtämään  sivuun, mutta jälleen aikaa oli mennyt kymmeniä minuutteja hukkaan.

Saavun vihdoin määränpäähäni. Yritän ottaa Jadeen useampaankin kertaan yhteyttä kännykkäni avulla, kunnes saan häneen vihdoin kontakin.

"Olen baarissa. Tulen 15 minuutin päästä paikalle. :)" hän viestittää.

Vartin kuluttua vaalea, sirovartaloinen nainen saapuukin paikalle.

"Oletko sä Jade?" kysäisen.

"Joo, Kristian?"

"Olen. Moi" vastaan ja ojennan käteni vähän turhankin kliinisen oloisesti. Aivot eivät enää toimi kunnolla. Väsyttää. Huominen palaverikin jännitttää. Nainen sytyttää tupakan. Juttelemme hetken niitä näitä.

Jade polttaa tupakan pihalla loppuun, ja siirrymme sisälle naisen asuntoon.

Siistin oloinen asunto on Jaden vanhempien omistuksessa. Nainen on juuri eronnut entisestä poikaystävästään, ja tästä syystä hän asuu väliaikaisesti vanhempiensa luona.

"Otatko viiniä?" kysyn ja osoitan mukanani tuomaani valkoviinipulloa.

"Joo, mielelläni. Tuossa kaapissa on laseja. Ota mitkä vaan." Jade vastaa.

Nappaan kaapista viinilasit, ja kaadan niihin viiniä.  Katselen ympäristöä ja seinillä olevia perhevalokuvia.

Keskustellessamme siitä, kuinka Jade päätyi auttamaan minua blogissani, tarkastelen samalla naisen piirteitä. Kauniit kasvot, pitkät ja vaaleat hiukset, piukea vartalo ja todella kauniit rinnat. Kaikkea tätä koristavat suuret ja punaiset huulet.

Jade kertoo entisestä poikaystävästään. En käsitä, miksi joku jättäisi näin ihanan oloisen naisen. Nainen itse kertoo useita syitä, miksi hänet on jätetty.

"Miehet. Eivät koskaan tajua, mitä omaavat, ennen kuin menettävät sen" pohdin hiljaa mielessäni.

Hetken kuluttua kysäisen naiselta sängyn sijaintia. Nainen ohjaa minut makuuhuoneen eteen.

"Tällainen tämä on. Aika kauheessa kunnossa, eikö?" nainen hihittää vaivautuneesti.

"Olen nähnyt kamalampiakin" vastaan rehellisesti.

Jade on kovin vaivautuneen oloinen. Päätän ottaa ohjaat nopeasti käsiini.

"Anna halaus!" komennan, ja avaan käteni. Jade tulee, hiukan varovaisesti, syleilyyni. Puristan naista tiukempaan, ja suutelen hänen kaulaansa. Jaden hengitys kiihtyy. Puristelemme toistemme pakaroita. Heitän paidan nurkkaan. Jade tekee saman perässä.

Wau, ajattelen. Naisella todellakin on parhaat rinnat, joihin olen tähän mennessä törmännyt. Terhakat ja pyöreät. Ei liian suuret, eikä pienet.

Jade siirtää ihanat, paksut huulensa huulilleni, ja antaa minulle kostean suudelman. Vastaan siihen intohimoisesti. Etumukseni alkaa turvota. Nainen siirtää kätensä etumukselleni ja hieroo sitä. Paine kasvaa. Työnnän käteni hänen jalkoväliinsä, ja tunnustelen sormillani housujen kankaan pinnan alla olevia muotoja. Tunnen lämpöä ja kosteutta.

Jade ottaa oteen vyöni soljesta, ja yrittää avata sitä. "Miten tää aukeaa?" hän kysyy. Avaan soljen. "Uusi vyö" naurahdan.

Riisumme loput päällivaatteemme. Halailemme, ja suutelemme. Työnnän sormeni naisen stringien sisään. Jade huokaisee, ja puristelee kaluani housujeni kankaan läpi yhä lujempaa.

"Mennään sänkyyn" Jade kuiskaa, ja vetää minut makuuhuoneeseen.

Nainen siirtyy makaamaan selälleen sänkyyn. Siirryn naisen päälle, ja tunnen hänen lämpimän silkkisen ihonsa kosketuksen ihollani.

Siirryn alemmaksi, ja vedän naisen alushousut pikaisesti pois. Suutelen naisen jalkoväliä, kunnes tunnen sen kostuvan kieleni kosketuksesta. Puristan hänen pakaroitaan, livon, nuolen ja imen. Naisen kasvon ilmeet vaihtelevat hurmion ja epäuskon välillä.

Jonkin ajan kuluttua Jade työntää pääni pois. "Mun vuoro!" hän toteaa määrätietoisesti

Jade polvistuu eteeni, ja vetää alushousuni alas. Lipaisu. Toinen. Nainen nuuhkaisee kaluani pari kertaa, kunnes upottaa sen suuhunsa. Tunnen kaluni turpoavan hänen huuliensa otteessa. Se tuntuu ihanalta. Jadella on tekniikka todellakin hallussaan.

Jade kiihdyttää tahtia, ja minä seuraan hänen toimiaan haltioituneena. Hieron naisen selkää, ja nautiskelen kosteasta ja lämpimästä tunteesta hänen suussaan.

Yllätyn siitä, että nainen saa minut melkein laukeamaan imiessään minua. Joudun vetäytymään ulos, jotta en laukeaisi jo esileikin aikana. "Viime kerrasta on todellakin aikaa!" ajattelen. Otan kondomin ja vedän sen nopeasti kaluni päälle. Kiihottaa aivan jumalattomasti.

Työnnän turpean tattini Jaden sisään. Nainen huokaisee lujaa. Huomaan pumppaavani jo alusta lähtien määrätietoisesti kohti orgasmiani. Niin paljon sitä kaipaan.

Nainen huohottaa korvaani. "Lujempaa, kovempaa!" hän käskee. Survon itseäni naisen piukkaan jalkoväliin. Lujempaa ja lujempaa. Tunnen kaluni paisuvan naisen sisällä.

"Mä tulen sun taakses!" sanon, ja Jade pyörähtää nopeasti ympäri sängyllä.

Asetan kullini vasten naisen häpyhuulia, ja annan sen upota juurtaan myöten naisen sisään. Otan vauhtia hänen vyötäröstään ja pusken itseäni yhä lujempaa ja lujempaa vasten naisen pakaroita.

Äkkiä tunnen kaluni saavuttaneen ääripisteensä. Lämmin mahla syöksyy kondomin sisään.

"Pidetään pieni tauko" totean,  ja vedän väsyneen kaluni ulos naisen sisältä. Sen vaalea sisältö lotisee iloisesti, kun solmin kumin ja asetan sen lattialle.

Keräämme hetken hengitystämme, ja siirrymme sitten suihkun kautta takaisin olohuoneen sohvalle. Vilkaisen kelloa. Voi ei. Se on aivan helvetisti. Joudun pian lähtemään, jos ajattelin ehtiä seuraavan päivän palaveriin.

"Mun täytyy kyllä kohta lähteä" sanon vähän masentuneesti.

"Ei kai. Etkä lähde" nainen vastaa.

"Kyllä mun täytyy. Huomenna on aikainen palaveri, ja hotellikin täytyy löytää" totean. Jätän mainitsematta projektiin liittyvien materiaalien tarkastamisen, joka minun olisi kyllä pitänyt tehdä jo aikaisemmin...

Vedän housujani jalkaani. Jade siirtyy viereeni. "Älä mee vielä!" hän sanoo ja hieroo etumustani.

Tunen kullini turpoavan heti kaunottaren käsissä.

"...No jos vielä yhdet oikein pikaiset" lausun hiljaa, ja vedän vaatteeni pois päältäni.

Jade siirtyy polvilleen eteeni, ja sieppaa kaluni suuhunsa. Se turpoaa nopeasti. Seuratessani naisen työskentelyä, tulen siihen tulokseen, että Jade on tähän mennessä tapaamistani naisista ehdottomasti paras suihinottaja. Nainen selvästi nauttii siitä. Eikä kielikorukaan haittaa.

Jade nousee ylös ja suutelee minua. Käännän naisen ympäri, nojaamaan vasten keittiön pöytätasoa. Asetan jälleen kaluni naisen huulille, ja survaisen itseni sisään. Jade huohottaa jokaisen survaisuni tahdissa.

Naiminen tuntuu taivaalliselta. Pikainen sessio venyy koko ajan pidemmäksi. Huomaan urahtavani välillä nautinnosta huulieni välistä. Voisin jatkaa tätä koko yön! "Kovempaa, kovempaa!" nainen komentaa.

"Tykkäätkö sä tästä?" Jade kysyy, ja pyörittelee pallejani sormissaan.

"Tykkään" vastaan, ja survon itseäni yhä kovempaa hänen sisäänsä.

 Jatkan naimista, kunnes Jaden polvet alkavat pettää.

"Ei pysty enää! Ah!" Jade huohottaa.

Vedän pullean kaluni ulos. "Ota mut suuhusi", komennan, vetäisten samalla kondomin pois kaluni päältä.

Jade menee takaisin polvilleen eteeni, ja sieppaa kaluni suuhunsa. Olen edelleen täydellisen haltioitunut naisen tekniikasta. Missä hän on oppinut näin hyväksi suihinottajaksi?

Koska olen jo lauennut, pystyisin jatkamaan hommaa ikuisuuksiin. "Anna mä autan" totean, ja vedän itseni ulos naisen suusta. Runkkaan kaluani edestakaisin, Jaden imiessä pallejani.

"Okei, jatka siitä" sanon ja annan kaluni takaisin naisen suuhun.

Jade pumppaa suullaan ja kädellään minua nopeasti suuhunsa,  imien minua samalla jatkuvasti sisäänsä.  Tunnen, kuinka alan paisua naisen huulten välissä. Jalkalihakseni värisevät, kun jade puristelee pakaroitani. Saavutan vihdoin lakipisteen, ja päästän spermani syöksymään naisen suuhun. Ulvon naisen käsittämättömän hyvän tekniikan ansiosta.

Jade jatkaa imemistä, kunnes viimeinenkin tippa on imetty kullistani, ja päästää sen sitten luiskahtamaan väsyneenä pois huuliltaan. Naisen posket ovat hassusti pullollaan. Suutelen häntä niistä toiselle, ja hän siirtyy sylkäisemään lastini keittiön pesualtaaseen. Siitä kuuluu hassu loiskahdus.Kello on melkein neljä aamulla, kun silittelen pukuani käyttökuntoon hotellin silitysrauhdalla. Kello on viisi olen vihdoin valmis nukkumaan. Unen tulossa kestää kohtuullisen pitkään.

Mieleni tekisi ottaa vielä yksi erä Jaden kanssa.

+1

10 kommenttia:

 1. Monia orgasmeja yhden session aikana haluavien miesten kannattaa ehdottomasti tehdä kegel harjoituksia. (Sama lihas kun lopetat virtsaamisen, erektion ollessa saa kullin liikkumaan ylös alas jännittäessä ja rentouttaessa.)

  Pleieri suosittelee 200 toistoa 3x viikossa. Yhden toiston kesto 2 sekunttia. Toistot voi tehdä halutessaan vaikka neljässä 50 sarjassa.

  Erektio tulee vahvemmaksi, pystyy laukeamaan useampi kertoja pienemmän ajan sisällä, sperma lentää paremmin. Mahdollista saada useita orgasmeja menettämättä erektiota, jos syönyt optimaalisesti pelimiehelle suunnatulla ruokavaliolla

  t. Pleieri

  VastaaPoista
 2. :O Mä haluan tällaisen naisen vaimokseni.

  VastaaPoista
 3. Onnittelut onnistuneesta kaadosta! =)

  -Mira

  VastaaPoista
 4. Otetaan joskus uusiks..;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otetaan! Tattini pyrkii housujen kankaan läpi jo pelkästä ajatuksesta! :P

   - Kristian

   Poista
 5. Pöksyni kostuivat. Valehtelematta.

  VastaaPoista
 6. Täällä on yks hoitsu lukenu kaikki tekstit läpi työpäivän aikana..
  Välissä ottanu potilaita vastaanotolle pikkuhousut märkänä.
  HUH, nam.. !

  VastaaPoista
 7. Tää oli todella kiihottava tarina! =)

  VastaaPoista