tiistai 7. toukokuuta 2013

33: Inkeri

Saapuessani vihdoin viettämään vappua Turkuun, on ihmisten juhlinta edennyt jo pitkälle. Puheet on jo pidetty, ja iloinen vappuväki siirtyy pikkuhiljaa pois Taidemuseonmäeltä. "Äh!" ajattelen. Että pitikin viettää niin pitkään työpaikalla. Korjaan ylioppilaslakkiani parempaan asentoon, ja lähden etsimään hyvää illanviettopaikkaa.

Ympärillä pyörii valtavasti opiskelijoita. Istahdan erään kuppilan terassille. Hugo Boss-merkkisen vyön solki kääntyy ikävästi vatsaa vasten, ja korjailen sen pikaisesti kuntoon. Mietiskelen, miten näin arvokkaan vyön solki voi olla näin epäkäytännöllinen. Päätän sijoittaa uuteen vyöhön, tällä kertaa sellaiseen, jonka soljessa ei ole teräviä kulmia.

Tilaan lonkeron, ja tarkastan sähköpostini puhelimellani. Olen saanut muutaman viestin blogini lukijoilta. Pari tapaamispyyntöä, yksi haistapaska-viesti, ja muutama kommentti blogini sisällöstä. Vastaan pikaisesti kiinnostuneille.

Viiden insinööriopiskelijan porukka saapuu viereeni. Vaalea, todella kauniin näköinen nainen tulee viereeni. Naisen haalarit roikkuvat puolessa välissä hänen kiinteää varttaan, ja vain kevyt toppi peittää hänen terhakoita rintojaan.

"Anteeksi, voidaanko me istua tähän?" nainen kysäisee, ja osoittaa pöytää.

"Tottakai" vastaan, ja nainen seurueineen istahtaa vapaille tuoleille.

Kolmen naisen ja kahden miehen porukka keskustelee kovaäänisesti opiskelustaan ja ryyppäämisestään. Hymyilen, ja muistelen omaa opiskeluaikaani. Muutamia vuosia sitten minä olisin voinut olla tuossa. Aika etenee. Nopeasti.

Vaalean naisen lisäksi ryhmässä on yksi pyöreähkö tummatukkainen nainen, jonka naama on maalattu epämääräisen väriseksi tusseilla. Toinen, myös tummatukkainen nainen, on varreltaan lähes yhtä kiinteä kuin vaaleatukkainen, mutta huomattavasti epäsosiaalisemman oloinen. "Laskuhumala" totean mielessäni.

Toinen ryhmän miehistä on perinteinen rasvatukkainen wanna-be-gigolo. Aurinkolasit päässä, vaikka aurinko ei edes paista, jatkuva Pepsodent -hymy kasvoillaan. Hiukan liikaa tukkageeliä, todella paljon liikaa eau-de-toilettea. Toinen miehistä on seuraaja, joka on kaikessa samaa mieltä ensimmäisen kanssa. "Juujuu"-mies. Minua alkaa naurattaa, kun miehet keskustelevat naisten kanssa. Kakkonen ei tule ikinä saamaan seuraa, jos pysyy rasvaletin siipimiehenä. Rasvaletti ei saisi ikinä seuraa ilman kakkosta.

Naurahdan omalle analysoinnilleni.

Vaalea nainen kääntyy minua kohti kaunis hymy kasvoillaan.

"Mitä sä hymyilet?" hän kysyy alkoholin koristamien vihreiden silminensä kanssa.

Vastaan.

"Mietin vain, että eikö sulla ole kylmä? Täällä ei kuitenkaan ole hirveän lämmin, ja sulla on aika vähän vaatetta ylävartalon peitteenä..."

"Ai... Ei mulla ole kylmä. Aikaisemmin satoi vettä, silloin oli vähän viileä, mutta nyt on jo ihan lämmin."

Nainen ottaa sipaisuun lasistaan, ja kääntyy takaisin minua kohti.

"Inkeri" nainen esittelee itsensä, ja ojentaa kätensä.

"Kristian" vastaan ja kättelen naista. Naisen käsi on yllättävän lämmin.

Vapaata keskustelua. Inkeri on hauska nainen. Vitsikäs. Naisella on pitkä ja kaunis kaula. Katseeni kiinnittyy sen silkkiseen ihoon hieman liian pitkäksi ajaksi. Käännän nopeasti katseeni toiseen suuntaan.

Rasvaletti heiluttaa kättänsä väkijoukkoon, ja huutaa jotain. Ilmeisesti hän ei saa vastinetta heilutuksilleen. "Jouni on tuolla! HEI JOUNI!" mies mylvii.

"Lähdetään hei menemään. Jouni oli tuolla!" hän toistaa porukalle. Tummatukkaiset naiset nousevat ylös, miesten juostessa juomineen väkijoukon sekaan.

"Tuletko sä?" pyöreämpi nainen kysäisee Inkeriltä.

"Joo, mä tulen perässä. Juon tän vaan loppuun." Inkeri vastaa. Hetken kuluttua kaikki neljä ovat kadonneet, ja istun yksinäni vaalean Inkerin kanssa terassilla.

Vilkaisen naisen paitaa. Inkerin nännit nöpöttävät vaalean paidan alta. Naisella taitaa kuitenkin olla hieman viileä.

"Oletko sä turkulainen?" Inkeri kysäisee. "En ole. Mä tulin viettämään vappua tänne, kun täällä on yleensä vapun parhaat bileet" vastaan.

"Mäkin olen vaan opiskelemassa täällä" nainen toteaa. "Viimeinen vuosi menossa, onneksi!"

Ohitan viimeisen kommentin, ja katselen naisen ihania kasvoja. Inkeri katsoo minua takaisin.

"Mitä sä katot?" Inkeri tokaisee, hiukan vaivaantuneen näköisenä.

"Sinua. Kaikella kunnioituksella, sä olet ihan älyttömän hyvän näköinen nainen" totean.

Inkeri posket valahtavat punaisiksi. Hän laskee lasinsa alas, ja nojautuu minua kohti. Hän laskee kätensä polvelleni. Tunnen lämpimän ja kostean suudelman huulillani. Vastaan suudelmaan.

"En mä ole tällainen nainen..." Inkeri toteaa huuliemme kosketuksen välistä.

"Vappujuhlan tunnelma tarttuu" sanon ja jatkan naisen suutelua. Inkeri pyörittelee sormiaan kevyesti kaljussani.

"Mulla on hotellihuone Börssissä. Haluatko lähteä jatkoille?" kysäisen. Inkeri nyökkää. Keräämme tavaramme, ja lähdemme kävelemään nopeasti käsi kädessä kohti hotellia.

Saavumme hotellihuoneesen. "Otatko juotavaa?" kysyn. Inkeri vastaa myöntävästi. Kaadan meille kuohuviiniä, Inkerin katsellessa ulos ikkunasta.

"Nyt siellä sataa vettä. Onneksi ollaan sisällä!" nainen toteaa. Ojennan lasin, ja siirryn hänen viereensä. Katselemme hetken ikkunasta juhlivaa kansaa. Joku oksentaa torin nurkalle. Romanttista.

Istuudumme sohvalle, ja kulautamme lasit tyhjiksi. Asetan käteni Inkerin säärelle, ja koettelen sormillani naisen muotoja. Haalarit haittaavat tunnustelua.

Inkeri avaa suunsa.

"Tiedätkä mitä?"

"No?"

"Mun tekee mieli. Haluatko sä?" nainen kysäisee.

"Haluan. Mutta ota kuitenkin haalaarit ensin pois. Ne on ikäänkuin tiellä. Lakin voit pitää, onhan se niin tyylikäs..." vastaan hymyillen.

Inkeri naurahtaa ja suutelee minua. Hän laskee haalarit pois päältään. Minä heitän kauluspaitani sohvalle. Inkerin sääret ovat upeat. Kiinteät ja kiiltävät pohjelihakset nykivät kauniisti naisen riisuutuessa edessäni.

Hetken kuluttua olemme jo alasti makaamassa parisängyllä. "Tuu tänne" Inkeri komentaa, ja vetää minut lähemmäksi. "Mä tykkään sun pepusta!" hän toteaa, ja puristelee pakaroitani. Suutelen naisen kaulaa, ja näykkäisen korvanlehdestä. Inkeri huokaiseen kiimasta.

Ihojemme lämpö kovettaa keskivartaloni patukkaa. Hengityksemme kiihtyvät. Siirrän sormeni naisen häpyhuulille, ja annan niiden upota ja valmiiksi kosteiden huulien väliin. Inkeri sätkähtää ja puristaa minua lujempaa. Hän tarttuu kaluuni, ja silittelee sitä kevyesti. Se kovenee entisestään.

"Onpa sulla hyvän tuntuinen kulli..." nainen tokaisee. Vastaan hyväilemällä naista lujempaa. Inkerin huulien välistä pääsee kirosana.

"Odota, mä otan vappupallon..." totean, ja otan kondomin laatikosta. Vedän sen pikaisesti päälleni. Inkeri odottaa jo minua, hyväillen itseään oikean kätensä etusormella.

"Tuu jo!" hän huokaisee. Asettaudun naisen jalkojen väliin, ja työnnyn sisään. Inkeri jäykistyy hetkeksi, ja sitoo sitten itsensä minua vasten. Nainen aloittaa rytmikkään liikkumisen, ja minä tuudittaudun mukaan tahtiin.

Sängyn peitto on tiellä, ja polkaisen sen lattialle. Inkerin jalkovälissä käy kostea lätinä kullini tunkeutuessa rytmikkäästi hänen sisäänsä uudelleen ja uudelleen. Nainen huohottaa korvaani, ja puristelee selkääni ja takapuoltani, kuin ei osaisi päättää, mitä kohtaa hyväilisi. Kiihdytän rytmiä, ja naisen hengitys kiihtyy samaan tahtiin.

Vedän Inkerin ylös sängyltä syliini, ja suutelemme toisiamme rauhallissessa, jopa eteerisessä rytmissä keinuen. Hetken kuluttua inkeri työntää minut irti. "Mä tulen päälle!" hän toteaa.

Nainen kiipeää päälleni. Katselen, kuinka tiukkavatsainen nuori nainen huojuu silmät kiinni kaluni sisällään.  Inkeri puree huultaan, ja päästään matalia huokaisuja suustaan. Autan tahtia, puristamalla naisen kumimaisen kiinteitä pakaroita käsilläni. Ihanaa.   

Siirryn naisen taakse. Inkeri odottaa kysyvän näköisenä takapuoli pystyssä, kunnes asetan turpeana sykkivän kaluni hänen sisäänsä. Panen naista eläimellisellä raivolla, naisen huohottaessa nautinnosta jokaisella työnnöllä ja vedolla. Naiminen tuntuu hyvältä, mutta... Laukeaminen on vielä kaukana.

Jonkin ajan kuluttua vetäydyn ulos. "Okei, täytyy jatkaa myöhemmin. Laukeaminen on nyt vähän tiukassa."

Inkeri kääntyy ympäri, ja katselee sydämeni sykkeen tahdissa hyppelehtivää kalua. Hän hymyilee ilkikurisesti.

"Anna mä autan... Tuu tänne!" Inkeri huohottaa, ja nostaa päätään tyynyltä. Siirryn polvilleni naisen kasvojen eteen. Inkeri ottaa kondomin pois kaluni päältä, ja puristaa tiukasti penistä sen juuresta. Se tekee kipeää, mutta hyvällä tavalla.

Lipaisu. Toinen. Terskani päähän muodostuu pieni, suolainen tippa, jonka Inkeri nuolaisee kielellään sisäänsä. Sitten hän upottaa tattini suuhunsa, ja imee sitä äärimmäisen taidokkain ottein. Tunnen kaunottaren kielen kutittelevan terskaani. Se kiihottaa. Inkeri puristelee toisella kädellään pakaraani, toisen käden pumpatessa kaluani naisen suuhun.

Sitten se vihdoin tapahtuu. Laukean.

Inkeri nauraa kuuman spermani syöksyessä hänen suuhunsa. Hän päästää ensimmäisen syöksyn valumaan poskelleen, ja jatkaa sitten kaluni imemistä suuhunsa. Nytkähtelen nautinnosta naisen kosketuksessa. Hän koskettelee kädellään sätkiviä vatsalihaksiani, eikä päästä penistäni ulos suustaan. Kuin tuttia käsitellen hän imee sauvastani viimeisetkin pisarat.

Vihdoin hän vapauttaa minut otteestaan. Suutelen häntä, ja siirryn makaamaan hänen viereensä.

"Se oli.... Ihanaa..." Inkeri huokaisee, ja pyörittelee sormiaan vatsallani.

"Todellakin..." vastaan, ja odotan hengitykseni tasaantumista.


Ulko-ovelta kuuluu epämääräistä mölinää. Vappujuhlijat palailevat takaisin hotelliin. Nautimme Inkerin kanssa vielä toistamiseen toistemme vartaloista. Tällä kerralla Inkerin huohotus on ensimmäistäkin kertaa nautiskelevamman oloista. Ääntelymme kuuluu melko varmasti käytävälle asti.

Samalla lakkimme makaavat päällekkäin lattialla, kuin toimiamme toistaen.

Nekin nauttivat vapun pienistä iloista.


+1

4 kommenttia:

 1. Ihanan kiihottavaa!

  VastaaPoista
 2. Paljonko sulle pitää maksaa, että tulet tampereelle hoitamaan himosta kostean opiskelijatytön? =)

  VastaaPoista
 3. Loistavasti hoidettu kaato. Kyseisestä yksityiskohtaisesta tarinasta on paljon opittavaa pelimiehiksi haluavilla.

  Parhaimmat naiset ovat seksuaalisia ja avoimia eikä nopeasti seksiin etenemisessä ole mitään pahaa kuten monesti miehet virheellisesti kuvittelevat.

  Vaikka nainen kuuluisi "kyllä" kategoriaan ei se suoraan tarkoita sitä, että nainen lähtisi panemaan börssiin ja nielisi spermat välittömästi kuten Kristianille kävi. Asiat pitää hoitaa pätevästi kuten Kristian esimerkissämme teki. Ei nuoleskelua, ei vellihousun asennetta, ei tyhmää tarinointia.

  Huomionarvoista on myös se, että ei tarvitse viihdyttää porukassa olevia vaan voi suoraan napata kiinnostuksen kohteen porukasta kuten esimerkistä huomasimme.

  "Sinua. Kaikella kunnioituksella, sä olet ihan älyttömän hyvän näköinen nainen.", totean.

  Selkä verbaalinen kiinnostuksen osoitus ilman anteeksipyyntelyä.

  "En mä ole tällainen nainen...", Inkeri toteaa huuliemme kosketuksen välistä.

  Ohitettiin mainiosti. Olihan nainen tehnyt selkeäksi kiinnostuksensa.

  "Mulla on hotellihuone Börssissä. Haluatko lähteä jatkoille?"

  Suora ehdotus seksiin. Mahtavaa! Ei mitään jutustelua ja muuta turhaa vaan asiat vietiin välittömästi loppuun asti juuri kuten kuuluukin toimia.

  Erinomainen kaato ja onnittelut numerosta kaato numerosta 33!

  t. Pleieri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suorat ja spontaanit vastauset toimii. Itseltäni kysyttiin, voi kun olisi paikka, vastasin voikun olisi joku joka tulisi. Näin kyseisen henkilön usita kertoja tannssibussissa, 10 nainen, arvelin että minulla ei mahkuja, koskaan, sanoin moi Lotta, oli vihainen, koska ei ollut nimensä. Oli polttareissa, lähti kipeänä paikalta, oli menossa viikon päästä naimisiin, odotin ulkona, lähti aamulla taksilla.

   Poista